Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 108
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • На топло
И при нас е топло и слънчево, истинско пролетно време  Heart Eyes
Понеделник и вторник хранене на ресторант, като цяло не съм яла много, НО по един десерт и двата дни, много вкусен, но и много сладък и много калоричен....не можах да се въздържа. И в момента пак ми се хапва сладко, това е проблемът. Купувам си едни барове с шоколад, да спася положението ( Clif energy bar).
Днес започнах с кефир, после капучино. О - салата с козе сирене и пиле с ориз ( не е режимно, но това имах и бях гладна).
Вечерята - салата с нещо, дано да е по-леко.
Надъхвам се да започна със спорта.  Crazy
Кайсия - и аз съм така. С дрехи изглеждам по-добре   Embarassed

# 646
  • Велико Търново
Драга моя, създала си така грешна представа у мен за себе си, че няколко минути ти гледах снимките, три пъти ти препрочетох поста..ами за мен изглеждаш много добре Hug и детето снима и то добре. Я виж какви дълги бедра е хванало. Спортувай си, диетувай си, но пак казвам за мен изглеждаш чудесно!

# 647
  • тук и там
Сиска,благодаря!Предвид това-ти във каква форма си,приемам думите ти като истински комплимент. Оценявам го,наистина..Hug Hug Предполагам също,че съм ти виртуално симпатична-та затова и си по-снизходителна към мен.Снимките са си снимки,но я качи 15 килограма отгоре и ще ти стане ясна действителността.. Mr. Green
На едната снимка са ми дълги бедрата,да-все пак детето е нисичко и снима от  долу -нагоре. Simple SmileГледайте другата-за да добиете реална представа..А и както казах-със дрехите паласките не личат,ама по бански-картината се променя драстично.. Mr. Green

# 648
  • Велико Търново
Аз съм брутално честна към всички, и всичко. Наистина ми изглеждаш много добре, иначе бих си замълчала Hug
С моето момиче където бягаме заедно сутрин си мерихме мазнините-аз имам повече от нея, но тя е с друга структура. А моята горна част е изчистена, а всичко ми е събрано в краката и задника.
Така, че ясно ми е на мен всичко Blush

# 649
  • София
В тая тема дебели няма Joy
Ще си търся друга!

# 650
Кайсийка, много си готина да знаеш! Аз на бедър имам повече матрял Simple Smile
Я дай мерки?
Трябва и аз да се фотографна...

# 651
  • тук и там
Номерче,аз само на снимка и със дрехи  съм " нормална"...Иначе съм си дебела. Joy
duhi-puhi ,едра съм във бедрата..В анфас съм добре..Не исках да показвам смимката в профил-където си личи едрият бедър,ама  заради вас ще се прежаля..
 Wink

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 18:28 от Kaisia

# 652
  • На топло
Ок не си слаба, но не може да се каже, че си грозно дебела. Килограмите са разпределени хармонично  Peace
И 5кг да свалиш до лятото пак ще е добре.

# 653
  • Козлодуй
Кайсия, благодаря за линка към Румяна Simple Smile Отдавна исках да ти кажа че ние с мъжа ми сме като скачени съдове и не мога да правя диета без негова подкрепа и сега съм го запалила - но нещо неподходяща диета подхванахме Simple Smile

# 654
  • тук и там
Съгласна съм.Дебеличка съм,но и според мен многото килограми не ми стоят чак толкова зле. Mr. Green.Зависи разбира се от гледната точка,но да речем по моите си  критерии не съм чак потресаваща гледка ..Искам да сваля до 67 килограма.Не знам защо,обаче това че съм във графата със "наднормено тегло,че и на границата на затлъстяване "ме тормози -та ми се ще да мина във графата на хората със "нормално тегло".Трудно,за да не кажа почти невъзможно обаче ми се струва..Естествено,предвид тенденцията през последната половин година,през която качвам по килограмче на месец,бих се зарадвала на всеки свален килограм. Peace

# 655
  • Козлодуй
Чак сега видях снимките, Кайсия - страхотна си Simple Smile Висока си и това наистина прави краката дълги Simple Smile Давай сигурна съм ще ще свалиш до това нормално тегло което искаш че и по-надолу Simple Smile
Вярно е че в тази тема дебели няма защото затова си говорим да се грижим за себе си Simple Smile Обичайте себе си - обгрижваното тяло винаги ще си проличи от далеч дори да е леко закръглено пак ще е красиво Simple Smile

# 656
От поставената цел за 08.03 63-63кг вече съм твърдо 63кг - много съм доволна. Е, миналата събота бях 62,3 ама в неделя многооо тъпках и цяла седмица ги чистя. Не знам колко ми е реална крайната цел от 60 кг, даже треньора ми казва, че на 62кг ще спрем свалянето, че много са ми щръкнали кокалите. Хем се радвам, хем хич не си харесвам краката и това ми разваля цялостната картинка. Ще си правя чийт ден обаче тази неделя - толкова много ми се ядат вредности, че няма да издържа повече, после като знам каква цифра ще покаже кантара най-вероятно ще съжалявам.

# 657
  • тук и там
Благодаря,момичета-виждам ви се убава,защото отдавна се знаем .. Hug Мацката от симулатора изглежда доста  по-добре Mr. GreenМисълта ми беше,че килограмите са си килограми,обаче   на симулатора не може да отчете къде и по какъв начин трупаме мазнини.Там  я прави  малко по-широка,ама няма коремче,паласки-нищо.Аз трупам предимно мазнини за съжаление ,и се депресирам леко като се видя по бельо.. Sad
До тук съм на две яйца със сирене и броколи.Мисля да пия около литър кефир за вечеря,да компенсирам вчерашното  освинване.

# 658
  • София
В тая тема дебели няма Joy
Ще си търся друга!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И аз това си помислих  Joy

Кайсия - къде ги тези снимки? Уж гледах, а нещо съм изпуснала май, май  newsm78
Иначе и аз като теб - обувам дънките, слагам токчетата и като се дигна 10 см нагоре и си викам "Бреййй, ама аз не съм чак толкова дебела!" Обаче после, като се съблека по бельо пред огледалото лъсва истинската ми същност  Twisted Evil

Честна дума,момичета-ако имам мерките на повечето от вас-хич нямаше да се мъча и шоколад бих си консумирала със чиста съвест..Аз и сега си консумирам най-редовно,но ме мъчи чувство за вина.. Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Друго си е чистата съвест а  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 659
Ох, изпуснах снимките на Кайсия. Жалко. Следващият път.  Hug

Пробвах се със симулатора, но той ме показва по-едра в средната част, защото го няма бицепса и налятите крака и дупе. Различно трупам.
Средната ми част сега е като на картинката за уж 49кг, но имам едри крака от коляно нагоре имам да свалям по 2кг на крак, като се гледам. Тъпото е, че за да съм със слаби крака, първо ще ми изхвърчат тазовите кости. Много гадна структура.  Crossing Arms

http://modelmydiet.com/

Днес уж щях да съм на яйца, но прибавих и камембер, и кешу за снак, та не умирам от глад, но и моното ми замина за кой ли път вече.

Общи условия

Активация на акаунт