Намаления - пролет/лято 2017

• 191 739
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Интересувам се от намаление на магазини с бижута ,трябват ми за подарък на две учителки.
Аз съм доволна от бижутата на магазин Бокача! Peace
Купувала съм си доста обеци и приятелка моя постоянно него ползва, за да купува подаръци за РД или абитуриентски поводи.
https://www.bokacha.com/

# 256
  • София
Интересувам се от намаление на магазини с бижута ,трябват ми за подарък на две учителки.
Аз съм доволна от бижутата на магазин Бокача! Peace
Купувала съм си доста обеци и приятелка моя постоянно него ползва, за да купува подаръци за РД или абитуриентски поводи.
https://www.bokacha.com/

Аз също съм купувала от Бокача, но когато бяха на спирката на автобус 280 на Техн.университет.Имам някои много интересни неща, които винаги са правили впечатление, но лично аз не бих купила по снимка от сайта - някои неща на снимка изглеждат прекрасно, но на живо доста евтинеят /ако така мога да се изразя/. Peace

# 257
  • София
Така е. И аз само от магазинчето им си купувах.
Моята приятелка пък само онлайн пазарува винаги от тях. Тя даже не знаеше тогава, че имат реален магазин.! ooooh! Mr. Green
Ами успешни и бяха покупките!
 Но, иначе съм съгласна с риска! Коя онлайн покупка не носи риск?! Peace

# 258
Уайкики в мега мол 4 за 3

# 259
  • София
Уайкики в мега мол 4 за 3

За определени стоки ли?

# 260
Всичко ненамалено

# 261
В новия DM в Овча Купел, има 15 % намаление на всичко до утре

# 262
  • Sofia
   В BZ / Douglas и Sephora ще има 20% на всички парфюми от 27-ми до 30-ти април. Peace

# 263
  • София
   В BZ / Douglas и Sephora ще има 20% на всички парфюми от 27-ми до 30-ти април. Peace
Еххх... много са скромни, скрьндзи такива Laughing

# 264
И в Clinique има минус 40% на определени комплекти за картодържатели.

# 265
  • София
това за Clinique за кои магазини от предлагащите важи? и за коя карта става дума  Embarassed

# 266
  • София
това за Clinique за кои магазини от предлагащите важи? и за коя карта става дума  Embarassed
За бутиците на Ести Л., Клиник, Том Форд и т.н., не зная дали е само за техни лоялни клиенти с карти и е 40% на избрани комплекти, не на всичко. Peace

# 267
На 5ти май в Хиполенд ще има 25% на всички стоки. От тази година освен ноември и май месец ще имат намаление.

# 268
  • София
На 5ти май в Хиполенд ще има 25% на всички стоки. От тази година освен ноември и май месец ще имат намаление.
И миналата имаше през май, тогава купих колелото.

# 269
  • София
В #LeeCooper стартира промоция “Подарък 20 лв.“
Условията на промоцията са следните: На всеки 60 лв. покупки от артикули нова колекция (без намалените), от сметката се приспадат 20 лв.

Общи условия

Активация на акаунт