Намаления - пролет/лято 2017

• 191 713
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Няма намаление, или поне не повече от обичайно...има шендери с намалени неща, някои единични артикули
Те и без това са доста евтини и обикновено дори и като сложат голямата табела, няма чааак много и много намалени неща

# 316
  • There I was on a July morning
Няма намаление, или поне не повече от обичайно...има шендери с намалени неща, някои единични артикули
Те и без това са доста евтини и обикновено дори и като сложат голямата табела, няма чааак много и много намалени неща
Да, имаше по един щендер на мъжкото и детското, и от дамските единични модели панталони и дънки. Нищо съществено.

# 317
Дами, около края на юни ли очакваме вълната от намаления? Погледнах началния пост и нямаше информация кои месеци започват (ако не се лъжа, зимните се появиха скоро след Коледа), а отговаря на някои въпроси. А може да ми е малко кафето и да съм проспала. Laughing

# 318
Помня, че в ХМ пазарувах неща на 50 % в началото на юли, преди да тръгна на почивка, значи намалението е почнало няколко седмици преди това...

# 319
Здравейте!
Сайтът на Furla пак пусна сериозни намаления. Включих се и аз  Mr. Green
Сега обаче ми възникна следната чуденка - как пристигат в БГ, т.е. кой ги доставя. Има ли някой идея с Български пощи или с друга куриерска компания?
Може ли линк?

# 320
Странно е, защото линка вече не работи. Имам регистрация и получих e-mail - възползвах се веднага. Но си спомням, че на официалната страница на Furla имаше подстраница Sale, която в момента не виждам. Промоцията беше реална - до 40% намаление + безплатна доставка. Съжалявам, че не мога да съм полезна.

# 321
Прочетох, че в Зара намаленията стартират на 18 - ти юни.

# 322
  • София
На е-майл съм получила една игра от Комсед - завърта се колело и се печели 15 % отстъпка.
Лошото, че веднъж завъртяно колелото и получаваш код и не знам как да пусна линка тук и друг да върти колелото. Вече се отваря ваучера за отстъпка, а не отново колелото.
Ако някой знае нека пише на ЛС - да публикуваме линк към играта да могат да ползват отстъпка повече хора.

# 323
На е-майл съм получила една игра от Комсед - завърта се колело и се печели 15 % отстъпка.
Лошото, че веднъж завъртяно колелото и получаваш код и не знам как да пусна линка тук и друг да върти колелото. Вече се отваря ваучера за отстъпка, а не отново колелото.
Ако някой знае нека пише на ЛС - да публикуваме линк към играта да могат да ползват отстъпка повече хора.

Този код за отстъпка важи за всички.
Цитат
Промо-код за 15% отстъпка в КОМСЕД за
посетителите на BG-mamma

Код: 8IMNQUWN
Описание: Промо-код за 15% отстъпка в КОМСЕД. Важи
САМО за артикулите извън текуща промоция и трайно
намалена цена. Важи в магазините и онлайн. Не важи
за OMV и Парадайс Център!
Mожете да разпечатате на хартия или заредите този
талон на мобилното си устройство и да го представите
при покупка в нашите физически магазини, или да
въведете кода при поръчка online. С него вие ползвате
-15% отстъпка за продуктите, които не са в промоция и
-0% за продуктите, които са в текуща промоция или с
трайно намалени цени.
Можете да ползвате тази отстъпка в периода
2017-05-23 / 2017-06-15 .

# 324
Около 20 юни започват намаленията.

# 325
Дали има или ще има скоро намаленя някъде на ежедневни рокли, било то къси или дълги? newsm78

# 326
В Мохито имаше частично намаление.
В Росита също и в Кенвело.

# 327
Дали има или ще има скоро намаленя някъде на ежедневни рокли, било то къси или дълги? newsm78
В аутлета на Теранова на Пиротска имаше намалени и къси и дълги рокли.
Даже си харесах една - от 35, намалена на 25 и се чудя дали да чакам още да я намалят или да я взимам  Grinning

# 328
В аутлета на Теранова на Пиротска имаше намалени и къси и дълги рокли.
Даже си харесах една - от 35, намалена на 25 и се чудя дали да чакам още да я намалят или да я взимам  Grinning
Супер, но аз съм от Бургас.  Rolling Eyes Дали това намаление в Теранова важи за магазините в моловете им из цялата страна?

# 329
  • sofia
Един принципен въпрос - на Фурла колко им е максималното намаление (%)? И кой месец?
Мерси! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт