Намаления - пролет/лято 2017

• 191 654
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Моля, някой ако днес мине през НМ да сподели започнаха ли намаленията....ако е за Ст.Загора още по-добре.

# 391
  • София
Ако някой минава през Бенетон да сподели как е намалението и изобщо заслужава ли си. Благодаря.
И аз ще помоля за инфо за скини дънките. Praynig

Вчера-14.06.17 в Мега Мол-Люлин имаше -70%, дънки само малки размери 25-26. Нищо не ми хвана окото, дори да меря. Имаше и дънки широки в крачолите, нещо като чарлстон - от тях не видях какви размери имаше.

# 392
  • София
Истински пълноценен шопинг ви очаква в Motivi! Грабвайте чантите и подновете летния си гардероб с отстъпки до -50%. Heart

# 393
  • 1st floor
Ако някой минава през Бенетон да сподели как е намалението и изобщо заслужава ли си. Благодаря.
И аз ще помоля за инфо за скини дънките. Praynig

Вчера-14.06.17 в Мега Мол-Люлин имаше -70%, дънки само малки размери 25-26. Нищо не ми хвана окото, дори да меря. Имаше и дънки широки в крачолите, нещо като чарлстон - от тях не видях какви размери имаше.
Много благодаря! bouquet Ще изтичкам следобед да проверя, точно 26 ми трябват. Дано са останали с тесни крачоли. Laughing

# 394
Humanic дали обявиха вече намаление?
Аз Бенетон поръчвам онлайн за детето, защото в най-близкия ми техен магазин няма целия асортимент.

# 395
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, това щях да питам и аз....
Вярно ли е, че в Бенетон на Витошка има най-много неща newsm78
Специално в Дъ Мол все ми малее асортимента. Ще ходя в Сердика и ще пиша после Peace

# 396
  • Sofia
Humanic дали обявиха вече намаление?

И аз питах на предната страница, но никой не се включи с инфо. Rolling Eyes

# 397
Аз разбрах, че голямото намаление на HM ще е от понеделниk.

# 398
Ей, сега да се пркбера и ще пиша Peace

# 399
  • Варна

Благодаря ти,че сподели  Hug
Визползвах се днес максимално  Simple Smile

# 400
В Хуманик има намаление. Различно е, точно тези, които аз чакам не бяха намалени. Но, все пак прави впечатление, че има разнообразие от модели и намалени цени. Все още лепяха новите цени, може и още повече модели да намалят до края на деня.

В Бенетон на -70% са изключително малко да не кажа 5 неща, успях една блуза да си взема. моделите дънки в Сердика бяха един скини - номер 25,26. Повече неща има намалени с 30% Peace
Също и за детското, който се интересува, много намалени на 30% неща, пълно е с номера, поне на обяд беше така.

Фурла мернах, че имат намаление. Пишеше от 14.06 до 18.06 до - 70%.

Другите магазини не можах да ги обходя, нямах такова време.
Евентуално утре ще отида до Дъ мол...

Някой може ли да каже в Ризървд има ли намаление newsm78 Една рокля съм си харесала..

# 401
В НМ нямаше намаление днес, но имат някаква оферта с томбола до 18.06. и най-вероятно като свърши тогава ще пуснат намалението.

# 402
  • София
а ходил ли е някой в Peek & Cloppenburg ?

# 403

Не съм влизала, но пишеше с големи букви на витрината, че има намаление....

# 404

Аз снощи на голямото нощно пазаруване. Имаше намаление на маски тениски, топове без ръкави и трикотаж, имаше намаление и на доста модели единични бройки, на някои видове панатлони и на поизостанали по - плътни рокли. Летните рокли, летните костюми и по - скъпит емарки не бяха намалени. При мъжкото беше по интересно - имаше пуловери от фин памук по 18 лева всякакви цеветове, по пълтни по около 40, разнообразие от намалени къси панталони и деним панталони. Ризи и тениски имаше много намалени.
За мъжко и маско имаше големи намаления на якета, шлифери и по - тънки палтенца.

Общи условия

Активация на акаунт