Намаления - пролет/лято 2017

• 191 670
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Има няколко намелени щендера в ХМ. Взех си една рокля от 25 на 15 намалена. Имаше и панталони по 15, блузки, рокли по 12.

# 406
  • Sofia
В Хуманик има намаление. Различно е, точно тези, които аз чакам не бяха намалени. Но, все пак прави впечатление, че има разнообразие от модели и намалени цени. Все още лепяха новите цени, може и още повече модели да намалят до края на деня.

Зарадва ме, благодаря ти, че сподели. bouquet Hug

# 407
Да, в ХМ сега пускали по малко, по малко разни неща на намаление, но голямото е от понеделник.

# 408
  • София
Бенетон и Sisley са до 70% от 14. до 18. юни.
Намалението от 70% е трагично, поне от това, което видях в Сердика център.Има и някои намалени с 30% неща, но като цяло е слабо.
Намалението във Фурла е -30%,- 50% и една чанта и няколко гривнички на -70%."Обичам" тези черни уикенди, много шум за нищо.
В Зара не видях намаление, в HM също.Намаление имаше в Orsay, май пишеше до -50% на витрината, но не съм влизала.В BSB имаше също 3 подвижни щендера с някакви намалени дрехи,но според мен с не повече от 30%.В Пиик и Клопенбърг също ми се стори малко намалението и доста ограничено.

# 409
В Спорт Депо обърнали ли сте внимание правят ли намаления и ако да по кое време?

# 410
  • в града на вечния купон

Някой може ли да каже в Ризървд има ли намаление newsm78 Една рокля съм си харесала..
вчера нямаше намаление........

# 411
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси, Радост! Peace
Блек кет - моля Peace

# 412
  • София
Пандора:

Скрит текст:
❗️SALE до -50%❗️
Заповядайте в магазини PANDORA в:
- Mall of Sofia
- The Mall
- Paradise Center
- Serdika Center
- SiLVER COURT в Park Center Sofia
- PANDORA Center ( бул.Витоша 53)
- Mall Plovdiv
- Grand Mall Varna
- Mall Galleria Burgas
- Mall Burgas Plaza
- Mall Veliko Tarnovo
и разгледайте селекцията ни от намалени бижута до 50%! Талисмани, гривни, обеци, колиета и пръстени, спиращи се от производство на невероятни цени! Очакваме ви Simple Smile
* Важи от 16.06.2017г. до 9.07.2017г,
* Количествата варират в различните обекти.
* За повече информация, моля, обърнете се към нашите продавач- консултанти.

# 413
  • София
Някой ходил ли е до Масимо Дюти?Какво е реалното намаление?

# 414
Нещо да се чува за Next? Мерси!

# 415
  • Бургас
Just...a woman,
до 50%. аз вчера си взех два чифта дънки и намалението за тях беше 40%. Отидох още с отварянето на МОЛ-а и след 15 минути вече беше пълно с руснаци. По мое мнение, там трябва да се пазари още в началото на разпродажбите, защото после цената пада, но почти нищо не остава. При нас поне е така.

# 416
  • София
pafal благодаря!Права си,че малко стока и размери остават към края на разпродажбите.Но аз последните 2-3 лета,точно към края имах добри попадения.Сега ще се опитам и по-рано да стигна до там.
А Зара не е ли започнала с намаленията? newsm78 Обикновено стартират с Масимо.

# 417
Пандора:

Скрит текст:
❗️SALE до -50%❗️
- Mall of Sofia
- The Mall
- Paradise Center
- Serdika Center
- Mall Plovdiv
- Grand Mall Varna
- Mall Galleria Burgas
- Mall Burgas Plaza
- Mall Veliko Tarnovo
и разгледайте селекцията ни от намалени бижута до 50%! Талисмани, гривни, обеци, колиета и пръстени, спиращи се от производство на невероятни цени! Очакваме ви Simple Smile
Някой минавал ли е през Пандора - намаление на всички артикули ли има или само за изчепващи се наличности? И от колко % започват намаленията?

# 418
  • София
Пандора:

Скрит текст:
❗️SALE до -50%❗️
- Mall of Sofia
- The Mall
- Paradise Center
- Serdika Center
- Mall Plovdiv
- Grand Mall Varna
- Mall Galleria Burgas
- Mall Burgas Plaza
- Mall Veliko Tarnovo
Някой минавал ли е през Пандора - намаление на всички артикули ли има или само за изчепващи се наличности? И от колко % започват намаленията?

Едва ли ще е за всички.  Rolling Eyes Може би ще имам възможност да мине утре и ще кажа. Peace Peace

# 419
  • София
Пандора:

Скрит текст:
❗️SALE до -50%❗️
- Mall of Sofia
- The Mall
- Paradise Center
- Serdika Center
- Mall Plovdiv
- Grand Mall Varna
- Mall Galleria Burgas
- Mall Burgas Plaza
- Mall Veliko Tarnovo

Едва ли ще е за всички.  Rolling Eyes Може би ще имам възможност да мине утре и ще кажа. Peace Peace

Моите наблюдения са, че обикновено с 50% са намалени от 5 до 10 неща, които са колекция поне от преди 4 години, т.е. това е нещо като ликвидация.От малко по-нови колекции, на 2-3 години са с 30-40%, но като цяло не са неща, които са нещо уауу.

Общи условия

Активация на акаунт