Намаления - пролет/лято 2017

• 191 634
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Да, в магазина я издават срещу попълване на талон, но имайте предвид, че може да не важи веднага. Попитайте на касата. Преди известно време имаше промоция - 50% на един артикул еднократно и аз се възползвах с моята карта, но исках да си взема още едно нещо и реших да направя втора карта и момичето ми каза, че ще бъде валидна след сдмица-две и не ми се получи  Mr. Green

Ако попитате някой на опашката се съмнявам да ви откаже, защото на всеки 20 лева се трупат по 2 лева в неговата карта и това му е добре дошло  Peace

# 451
В Спорт Вижън в Сердика има 20% намаление на всичко. Не попитах до кога. В Никелс също имаше намаление.

# 452
  • София
В кое Масиму има мъжко?
Във всяко Масимо Дюти има мъжки дрехи.

# 453
  • Once there was a Hushpuppy...
В Пийк и Клопенбург има допълнително - 20% на НАМАЛЕНИТЕ неща само с клиентска карта. Вадят такава на касата Peace
До 25.06 мисля беше Thinking

# 454
  • Пловдив
Да, в магазина я издават срещу попълване на талон, но имайте предвид, че може да не важи веднага. Попитайте на касата. Преди известно време имаше промоция - 50% на един артикул еднократно и аз се възползвах с моята карта, но исках да си взема още едно нещо и реших да направя втора карта и момичето ми каза, че ще бъде валидна след сдмица-две и не ми се получи  Mr. Green

Ако попитате някой на опашката се съмнявам да ви откаже, защото на всеки 20 лева се трупат по 2 лева в неговата карта и това му е добре дошло  Peace
А трябва ли да си купите нещо или може без покупка да се издаде картата?

# 455
Без покупка я издават.

# 456
  • Пловдив
Мерси Peace

# 457
Може ли да споделите дали почнаха намаленията в H&M и Зара?
Нали нещо се споменаваше за 17-18 юни  Rolling Eyes

# 458
  • София
Може ли да споделите дали почнаха намаленията в H&M и Зара?
Нали нещо се споменаваше за 17-18 юни  Rolling Eyes
В HM не са чували за "вътрешната" информация за намаления на всичко от днес. Зара нямат sale.

# 459
Може ли някой, който има път покрай магазини ан Ризървд да погледне дали е започнало намалението. В петък бяха подредили рокли при рокли, панталони при панталони...но все още не бяха пипали цените.

# 460
  • София
Може ли някой, който има път покрай магазини ан Ризървд да погледне дали е започнало намалението. В петък бяха подредили рокли при рокли, панталони при панталони...но все още не бяха пипали цените.
Не е.

# 461
  • София
В Зара, НМ и Окайди няма намаление. Бенетон - 30 % на всичко.

# 462
Zara и HM ще започнат намалението си в един и същи ден тази година -  22ри юни.

# 463
  • Стара Загора
Запитване до мамите в София - Някоя случайно да знае детския магазин в Paradise- Сержант Мажор дали е започнал намаленията?
Много бих искала да направя някои покупки от тях за чаканато бебе. Особено ескимосчетата им са прекрасни, ама на редовната им цена.  #Crazy
Продължавам да се интересувам, ще ходя другия месец в София, а този мол е в другия край на града, и искам да знам дали да се разкарвам.

# 464
До другия месец сигурно ще пуснат някакво намаление. Нямат ли телефон да се обадиш да питаш?

Общи условия

Активация на акаунт