Намаления - пролет/лято 2017

• 191 565
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Момичета а тизи обувки CCC как са като качество,гледам за детето сандали има по 12-18лв

# 631
  • в града на вечния купон
Момичета а тизи обувки CCC как са като качество,гледам за детето сандали има по 12-18лв
за 12лв са ок, носиш един сезон и до тук
аз имам дамкски за 12лв на намаление, вече 2ра година ги носи, но слагаме  за не повече от две седмици за сезон.

# 632
Купих си дамски сандали за 50 лв., гаранцията им е 2 м-ца. За сега са ми много удобни, дано да издържат лятото. Издадоха ми веднага клиентска карта, която дава 10% отстъпка.

# 633
  • софия
Благодаря момичета

# 634
На колежката сандалите от там й боядисват стъпалата  в ярко оранжево, иначе са удобни
На мен от едни обувки, уж удобни, ми се прецака палеца на крака. Та нещо вече ги подминавам.

# 635
  • Тра-ла-ла
Аз си купих от ССС равни сандали за 19лв с намалението....миии, отстрани и отзад на стелката, където имаше от синята кожа - изтърка се. На 2ро носене. Ще ги мацна с някакъв флумастер и ще мине номера, защото зоната е тънка. Но май наистина са за един сезон. Поне евтините модели. Иначе са ми много удобни и единствените, които ми станаха на крака. Никъде не ми убиха. И да ги върна - никаква файда. Просто това е проблем на модела. Това се моите:

# 636
Аз имам от ССС едни сандали, второ лято си ги нося.
Удобни са ми, здрави са още, а ги нося всеки ден. Купих ги за 25лв
И платформи си взех, имаха някакво голямо намаление миналата година към септември. От 45лв бяха намалени на 15лв.
Те също са ми удобни и са здрави, но тях ги нося по рядко.
Днес купихме и на детето сандали от там, ММ хареса някакви, оказаха се намалени на 15лв, незнам от колко.
Изглеждат добре, стелката е една дебела, мекичка.
Ще видим като ги подноси как ще са...ако издържат до септември, напълно ме устройва, тъй като за другата година, така или иначе ще ги е израстнала.

# 637
  • Sofia
Точно за CCC влизах да питам, вие, гледам, сте зачепкали темата. Simple Smile

Интересува ме, възможно ли е още при първата ми покупка, без да имам клиентска карта, да се възползвам от 10-процентното намаление, за което споменавате? Т.е. – издаването на карта обвързано ли е с непосредствена покупка или може просто да вляза в магазина и да си извадя такава?

Също искам да попитам, магазин Kompass в Paradise Center има ли някаква програма за лоялни клиенти и допълнителни намаления?

Мерси! bouquet

# 638
На мен ми издадоха картата и веднага ми дадоха 10 % на вече намалени обувки

# 639
И при мен издадоха карта и тогава ме таксуваха вече с намаление.

# 640
  • Sofia
Супер, благодаря. bouquet

# 641
  • София
В Том Тейлър няма ли ново намаление?

# 642
  • на Мелмак
Има -20, 30 -50%

# 643
  • Пловдив
Във физическите магазини НМ дали стигнаха -70?
Все още са до - 50%, но има какво да се избере Wink.

# 644
Какво се случва в ЛАЙКИКИ, имаше намаление преди седмица- две, дали има още по-голямо?

Общи условия

Активация на акаунт