Парфюмни размисли и страсти - 207

• 117 986
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Но не съм дошла да говоря за иланг, кокос и малини, а за кафе  Mr. Green Mr. Green и за Follow Kerosene,: ...  Всеки поклонник на кафето ще разбере за какво говоря ....
О, да, напълно разбирам  Crazy
Кафето ми е слабост и винаги, когато видя тази нота в парфюм, тайничко си го заплювам поне за тест.
А с Шериданса вече ме плени тотално.
Добро утро на всички събуждащи се!
Чаша кафе?
food010

SOTD: Just Cavalli Gold for Her Laughing

# 136
  • Чукарландия
Благодаря Момичета, толкова много предложения получих, чак се обърках! Mr. Green

Нещо не се сработвам със смокиня в парфюм, не ми лежи и това е. Мисля си, че кокосите на Боди Шоп и Корес са моите кокоси, сега трябва и да ги издиря. Благодаря още веднъж! bouquet

# 137
Но не съм дошла да говоря за иланг, кокос и малини, а за кафе  Mr. Green Mr. Green и за Follow Kerosene, който е новото ми попълнение в гардероба.

Ау Ковачева страхотно звучи  този Follow .  Досега нещо не можах да се разбера с нотките на кафе в парфюм, все нещо не ми достигаше.  Отдавна се каня да се запозная с тази марка  и след това описание просто не се стърпях  и  си поръчах мостри. Sunglasses Сега направо нямам търпение да дойдат, как ще ги дочакам незнам. Crazy

# 138
Кои парфюми на Montale харесвате?
 Rolling Eyes  Чудя се кой да поръчам на сляпо?

# 139
  • Бургас
Не поръчвай Монтал никога на сляпо.

# 140
  • Пловдив
Montale са много специфични парфюми. Не съм пробвала кой знае колко много, но харесвам Oudmazing, въпреки че не го нося много често.
Изобщо не са за покупка насляпо.

# 141
  • Чукарландия
Мъчи ме и мен един проблем: дали тази роза (Amber Rose Shay & Blue London) е за мен?!? Joy

# 142
Монталите освен че са специфични, понякога са химични и остри. Около бранда се вдига излишно количество шум, не си струва напрежението за насляпо изобщо.  Peace

Имала съм редица отливки на МОнтал, до шише съм стигала само 2 пъти, като Интенс кафе съм в процес на махане в момента. В него има една химична нота, която забелязвам и в други техни аромати при тестване- Dark Purple например. Харесвах ванилиите, но всъщност са ми монотонни, харесвах Mukhalat, за около 5мл.  Joy. Wild Pears и Intense Tiare харесвам, но имам по-хубави екзотични (Теракота например) и до покупka няма да стигна.
Въпрос на лично предпочитание, разбира се. Chocolate Greedy ще си оставя като куриоз и ползване от време на време.

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 12:28 от Deziderata

# 143
  • Sofia
Oudmazing на Montale се оказа една от най-успешните ми придобивки на сляпо. Често го нося от Коледа насам.  Много лесно се харесва от околните, но получих и мнение, че имам далеч по-впечатляващи аромати от него.

# 144
  • на североизток от Рая
Кои парфюми на Montale харесвате?
 Rolling Eyes  Чудя се кой да поръчам на сляпо?

Имам проби от Roses Musk и Wild Pears. И двата са хубави, но розата..., тя просто е прекрасна. След първоначалното Уау по крушите и дългата им трайност при първа проба, в първия ден, вече не мога да твърдя, че са толкова дълготрайни. Има си и една накъртваща, компотена сладост, която не дразни, но не бях подготвена за нея.

А Розата си мирише на уют, на страст. Трае, трае, та не се трае.  Heart Eyes

Имах и друго на Монталите преди няколко години, беше проба от размяна, но не помня каква беше. Имаше ванилия, нещо опушено също, шефката като влезе в стаята и усети аромата, попита кой мирише на  ароматизиращи пръчици.  Joy Значи прави асоциация с пръчици жената. Аз миришех, разпозна откъде идва този аромат.

И розата, и крушите при мен бяха покупка насляпо. Не е толкова зле, но все пак са проби, не цял парфюм.  И при разочарование не боли толкова.

# 145
Здравейте! Търся съвет,, защото направих голяма тъпотия от бързане.
Взех си Музата на Мюглер от Дъглас.. Но вместо 30 мл оригинална си бутилка съм грабнала рефил бутилка от 50 мл.  И сега имам парфюм, но не мога да го ползвам, защото няма пулверизатор  #Cussing out. А толкова да ми харесваше бутилчето. Отиде ми половината мерак по парфюма. Cry Не мога да го заменя, защото изхвърлих касовата бележка. Това е другата ми тъпотия. #Cussing out  Дайте ми акъл как да постъпя Praynig
Имам една бутилка Алиен с останали 10 мл в него. Гледах дали може да се отвори, поне в него да го налея. Ми не става. Или аз не знам как. Иначе и за него предлагат пълнители. Как ги пълнят, не ми е ясно.

# 146
Пълни се само пълнеща се бутилка. Така се продава и разбира се е по-скъпа точно заради това. Твоята явно не е такава. А и по-добре, защото не виждам как ще отсипеш нов парфюм в бутилка от друг парфюм.
Намери си бутилка малка някакава и в нея си преливай и си пръскай с кеф. Hug bouquet

# 147
  • Франция
Извинете ме, че не помня кой питаше за свежа роза наскоро Simple Smile обаче днес тествах новия Izia на Sisley и минавам да го препоръчам за тест. Особено началото е върху моята кожа много, много автентична роза, още на храста и росна. После розата става по-плътна, кадифена и се обвива в бели мускуси, с които аз лично имам проблеми напоследък, но все така си остава хубав, елегантен парфюм с класическо излъчване. Заслужава внимание от любителките на рози.

# 148
  • СОФИЯ
Тъй като ми се наложи да работя и днес, но до обяд, реших да се възползвам от близостта и да отида до магазина на Клиник на бул. Витоша.
Имам вече още една придобивка за тази година - Aromaticks Black Cherry, на който му хвърлих око преди време. Много съм доволна и трайността също ме задоволява /както знаете имам проблем с това незнайно защо и определено е много досадно  ooooh! /. Имах късмет да намеря и тествам там DKNY My NY Donna Karan , който предложи Ковачева, за което и благодаря от сърце  Hug
Много приятна малина, след като се разви разбира се, даже почти не отстъпва по трайност на Tuscan Leather Tom Ford. и него тествах благодарение на densi  Hug.
Densi, този парфюм е невероятен. Няма да го описвам, че нямам дар слово в описание на парфюми. Харесвам вече кожа в парфюм. Малината в него е много по различна от тази в DKNY My NY Donna Karan . Така ме омая, че не спирам да мисля за него. Забравих да питам за цени, върнах се и онемях......... Възможно ли е за 50мл цената да е 367 лева  #Crazy Ако беше за 100мл, става, но за 50мл такава
цена...............  Joy Това е сериозно изваждане.  Thinking
Който е купувал някой от тези два парфюма, може ли да сподели цени  Simple Smile
Пропуснах да напиша цената на  DKNY My NY Donna Karan - 164 лева за 100мл.

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 17:22 от shushi7777

# 149
Есклузивите на Том Форд са срамно скъпи да. В бутиците обаче често правят 20%, че и повече намаление.

Общи условия

Активация на акаунт