Парфюмни размисли и страсти - 207

• 118 021
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Идеята за лавандула така се е загнездила в главата ми, че броя дните до първи март като затворник чакащ свободата! Имам предчувствие, че ще се спогодим с този аромат  Heart Eyes Heart Eyes
Не се интересувам от рекламните кампании и лицата на парфюмите. Интересува ме продукта! Не бих купила обаче нещо на бранд, чийто собственик е нелицеприятна персона най - малкото защото ще се сугестицирам и надали дори ще му дам шанс пробвайки го. Конкретно се сещам за семейство Кардашиян. Никаква сила на земята не може да ме накара да купя червило, сенки, продукт за коса и там каквото още бюти предлагат.
Обичам си нилските градини ама наистина много ги обичам. Сега по - приятно е че са на Hermes, но силно се надявам да не съм чак такъв сноб и дори ако Сашка Васева бе рекламно лице си мисля, че пак бих обичала аромата!

# 436
  • София
Благодаря, момичета  Hug
Относително скоро забърсах
http://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/Want-Pink-Ginger-40156.html
и ако се абстрахираш от тежкия розов топуз  Mr. Green, парфюмът е страхотен и много траен  Heart Eyes
Пак розов пипер. Много обичам също Мандрагора на Аник Гутал, но там пиперът си е черен. Но за по-топличко е идеален. Докато DSQUARED го носих и на по-студеното време, просто прелест.

# 437
Като заговорихте за чайовете на Булгари аз винаги съм ги срещала в EDC концентрация.
Има ли ги и в други вариации ЕДТ или ЕДП? newsm78
Не, няма. Само О де колони са. Но това не им пречи да са хубави. За колони са и доста трайни на моята кожа. Но на суха кожа си отиват след три-четири часа някъде.

Пробвах отново на блотер Izia Sisley и вече окончателно мога да кажа, че го мразя. Потрисат ме тези рози в началото.
Видях тук, че споменавате някаква реклама на Eau De Merveilles Bleu и го видях на рафта в Дъглас. Пробвах на блотер ми се стори лек и безразсъдно бързо пръснах и отгоре на ръката. Страшно се изненадах, че остана мазно като мазано с някакво олио за тяло. А аромата?!....какво да кажа за аромата? Не ми харесва никак. Това е всъщност слабо казано. Дразни ме.
Въобще си развалих удоволствието от Mon Guerlain. Twisted Evil
Сега се изкъпах и ще го пръсна леко един - два пъти за лека нощ.

# 438
Благодаря на всички за коментарите по моите бръмбари в главата за сакурата.
Да кажа, че съм супер разочарована от Лалето на Байредо. Очакванията ми не се оправдаха.

# 439
Благодаря на всички за коментарите по моите бръмбари в главата за сакурата.
Да кажа, че съм супер разочарована от Лалето на Байредо. Очакванията ми не се оправдаха.
Какви ти бяха очакванията?
Нетраен ли ти бе?
Лалето е много нежен аромат, но много хора се оплакват от нетрайност.

# 440
Не мога да се оплача от нетрайност, даже напротив! По едно време се чудех как да се отърва от аромата върху мен. Много сапунест, много изкуствен аромат, който по никакъв начин не свързах с лале и не ми даде усещане за пролет.

# 441
Ще намериш друг, който да ти донесе желаното усещане. Hug bouquet

# 442
О, да! Днес се утешавах с Vanille d'Iris Ormonde Jayne. Ми, друго си е!  Two Hearts

# 443
На мен Лалето на Байредо ми мирише не на лале, а на липа. Обаче пак ми харесва. Все пак наистина има нещо сапунесто в него, но леко и според мен не евтино.
Тези дни нося Шалимар суфле; струва ми се най-подходящ за зимата и сякаш изпуснах сезона му, но пак ме радва.

# 444
Ето моята сбъдната най-голяма парфюмна мечта. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Купих си и Черешовият Еликсир, както и блестящото олио за тяло Soleil Blanc на Том Форд.
Пробвах новият Bronze Goddess Eau de Parfum Estée Lauder. Той няма много общо с останалите Богини и на мен лично не ми допадна много. Слабичък, разочарование ми е някак.

# 445
  • Пловдив
Densi,честити придобивки! Страхотно е човек да сбъдва мечтите си. Със здраве да си го ползваш и ще чакам ревю  Simple Smile
И аз придобих проба на Черешовия еликсир и утре ще го разнасям. От едно пръскане мога да кажа,че ми харесва много повече отколкото другите два.

# 446
Благодаря Лили, да ти се връща! Heart Eyes Hug bouquet
 Много е хубав Черешовият и за мен. Вече обаче му минава времето, защото той си е сладък парфюм.
Днес пробвах и нося с хубаво напръскване по врата и Venetian Bergamot Tom Ford. Не е мой, мъжкарее ми и е кисел на кожата ми.
Освен Нероли Портофино Форте, който просто обожавам, нещо хич не съм на вълна Ексклузиви на Том Форд, не знам защо така.

# 447
  • от един красив град
Като заговорихме за нови аромати, някой пробвал ли е новото Парадисо на Кавали http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Paradiso-Assoluto-42009.html
Много харесвам първообраза, но тук не знам, какво да очаквам.  newsm78

# 448
  • в голямото село
Честити придобивки момичета.
Денси мерси за отговора за чаената колекция на Булгари.Преди време съм носила белия чай,траен беше на моята кожа.Една прекрасна дама скоро ме запозна с черния чай-прекрасно съчетание между кажа и чай.Но май вече му мина времето. Хвърлила съм око обаче на ЧЕрвения чай.

# 449
  • Козлодуй
Честито, Денс, и със здраве Hug

Нощес разносих от пробичка Liqueur Charnelle Pierre Guillaume. Основно усетих вишни в коняк, или черешови пурети и мнооого ми хареса. Нещо като по-луксозен вариант на Амбр Наргил, но си имам почти пълно сладко мъниче от последния, както и Тобако ванил, така че засега ще се въздържа от придобиване. Гледам, че го сравняват със Spicebomb в английската фрагрантика, който не познавам и съответно веднага ми привлече интереса за тест Grinning
Междувременно се пресетих за една стара моя мечта, открих си празната вече, но съхранила аромата отливка и се порових за него по сайтовете. В ибей само отливки открих+пол'вин литър на астрономическа цена и някак ръката ми сама ме поведе към официалния сайт...в резултат го очаквам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт