Парфюмни размисли и страсти - 207

• 118 152
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
  • Враца
Аризона,
а ти познаваш ли Play For Her Intense Givenchy ?
Как го излъчва кожата ти?
Да, много го харесах, когато излезна, изпръсках една отливка и отношенията ни приключиха, дотегна ми.
Доколкото изобщо имам спомен, защото наистина беше много отдавна, не беше нещо с умопомрачителна трайност и интензивност.
Предполагам не е за теб? Simple Smile

Не, не е за мен, чудя сме вместо Вери резистибъл да подаря Плей интенз,
малко да разнообразя, ама не мога да реша, дали ще е същия ефект?  newsm78
Иначе аз изпръсках преди време една петдесетичка (количество абсолютно недостойно за ламерските ми обгазявания), не съм впечатлена кой знае колко, но пък си спомням , че доста комплименти получих.  Hug

# 331
Влизам с молба за малко повече мнения относно Euphoria-Calvin Klein?  Никога не съм се интересувала от бранда, нито имам техни парфюми. Вчера долових приятна пудрена нотка в парфюма на приятелка и ми сподели, че е той,но беше 7-8 часа след пръскане, затова се обръщам към вас за мнения

# 332
  • The Evergreen State
Имате ли информация , кога се очакват новите Бронзови богини? (края на април/май предполагам) Ще бъде страхотно, ако ЕДП версията носи духа на Богините и е по трайна.  Grinning

С нетърпение очаквам и новият Герлен , пирамидата е доста скромна , но интересна. Не дава заявка да бъде поредното черешово бонбонесто тути фручули.   .Виждам, че го сравняват с Mon Exclusif, но аз и него не познавам.

И аз съм много любопитна за новия Герлен, нямам търпение да излезе. Видях че новите Богини ги има онлайн в Нордстром, предполагам че много скоро ще се появят по магазините.

# 333
Чакам с нетърпение и Богините, и Герлена. Той ще е в България на 1 Март, заедно със световната премиера и това много ме радва.
Тук ще видим и ще се насладим и на новият Есклузив Joyeuse Tubéreuse Guerlain.
Доколкото виждам е махната помпата и това е невероятна радост за мен. Обожавам зелена, хрупква тубероза и тая много надежди за този аромат.

# 334
Влизам с молба за малко повече мнения относно Euphoria-Calvin Klein?  Никога не съм се интересувала от бранда, нито имам техни парфюми. Вчера долових приятна пудрена нотка в парфюма на приятелка и ми сподели, че е той,но беше 7-8 часа след пръскане, затова се обръщам към вас за мнения

Много красив и много траен парфюм! Беше ми любим преди години, изпръскала съм поне 200 мл от него  Laughing

# 335
  • Седмото небе
 Здравейте, аз имах удоволствието вече да пробвам и понося един ден новия Герлен Heart Eyes И в такива моменти съжалявам,че нямам дар-словото на някои от вас,за да опиша усещанията си Tired Но все пак ще се опитам...
 Като нетърпеливо детенце пръснах обилно директно на кожата на ръката. Душнах го първо предпазливо,но като не се уплаших вдишах с пълни сили, няколко пъти и уаууу!!! Без да преувеличавам главата ми се завъртя и усетих силно туптене! Ухилих се сигурно не от ухо до ухо,ами и повече. Сладко,ммм не; горчиво-не,не,не!!! А лавандулата къде е,лелеее и нея я няма!!! Ами сега,това разочарование ли ще е или "любов от пръв поглед"
 И като се окопитих от шока успях да кажа: Е вече поне Парфюм Инишъл няма да ми липсва!!! Сигурно отстрани съм изглеждала налудничаво! После успях да се върна в реалността... Напръсках се обилно по ръцете и врата,после отново се понесох в облаците Blush буквално!!! Вървях и все едно не стъпвах по земята!
 Но накратко-мекичко сладък, плътен и шлейфов,с лека острота. А го свързвам с ПИ може би заради ириса и цитрусите знам ли... Красив,елегантен,за мен умишлено направен лесен за харесване. Наложи се да вляза час след пробата в един банков клон,две от служителките дойдоха да ме питат кой е аромата изпълнил помещението. На моята кожа изкара над 8 часа, като първите четири го усещах много интензивно,в косата го усещах до другия ден. На шала ми остана три дни,а на блотера който си запазих(за по-късни изследвания и емоции) стои вече 10 дни. Е да, тихичко, но си е там и с всяко отваряне на портфейла в който си го пазя ми напомня за себе си. Даже и банкнотите покрай него ухаят!!!
 Нямам търпение да си имам собствена бутилка Heart Eyes Ще си подаря за 8 март и душ-гела,и лосиона за тяло,които се очакват от серията! Като ще е кеф,да е голям Mr. Green

А следващите три дни ще съм заета да изследвам по двойки тези сладурчета!!! Само се чудя как да си ги разпределя newsm78 Приемам предложения Peace

# 336
Вчера в една друга тема прочетох, че го определят като "ретро" аромат. Grinning За мен е разкошен този парфюм - дълбок, наситен, с голяма трайност (повече от 12 часа) и шлейф върху мен. Ползвам го през зимата, но ми е интересно как би се развил в по-топло време. Въпреки, че е недолюбван в темата, това е един от парфюмите, които ми носят най-много комплименти. Не бих казала, че е пудрен (като такъв усещам Love Chloe Intense), в началото Euphoria започва малко остро, но след около 10 минути тази острота се кротва, започват да изскачат някакви флорални и мускусно-дървесни нотки, загатнати подправки и всичко това много умело блендирано в един прекрасен аромат, заявяващ категорично своето присъствие. Съжалявам, не мога да описвам аромати, но това усещам.  Peace

# 337
  • Пловдив
Аз не разбрах - новият Герлен от Ексклузивите ли ще бъде или от стандартните серии?

# 338
Стандартна с 30, 50 и 100 мл. и пълна линия за тяло.

# 339
  • Бургас
След две положителни мнения за Еуфорията моето е отрицателно.Не можах да го харесам този парфюм и това е. Не отричам,че е траен и присъствен,но не е мой.Задължително се напръскай с него и виж как ще се развие,няма да го описвам,за мен е труден.Ирина,след поста ти още повече се разпалих за Герлена. Heart Eyes Чувствам как това ще ми бъде най-новото "попълнение" съвсем скоро.

# 340
  • Пловдив
А Герлен-а дали навсякъде ще бъде зареден на 01.03 или само в определени магазини? Конкретно питам за БЗ и Дъглас, понеже само тези си имаме в Пловдив  Simple Smile

# 341
  • Седмото небе
Точно там трябва да е зареден на 01.03 в магазините им в цялата страна( и дано не ни подведат,че #2gunfire ooooh!) Тогава щели да заредят и някои от новостите в грима Peace

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 12:52 от Irina Popova

# 342
Навсякъде би трябвало да е зареден в 10 часа на 1 Март.

Irina Popova, не знам как да комбинираш по двойки новите Бушерони, може би слаб и силен, но за мен не са нищо особено. Аз имам същите виали, тествах ги мнократно и в магазините, при тази цена очаквах повече и от ириса, и от туберозата, и от Неролито. Уда си е уд, да не говорим за ванилията. При такива цени очаквам много сложни и интересни аромати.
Аз бих комбинирала тези виали Нероли и Ванилия, Ирис и Уд и Тубероза и Амбър.

# 343
За мен е много приятен и комфортен аромат. Рядко посягам към него, но започна ли го, не мога да спра да го нося, просто се чувствам добре с него. Топъл, наситен, обгръщащ.
Може да прозвучи малко странно, но това, което не ми харесва съвсем, е, че е твърде гладък и хармоничен, твърде балансиран. Аз обичам да има доминираща нотка в композицията, която да "дразни" обонянието, да раздвижва пластовете... В Еуфория всичко е така добре подредено, че просто ти става скучно. Tired

# 344
  • Велико Търново
Днес бях с Zen на  Shiseido - имам една скромна пробичка, не лош аромат, но нищо впечатляващо...за мен поне...Е, поне трима души ме питаха кой е парфюмът Laughing Когато тъна в блаженство с някои от моите любимци, никой нищо не казва Crossing Arms
Нямам търпение и аз за Герлен Flutter Слабост са ми парфюмите им....и не само те...

Общи условия

Активация на акаунт