Парфюмни размисли и страсти - 207

• 117 983
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Чукарландия
Здравейте, някой купувал ли е парфюми от Parfimo в каучукови флакони и дали мога да им имам доверие? Харесах един мъжки парфюм, но не знам дали е оригинален и най вече пълен до горе, защото пише "зареждаем каучуков флакон"  Thinking

Кой е този парфюм? Не съм чувала досега за такива флакони.

# 481
  • София
Здравейте, някой купувал ли е парфюми от Parfimo в каучукови флакони и дали мога да им имам доверие? Харесах един мъжки парфюм, но не знам дали е оригинален и най вече пълен до горе, защото пише "зареждаем каучуков флакон"  Thinking
Някой от мъжките Ангели ли е това?

# 482
  • Sofia
Предполагам че е A man Thierry Mugler, стъклото е в гумен калъф. Това , както и ако бутилка е rechargeable не е причина да е менте.

# 483
  • През девет планини в десета...
Да, парфюма е Thierry Mugler Amen   Eau de Toilette. Казвате да купувам смело, така ли? Flutter

# 484
  • Козлодуй
Mon Guerain с тази лавандула никак не ме вълнува. Лилавото пухче на Гутал обаче ми привлече вниманието още преди ревюто на Ковачева Simple Smile Все пак съм си наумила да изчакам още някое мнение тук, преди да го изгърмя. За жалост няма къде да го тествам...

raznejena* Hug

# 485
  • София
И аз съм пас по отношение на Мон Герлен... Не ме вдъхновява лавандулата. Обичам я по принцип, но не желая да мириша на нея...  Mr. Green Ще го тествам все пак.  Wink

# 486
  • Бургас
 Аз лавандула не харесвам,дано върху мен не е твърде изявена.Наточила съм се още утре да си подаря Мон Герлен,дано не ме разочарова.

# 487
  • София
Да, парфюма е Thierry Mugler Amen   Eau de Toilette. Казвате да купувам смело, така ли? Flutter
Да, нормално си е така. Гумата е само покритие, иначе флаконът си е стъклен.

# 488
Ми не изглежда много тъжна, като, че ли, освен в един момент...
https://www.youtube.com/watch?v=A0O6g4LZaQI

От Герлен не се шегуват, режисьор е Terrence Malick...тая рекламна кампания е сериозна и вероятно ужасно скъпа.

# 489
Аз лавандула не харесвам,дано върху мен не е твърде изявена.Наточила съм се още утре да си подаря Мон Герлен,дано не ме разочарова.
И аз мисля така да направя пък нека видим дали няма да има разочаровани  newsm78

# 490
Кристалче, 99% смятам, че ще е твой Мон Герлен!

# 491
Аз не бих се заричала, че ще похарча парите си за аромат, който не съм пробвала и който съдържа съставка, която по принцип не харесвам и е обявена за доминираща. Нямам друго обяснение за подобно решение освен силно повлияване на рекламни лица и марки Simple Smile

Трябва да се разровя, за да разбера, кое е било първото рекламно лице на "Самсара", например, но незнанието на този факт не ми е повлияло на решението да си го купя: следователно, мотивира ме не рекламата, а парфюмът.

Всъщност, не си спомням да съм купувала парфюм само на основа на това, кой го рекламира или каква реклама му бива правена, а за разлика от голяма част от мненията в темата, които твърдяха, че не ги интересуват лицата, аз се интересувам от тях, защото за мен е важно, какво послание се опитва да ми предаде марката и дизайнера с избора си на такова.

За един непарфюмно изкушен потребител съм склонна да приема, че се влияе от рекламни кампании, но не и от такъв, за който парфюмите са важно и специално хоби.

# 492
  • Пловдив
Здравейте  Hug
В една парфюмна размисъл и страст съм, относно Burberry Body и Brit Rhythm.. Видях ги в Enzo, малките разфасовки не са скъпи.. Чудя се дали да не ги изгърмя за 8-ми Март  Laughing Някоя от Вас дали познава ли ги? Не искам много сладки аромати..  bouquet

# 493
Ама наистина, как ще си го купиш, като не харесваш лавандула? Надяваш се да я няма ли?

# 494
Ама наистина, как ще си го купиш, като не харесваш лавандула? Надяваш се да я няма ли?

Всъщност, лавандулата може да се окаже най-малкия проблем на този парфюм.

Четох във "Фрагрантика", че го сравняват с някакъв "Лакост" ("it smells similar to Lacoste Eau Sensuelle Simple Smile It's delicious"). "Лакост" никога не съм помирисвала дори, не ми е бил интересен, но доколкото знам, не са скъпи парфюми. Ако парфюмът е наистина, близък до по-далеч по-евтин, няма шанс да платя толкова висока цена заради рекламната кампания.

Общи условия

Активация на акаунт