Парфюмни размисли и страсти - 207

• 118 815
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
И аз не издържах до понеделник ,когато щях да ходя да тествам разни неща и отидох до БЗ. Едно много красиво момиче бяха изкарали да раздава листчета- пръсна ми , тествах само на блотер защото съм обилно полята със градините.. Приятен е Мон Герлен определено, лавандулата е хубава за моя нос, като за първо пробване ми хареса. ММ в колата каза без да го питам - бива, ама нищо особено hahaha Не е парфюман. След време ще го тесвам и на кожа, но като цяло-един дерт по-малко. За 8 март ще се продава като топъл хляб мисля. Което значи че следват размените Laughing

# 631
  • Бургас
А,как да не го харесваме Мон Герлен,това е уникален парфюм за мен,просто е жесток!Толкова женствен,шик и неустоим,пробвах го няколко дни да видя дали е толкова голяма приликата с Шалимар Суфле върху мен,колкото ми се стори при първата проба.Но не,след разнасяне с хубаво напръскване се предадох. FlutterДнес вече го купих,не можах да му устоя,заедно с едно червило на Есте Лаудер си направих як подарък. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Лавандула въобще не усещам аз,не ми е прекалено сладък,просто е прекрасно смесен,за идващите топли дни ще е великолепен,всъщност целогодишно ще го нося.Още един изящен парфюм от Герлен.

# 632
А,как да не го харесваме Мон Герлен,това е уникален парфюм за мен,просто е жесток!Толкова женствен,шик и неустоим,пробвах го няколко дни да видя дали е толкова голяма приликата с Шалимар Суфле върху мен,колкото ми се стори при първата проба.Но не,след разнасяне с хубаво напръскване се предадох. FlutterДнес вече го купих,не можах да му устоя,заедно с едно червило на Есте Лаудер си направих як подарък. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Лавандула въобще не усещам аз,не ми е прекалено сладък,просто е прекрасно смесен,за идващите топли дни ще е великолепен,всъщност целогодишно ще го нося.Още един изящен парфюм от Герлен.
Честит  bouquet В това пролетно време ми е добре с Герлена, но затопли ли се повече ще ми дойде тежък.
Чакам аз някое хубаво намаление ( като миналогодишното - 25 процента покрай Великден ли беше не помня) в Дъглас да си подновя нилските градини защото имам останали едни 20 милилитра от миналогодишната стотица, а искам и средиземноморските  Blush
Кажете нещичко за синия merveilles  bouquet

# 633
Кристалче, честит! Сигурна съм, че ти стои страхотно Герлена!❤
Аз ще го нося и в по-топло. До към 30 градуса заедно с цветя и пролетни аромати и после Колони, Градини, смокини, цитруси, и обожаем Зелен Кристал на Шанел. И така до Септември живот и здраве!

# 634
Синия merveilles ми е любопитен , водата ме душеше в топлото си спомням. Ще чакам отзиви.
След двегодишна пауза на Нинфео мио , смятам да го подновя пак Heart Eyes
Колкото повече душа блотера на Герлена толкова повече се присещам за Синия чай Булгари hahaha Лоша работа, ако не е едно, ще е друго ooooh! Laughing

# 635
"Толкова възторжени отзиви, а само аз не го харесвам. Може в мен да е повредата."
И на мен не ми хареса Мон Герлен. Изобщо твърде сладък ми идва - ванилията изпъква прекалено, лавандула не усетих никаква.

Успях да пробвам днес вишневия цвят на L'Occitan /edt/ - ефирен, но нетраен. Много неангажиращ аромат, усещането ми за него беше по-скоро като да съм се изкъпала с хубав душ гел. Не се пренесох на улица отрупана с вишнев цвят.

За пореден път се убедих, че искам черната орхидея на TF, много е красива в затоплящото се време.

Вчера пробвах доста, днес също и в момента съм в някакъв ароматен облак Simple Smile
Минах през Kurkdjian, Roja, Brecourt, Kinski..

Уникални неща открих за себе си и най-сетне роза. Всички рози ми стоят бабешки, не понасям роза по принцип, но не и A La Rose Maison Francis Kurkdjian - жесток е!  Heart Eyes

Фаворит, обаче от серията ми е Petit Matin.

# 636
Имат  L`Occitane някакъв нов аромат, навсякъде е по витрините им:
http://www.fragrantica.com/perfume/L-Occitane-en-Provence/Terre- … umiere-41970.html
но при мен не изпъкна с нищо, пълно е с аромати от този тип, пак нещо сладко, пак някакви гурме нотки, иначе започва добре с някакъв цитрус, доста освежаващо, но директно завива във Флауърбомб и подобните му...или поне аз не можах да го оценя.

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 21:05 от Zozina

# 637
  • София
Момичета, къде в София може да се тества Eau des Merveilles Bleue?  Praynig

# 638
Бях в бутика на Ermenegildo Zegna и има налични всичките 6 аромата. Припомних ги и Мандарината, Ириса и Пачулито са много хубави, но цената е разбиваща за ЕДТ версии. Който желае да пробва трябва специално да пита за тях, защото са най-отзад почти в склада. Иначе са любезни.

Момичета, къде в София може да се тества Eau des Merveilles Bleue?  Praynig
Аз го тествах в Дъглас онзи ден.

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 21:18 от densi

# 639
  • София
Момичета, къде в София може да се тества Eau des Merveilles Bleue?  Praynig
Аз го тествах в Дъглас онзи ден.
Денси  bouquet

# 640
Те са повече от 6, но явно са заредили само тези. И по този повод Ermenegildo Zegna тази година имат нова линия, която мернах, засега са 3 - Essence Spice виждам, че се казва линията.

# 641
О, те от години имат само тези 6 парфюма, но не правеха нови зареждане. Имаше само 2 или 3 налични и тестерите бяха прибрани. Сега има налични всичките 6. За нови не се и надявам. Искам да пробвам новите, защото ексклузивната линия е много хубава, но...

# 642
И в Бюти зоната на Витоша Peace

# 643
  • София
И в Бюти зоната на Витоша Peace
Hug

# 644
 BoMarina, правилно са те посъветвали момичетата. Аз тествах на блотер, на кожа все още не съм,
 не го стреляй на сляпо Wink
 Пробвах го в Sephora в The Mall. Ще дам отзив веднага щом мине тест върху моята кожа - много суха, изпива
 всичко сладко и тежко за секунди, та нищо чудно да не остане и помен от белият шоколад Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт