Разказвала съм вече историята си тук във форума и мисля, че не е нужно да се повтарям. Но ситуацията в момента е следната, все още не сме официално разведени защото делото се бави.
Бившият ми е манипулиран от новата си половинка, аз го виждам това, виждат го и колегите му и общите ни приятели.
Не идва да вижда детето със седмици, съответно не полага никакви грижи и всичко пада на моите рамене. Не помага и финансово.
От известно време ми говори как няма пари и че много съжалява за това, че не може да помогне финансово, а същото време вчера ми съобщи как е букнал, преди три месеца, почивка за него и новата му приятелка почивка на Малдивите и заминават след една седмица.Съответно аз избухнах и се скарахме защото на мен ми се говори как е зле финансово,не може да поеме част от разходите по детето ,но плаща изцяло почивка за петцифрена сума.
Цялото това отношение ме кара да бъда гневна към него и доста често аз съм провокатор на нашите скандали,но никога не съм го провокира без причина.
Знам че сега ще кажете ,че аз сама си предизвиквам главоболията като се заяждам с него ,но смятам,че трябва да си поеме отговорността поне на баща,защото от отговорността на съпруг вече така или иначе избяга.
Та как успяхте да сте в добри взаимоотношения с бившите си ,особено когато са абдикирали от задълженията си към детето си?