Парфюмни размисли и страсти - 207

• 117 945
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Тази сутрин и аз усетих нотката тютюн, която засега остава в "опушения" спектър на парфюма и балансира с чая, но има риск при някои да е доминираща или по-силна такава. Не пуша отдавна, не обичам да мириша на цигари, но харесвам аромати, които "носят" тази съставка и си "играят" прекрачвайки унисекс категорията. Със сигурност, има мъже които носят този парфюм, но за мен е за жени, които умеят да съчетават сила и слабост. Сетих се и за друга алегория, но ще я спестя, за да запазя приличния тон  Wink
За съжаление, моите наблюдения (скромни, все още) върху парфюмите на L' Artisan са за доминиращи химически нотки и вероятно това ще бъде за мен вдна от основните им слабости.

# 706
За мен Лартизаните са едни от парфюмите с приятно натурално излъчване, затова и си имам добро количество от тях. Wink
Сега се сетих, че дори имат парфюм, за който рекламата казва, че е изцяло от натурални съставки, имал някакъв екологичен сертификат:
http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Jatamansi-1048.html

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 00:15 от Zozina

# 707
  • при морето
Моля за кратък отзив,ако някой притежава или има впечатления за този парфюм
https://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=http … l&prev=search

# 708
  • СОФИЯ
Честит празник момичета  bouquet

Денси много изящно изглежда парфюма. С нетърпение очаквам да го опишеш.

Дано "бомбата", която съм пуснала без да искам не е разрушителна  Crazy

Прекрасен ароматен ден на всички  Hug

# 709
За мен Лартизаните са едни от парфюмите с приятно натурално излъчване, затова и си имам добро количество от тях. Wink

"На вкус и цвет товарищей нет"  Sunglasses

# 710
  • виртуално
Дъщерята за секунди ме отказа от покупка на Мон Герлен.
Още след първо напръскване се замисли и каза: Ама ние този вече го имаме  Laughing

Уникален беше консултантът в Дъглас, който хвалеше парфюмът с думите: Това е Първият МОНО аромат, няма развитие и е без промяна до края  ooooh!

# 711
  • Бургас
Ароматите на L'Artisan,които аз познавам са ми меко казано неприятни.Честит празник на всички,обичайте и бъдете обичани. Wink

# 712
Още след първо напръскване се замисли и каза: Ама ние този вече го имаме  Laughing

Уникален беше консултантът в Дъглас, който хвалеше парфюмът с думите: Това е Първият МОНО аромат, няма развитие и е без промяна до края  ooooh!
Много сладък този консултант. В кой "Дъглас" се подвизава, искам да се запозная с него   Flutter

Дъщеря ти Heart Eyes

# 713
  • София
Днес си купих това. Чакам го с нетърпение, дано е хубаво. Heart Eyes
http://www.fragrantica.com/news/Scent-Of-The-Day-Diary-8913.html

Супер Денс, изглежда страхотно, а с описанията в него ще е безценен bouquet

# 714
  • Франция
Това ми направи деня!  Grinning
Защо ми се струва, че този консултант в Дъглас, май става дума за много млад и самоуверен мъж, е споменаван и друг път в темата?  Simple Smile Ще ме накарате специално да го издирвам, за да си пообщувам с него.
raznejena* е права, разбира се  Simple Smile и консултантите, и клиентите биват всякакви. Сега се сещам един случай в софийска парфюмерия, където консултантката беше извънредно добре обучена, а аз бях груба. Исках да напазарувам подаръци от щанда на Шанел, затова се застоях и разглеждах кое какво има, цени разфасовки и т.н., а тя стоеше до главата ми и рецитираше информационния бюлетин за всеки продукт, към който посегна. Никакви намеци, че познавам продуктите и нямам нужда от помощта й не помогнаха. Накрая не издържах и казах: "Вижте, госпожице, аз ползвам Шанел от двайсет години. Вие на колко сте години?". Бях груба, факт.
Според мен проблемът е в културата ни на публично поведение. У нас е прието всеки да си избива личните проблеми и лошото настроение върху околните. Понякога, когато се прибирам в София, изпадам в шок от това, че разни хора, непознати по улицата, съседите в блока, продавачи, шофьори на таксита и пр. ме гледат лошо, не ми се усмихват, не ме поздравяват и се случва да ме овикат. Чудя се как живеем така.

Усмихвайте се днес, дами, бъдете мили с околните, направете комплимент на съседката, изкоментирайте времето с лелката в будката за вестници  Simple Smile Толкова малко ни трябва, за да се почувстваме празнично Simple Smile
Честит 8 март!  bouquet bouquet

# 715
Днес си купих това. Чакам го с нетърпение, дано е хубаво. Heart Eyes
http://www.fragrantica.com/news/Scent-Of-The-Day-Diary-8913.html
Супер Денс, изглежда страхотно, а с описанията в него ще е безценен bouquet
Благодаря! Действа вдъхновяващо да! Heart Eyes Hug bouquet

Честит празник дами! Да сте здрави и парфюмно задоволени!

Днес ще се напръскам с Нероли Портофино Форте, който ми е подарък от обожаемия съпруг. Heart Eyes

Защо ми се струва, че този консултант в Дъглас, май става дума за много млад и самоуверен мъж, е споменаван и друг път в темата?  Simple Smile Ще ме накарате специално да го издирвам, за да си пообщувам с него.
Младият момък работи в Дъглас Парадайз, консултант на Герлен.

# 716
  • виртуално

Много сладък този консултант. В кой "Дъглас" се подвизава, искам да се запозная с него   Flutter

Дъщеря ти Heart Eyes

Нов е, на средна възраст, в Дъглас Сердика.
Иначе за други неща е в час, и ми е приятно да обсъждам с мъж парфюми и козметика

# 717
  • Козлодуй
Честит празник, дами bouquet Heart Eyes
Обичайте и бъдете обичани!

От днес имам Moulin Rouge и смятам да заложа на него за празника Grinning

# 718
  • София
Честит празник мацки!
Усихнати, щастливи и вдъхновени за нови парфюмни приключения  Simple Smile

Колкото до парфюмерийните консултанти - мисля че познавам момчето, за което говорите - симпатяга  е  Simple Smile Иначе съм идеалиня клиент - винаги ги изслушвам с разбиране, с внимание проследявам препоръките им и дори да познавам от години някои от иначе чисто новите им предложения Mr. Green, реагирам с жив интерес и усмивка.  Simple Smile

Слънчев ден и празнично настроение Ви пожелавам  Simple Smile

# 719
  • от един красив град
Честит празник прекрасни дами.  bouquet
Бъдете парфюмно удовлетворени и влюбени винаги. Аз искам да си направя подарък, но първо разбира се да се консултирам с любителките на Шанел, коя версия на CHANEL NО.5 EAU PREMIERE биха ми препоръчали този от 2007 или 2015г., знам че всичко е индивидуално, но аз нямам къде да ги пробвам и ще стрелям на сляпо. Интересува ме кой е по-траен, топъл и жизнерадостен?
От доста време ги мисля и вече ми се иска да пробвам поне единия.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт