ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 421
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
Толкова съм печена,че запекох лапето с тиквата. Рядко се случвало,но имало деца,като нас се зпичали от тиква. Аз си мислих, че ще минира света Cry

# 526
  • Варна
Ее случват се такива неща.. Пробиотик няма ли да помогне за нормализирането 🤗😘😉

# 527
37, сега като ми казаха, че юздичката е наред и нямам притеснения успява ли или не да захване зърното бих искала да възстановя кърменето, като разбира се не искам да се сблъсквам с уреда за мъчения (лично за мен ) - помпата за кърма... Confused
Стискам палци всичко да е наред на прегледа.  Hug
Пош, всеки месец сменям бибероните на шишетата и хвърлям и подменям бибите. Но това го правя заради млечката, която  хванахме още в болницата. Но може би другия месец вече ще пропусна ако са наред.
Поли, и аз четох, че дори даден зеленчук или плод да се води разхлабващ при някои деца има обратния ефект, така че не се притеснявай.

# 528
  • София
37, къде ще я махате? Аз другата седмица съм на преглед в Юниондент (дали не сбърках името?  Thinking ) Даже ще заведа и баткото да го прегледат, ей така, за разкош Crossing Arms  За беб съм почти сигурна, че има някакъв проблем с езичето.  Tired

# 529
Ее случват се такива неща.. Пробиотик няма ли да помогне за нормализирането 🤗😘😉

Давам, не съм спирала....Леко съм в шок.

# 530
  Ойййй, Поли, и аз не знаех, че е възможно....А толкова обичам тиква и мислех и аз с нея да започна, когато му дойде времето - точно, за да избегна запичане. Ама то не се знае, знае ли се !   ooooh!

# 531
37, сега като ми казаха, че юздичката е наред и нямам притеснения успява ли или не да захване зърното бих искала да възстановя кърменето, като разбира се не искам да се сблъсквам с уреда за мъчения (лично за мен ) - помпата за кърма... Confused
Стискам палци всичко да е наред на прегледа.  Hug
Пош, всеки месец сменям бибероните на шишетата и хвърлям и подменям бибите. Но това го правя заради млечката, която  хванахме още в болницата. Но може би другия месец вече ще пропусна ако са наред.
Поли, и аз четох, че дори даден зеленчук или плод да се води разхлабващ при някои деца има обратния ефект, така че не се притеснявай.

Що ли не се учудвам, че не сме като другите деца ooooh!

# 532
  Ойййй, Поли, и аз не знаех, че е възможно....А толкова обичам тиква и мислех и аз с нея да започна, когато му дойде времето - точно, за да избегна запичане. Ама то не се знае, знае ли се !   ooooh!

Нямам думи,.....иде ми такъв зад врата да и отшия hahaha

# 533
Поли, а може да не е от тиквата, а от самото захранване и сблъскването на стомахчето с нещо различно от млякото.
Момичета, аз имам оше кърма  #Crazy малко е, но със сукане се надявам да се увеличи, искам не искам ще извадя и помпата за допълнителна стимулация. Стискайте ми палци. Но тече само от едната гърда ( тази, от която сучеше повече преди )

# 534
Поли, а да не е от Красен?  Rolling Eyes

# 535
Поли, а да не е от Красен?  Rolling Eyes

Не е Крис,дадох малко днес,а тя не е акала откакто дадох тиквата,спирам я.....

# 536
Странно наистина Thinking

# 537
Шоши, за теб  Hug

https://m.dama.bg/article/kum-vsichki-majki/14529/

Иннер, да се оправя бързо детенце!
Ей, много благодарско. Наистина действа приповдигящо. Запазих си го, и като кривна от правия път ще си го чета като мантра!
Аз днес се почувствах човек! Извиках свекървата, натоках се, направих шопинг тур, успях да се напъхам в няколко панталона, единия дори е кожен, и се грабнахме с моичкия и отидохме в майка му, където се излежавахме и се уважихме няколко пъти. Завърнахме се късно вечер, беба пак си поревава, но доста по малко от вчера. Освен това и спазарих мъжо да е изцяло бебегледач за събота и неделя, за да мога да отпразнувам с голям купон христовата ми възраст в събота с мойте мацки  Party
Не смея да се зарадвам, че до събота има хиляди години, но все пак се накокошиних малко.

# 538
  Браво, Шоши!!! Само така! Сега пък си за завиждане  Party

# 539
Я направо заключи свекървата у вас  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт