ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 905
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
Не мога да повярвам моят малък мъж се събуди за нощно хранене и в момента се приспиваме със сушоара. Това не се е случвало от месец и половина два.
Някой беше споменал, че детето не искада суче, върти се, дърпа се, гледа на другата страна. При нас положението в момента е такова от около седмица. Прави го след около 10-15 мин. сукане, но не постоянно. Дали това не е кърмаческа стачка. При вас как бяше и след колко време мина?

# 361
Стейси, при моя беше адаптирано млякова стачка. Продължава и до днес, но в много по-малка степен и не на всяко ядене. Иначе големият зор беше около две седмици.

И ние ядем сега, по гол задник обаче  Mr. Green Сменях памперса и не ми даде да сложа нов. Започна да се дере и си го оставих така. Като се омилостиви от манджата, ще пробвам пак  Grinning

# 362
Добро утро, дами. Някъде видях, че обсъждате рота ваксината, не съм знаела, че тепърва, ще бъде безплатана, но даже и да не беше, няма да се замисля и ще си я сложим. Със сина ми го преживях, беше го лепнал, не знам как и от къде..... Ужасно е да ви кажа, отгоре даваш храна,вода, отдолу се излива през дупето, като гейзер...... По едно време, подлагах шепи вече......3 дена беше на системи......А пък голямата  си дойде с малария, офффф какво ли не преживява една майчица.....само тя си знае какво и е в сърчицето.....

# 363
Добро утро! Рота ваксина не съм слагала на баткото, май и сега няма да слагам. Той, по-големият, не помня веднъж да е имал разтройство или да е повръщал. За сметка на това имахме всички красоти около АБКМ-то - дерматит, астма...

# 364
Добро утро! Рота ваксина не съм слагала на баткото, май и сега няма да слагам. Той, по-големият, не помня веднъж да е имал разтройство или да е повръщал. За сметка на това имахме всички красоти около АБКМ-то - дерматит, астма...

Само да са здравички всички дечица, другото и притесненията са за нас  Hug

# 365
  • Sofia, Bulgaria
Ние за лятото мислим първата седмица на септември в Лозенец, в къща. Ама до лятото има време, може и друго да се реши.
Тези дни е АД с тия зъби, по цял ден реве.... направо не се издържа  ooooh!
Незнам вече какво да давам и да мажа, но определено от Дологел съм по-доволна отколкото от Дентинокс!
Вчера ми дойде уредът за пюрета и съм много доволна  Mr. Green Не съжалявам за покупката, дано и бебо го оцени

П.С. сега изгледах клипчетата за въртенето... На твърда повърхност ли трябва да го тренираме? Аз пробвах на спалнята, която не е с мек матрак, но определено не ъна успехи  newsm78

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 09:40 от benny505

# 366
  • Варна
.
Тези дни е АД с тия зъби, по цял ден реве.... направо не се издържа  ooooh!
Незнам вече какво да давам и да мажа, но определено от Дологел съм по-доволна отколкото от Дентинокс!
И аз давах Дентинокс донесен от Германия, но ефектът беше никакъв
И сега де чудя какво да давам този Дологел ме заинтригува с този прополис вътре и лайка и валериана което означава че в хомеопатичен което е хубаво но моля те сподели какъв аромат има предполагам че на вкус е сладък.. Ще го пробвам дано и на нас малко поне ми помогне че е едно нервно положението с постоянно ровене е устата.. И лигавене..с каката преди 2г ползвах гелът на Бочко и добре и действа ама този. Малкия не се повлиява от него и незнам вече..  bouquet

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 10:44 от n0richka

# 367
И ние изкарахме втора безсънна нощ, такъв кошмар от времето на коликите не помня. Сутринта се опитах да и сменя памперса, щях да припада до повивалника. Тя не плаче, а се върти като пумпал, удря с юмручета. Взех я на спалнята, за първи път не спа и в мене.
ММ горкияби той спа три часа. Не знам как ще изкарам тоя ад, как се справяте с безсъннието?  Аз никак.

# 368
Какво е АБКМ? Rolling Eyes

# 369
  • Варна
Безсънието е страшно нещо.. Трябяа найстина да си намерим начин за почивка че я здравословен план не е никак добре за нас..
Аз още с каката тя като се роди и като казах че ще спи при мен и вечер рядко съм  се събуждала и сега с  бебкопак така..  вечер  тримката си лягаме на голямата спалня и кеф по някое време сесъбуждам да видя кои се отвил кои се завъртял в повечето случаи каката спи на обратно и ставам да я завивам. Но бебко се гушка в мен и на сутринта не може да събудим.. Лягаме към  22:30ч и в 9:30ч ставаме е аз се субуждам поне два три пъти но за кратко.. Така хем си гушкам децата хем съм спокойна че са добре Simple Smile

# 370

Алергия към белтъка на кравето мляко......Пази боже Confused

# 371
Кристи мисля, че това е алергия към белтъка на кравето мляко.
Аз също трудно се справям с безсъноето, особено сутрин, е , кой става в 7 яде и иска внинание и игра, а мама иска още 1 час сън, ама не няма. Нощем я люшкам и гушка, според ситуацията. Ставам да проверя завита ли е (по скоро диша ли), защото когато си спи блаженно, а аз се стресирам. Луда работа.

# 372
Благодаря за разяснението. Кога се установява?

# 373
А от кога Ротавирис ще става безплатна ?

# 374
И срещу колко щама е? Ние тук слагахме срещу 5.

Общи условия

Активация на акаунт