ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 952
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, между 5 и 7 минути му отнема на моя гладник да унищожи 180мл АМ с биберон 1. Няма наяждане и в чудо се виждам. Да видим как ще изкараме нощта. Буди си се по 2 пъти, към 1 и после в 6ч. На 5 часа хранене и това е, няма почивка този стомах даже и нощем.

# 346
Момичета, между 5 и 7 минути му отнема на моя гладник да унищожи 180мл АМ с биберон 1. Няма наяждане и в чудо се виждам. Да видим как ще изкараме нощта. Буди си се по 2 пъти, към 1 и после в 6ч. На 5 часа хранене и това е, няма почивка този стомах даже и нощем.

На 5часа е добре Peace Ще си спи и през ноща,просто си изисква време bowuu

# 347
Cristi, не мога да намеря линка за лентичките, моля те дай ми го пак.  Hug
Ели, ние вечер правим две паузи от 6 часа, рядко 7...но затова през деня понякога реве и на 3 часа за ядене (особено след изхождане )  Shocked

# 348
# 349
Благодаря  Hug
Дано да съм улучила къде се слага. ( не ми се смейте )

# 350
Гледам морето сте обсъждали  Grinning. Ние бяхме малко на ски уикенда. Бебка се представи чудесно. Даже малко я повозих с раничката Laughing
Утре ще слагаме първите ваксини. Дано мине добре.

# 351
Благодаря  Hug
Дано да съм улучила къде се слага. ( не ми се смейте )
Страхотна е Heart Eyes

Zireael, ако не е направила две кръгчета със ските, не се брои Simple Smile Успех с ваксините Hug

# 352
Догодина  Laughing
Благодаря  bouquet

# 353
Ротавирусната и аз реших да ме я слагам. Педито също каза, че покрива малко щамове.
За чистене ползвам Скай Клийн, фирма са, доволна съм. Обаче аз ги викам за цялата къща два, три пъти годишно. Иначе си чистя аз и ММ.
За море съм решила Шкорпиловци. Живи,здрави.
Правих и масажа и упражненията от руските сайтове на Юстина, е много се изкефи. Толкова спокойна като днес никога не е била, чак ме притеснява.
Само малко да се стопли ще делфинстваме и ние.
Кристи вие  в Щерев ли ходите?

# 354
Ако питаш за плуването, да. После ще местя към Спартак с треньорка. Но засега ми е идеално в Щерев по ред причини.

Шкорпиловци е хлад и бабалюги. Поне аз като съм била там на лагер от спортното ориентиране, де Grinning Дано вие да имате по-хубави преживявания!

# 355
Трябва да ги видя и аз тия упражнения. Малката май е малко мързеливичка. Още не се обръща. Баткото на 3м имаше едно падане,  беше успял да прескочи уграждението с възглавници.
Аз не виждам лентички. Аз имам ли? Май си бях правила, но не помня.

# 356
Имаш, че бебчо е на 2 години, 9 месеца и 2 дни Simple Smile

# 357
Сложих и бебка, нещо явно не е станало преди.
Благодаря, Кристи  Hug

# 358
Мдам, бебка вече също е там Grinning

# 359
 Zireael, на 3 месеца  Shocked ??? Аз като гледам моята само на спалнята се мести - върти се в кръг

Общи условия

Активация на акаунт