ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 963
  • 766
  •   1
Отговори
# 330
Поли, досега се чудех каква е тая Матилда, марка пюре ли...и чак сега включих че е тиква  Wink

Joy Joy Joy

# 331
Поли, ти не прочетете ли поредицата книги "50 нюанса ..."? На мен лично книгите ми харесват повече от филма ( специално в този случай  )

Четох и трите книгите, ама аз повече заради актьора  Blush

# 332
   Аааа, ясно  Peace
   Ох, ние днес кипим от енергия  Laughing не щем и не щем да спим - дано нощта е спокойна..... ooooh!

# 333
Cristi i Poli http://staritekashti.com/
eli_dzh точно там бяхме миналата година  Simple Smile
Вечер си е хладничко но през деня си беше доста топло.Ние бяхме Август.Смятам че става за бебе пък и лятото нашите бебоци ще са на 9-10 месеца.

# 334
Супер, благодаря bouquet

Лид, в Гръцко ходим края на лятото, юни ми е рано Simple Smile

# 335
Ох... гледам за моренце си лафите ... Ние засега си седим вкъщи, но по-скоро защото е такъв сезона. Ако беше пролет/лято щяхме да вършеем.
Иначе и ние сме напланирали разни неща. Като начало около 3 март едно Пампорово ще отразим. Добре, че ММ не се пързаля, та ще си гледа синчо Simple Smile
После през май една Гърция. Баш лятото не сме го измислили, но септември сме в Синеморец на all inclusive

# 336
Ох... гледам за моренце си лафите ... Ние засега си седим вкъщи, но по-скоро защото е такъв сезона. Ако беше пролет/лято щяхме да вършеем.
Иначе и ние сме напланирали разни неща. Като начало около 3 март едно Пампорово ще отразим. Добре, че ММ не се пързаля, та ще си гледа синчо Simple Smile
После през май една Гърция. Баш лятото не сме го измислили, но септември сме в Синеморец на all inclusive

Сподели за Синеморец,моля! Grinning

# 337
  • София
Ето това е - разговор за летни резервации ми трябваше, че тая зима съвсем ми додея  Confused
Счупих си едното колело на детската количка из прекрасно почистените софийски улици и съм на черешата Crazy  За три дни, докато дойде новото, или не трябва да излизаме, или трябва да сме с кенгурото Crazy Ако три поредни дни излезем с кенгурото обаче, после по никой начин няма да успея да сложа беб в количка, ако разбере, че и навън може да зяпа на света от високо  hahaha
Момичета, някой ползвал ли е услугите на Доместина или друга фирма за помощ в домакинството? Че при нас атмосферата вече стана прекалено творческа....  Embarassed

# 338
Аз съм с бивш кадър на фирма за почистване Mr. Green Така и тя, и аз доволни! Идва веднъж в седмицата.

# 339
  • София
Кристи, пластелин от стените чисти ли жената?  Crazy Mr. Green
Сериозно - ако не е неудобен въпрос, колко ти излиза това улеснение, и какво включва - прахосмукачка, съдове, прах от библиотеките? Ако искаш на лични, за да не оспамваме темата  bouquet Благодаря  Hug

# 340
Браво бре, на лични, а ние ще си тънем в прах, а?  Mr. Green
Аз да отчета, Патето е 6900г и 63 см, голяма госпожица е вече. Нашиха и ваксините, чу я цялата поликлиника, разрева всички деца в района, ама то рев ли бе да го опише човек.
Какво решихте за ротавирус? Аз питах педиатърката и според нея не било наложително. Още се чудя  newsm78
Морета, а? Аз още не съм се качвала в планината да покарам и не съм още на морска вълна. Иначе го мислим началото на юни в Гръцко и после във Варненско, но не съм се ориентирала. Кои туроператори използвате?

# 341
Marisha*, компромисен вариант, да не се сърди Природката Simple Smile Скрит текст!
Скрит текст:
Струва ми 50 лв. на идване, но квадратурата е голяма. Пластелин не чисти все още (поне не вкъщи), но мие стените, защото все пак имам две кучета и три котки. Можеш да си представиш какво се случва по тях, а са цвят шампанско Mr. Green Бърше прах навсякъде - шкафове, библиотеки, рафтове, врати, первази, маси, столове...бе цялата мебел.  Прахосмуче всичко - стаи, балкони, дамаски на мека мебел и кухненски столове. Измива подовете навсякъде. Чисти бани 2 на брой с цялата хромирана част. Почиства кухнята - уреди, плотове, мивка. Съдовете не, защото си имам миялна. Редува прозорците - на това идване единия, на другото втория и т.н. От време на време, ако я помоля, измива я хладилника, я кухненските шкафове вътре. А ако аз не се сетя, тя сама ми казва, че трябва Joy

Pure_nature, не ползвам агенции. Сама си резервирам обикновено. Ротавирусната реших да не слагам, защото всички педиатри, с които говорих казаха, че покрива твърде малко щамове и нямало смисъл Rolling Eyes

# 342
В хотел белла виста ходим с компанията всяка година. Ние миналата пропуснахме, че термина наближаваше, пък е далеч...
http://www.visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-bella-vista-sinemorec-19725/

# 343
Аз ще слагам ротавирусна. От февруари става безплатна. Нашата педиатърка не комбинира ваксини, та ще е другата или по-другата седмица

# 344
В хотел белла виста ходим с компанията всяка година. Ние миналата пропуснахме, че термина наближаваше, пък е далеч...
http://www.visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-bella-vista-sinemorec-19725/

Няма места,за периода,в който аз искам Confused Cry

Общи условия

Активация на акаунт