ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 400
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
37, с баткото имахме ама абсолютно същотот -чуха шум, отидохме на детски кардиолог, оказа се тъкан, хорта ли му казаха, не помня вече.
Радвам се, да открия още някой с това и че и на него са му казали, че е безобидно Simple Smile

# 586
37°C ON, много се радвам за добрите новини Hug

# 587
37, много се радвам, че всичко е наред.  Hug Извини, но ти къде живееше?
Ще му давам, доста е малко, не е както преди, но колкото толкова.
Cristi, май и аз да взема да замразя. Ако искаш рецепти мога да напиша, само кажете останалите момичета тук ли да пиша или да не спамя на лично на Cristi само.

# 588
Честит празник на мамите с мъжки рожби  bouquet
Моята девойка от 2 дни е много неспокойна. Мрънка, поплаква си и почти постоянно е на гърда. Отдавам го на скок в растежа и на напиращи зъбки. Липсата на разходки на вън също и влияе много. Не бяхме излизали точно 28дни. Броя си ги като затворниците  hahaha. Днес за първи път от толкова време успяхме да излезнем ... Мнооого добре ни се отрази. И тя е същото спокойно и кротко бебе, което беше преди, а аз бях започнала да изпадам леко в депресия, та и аз съм нов човек.
Гледам за захранване си говорите  Wink
Тази тема много ме вълнува напоследък и доста изчетох по въпроса. Мислех да започвам при навършени 6м, но така като гледам шушулката е вече готова та ще се пробвам по-рано, но ще изчакам да навърши поне 5м. Смятам да започна със зеленчуци (тиква, картоф/батат/, морковче и тн.) и след това плодови пюренца. Сокове чак след годинката ще давам. Като за начало смятам да приготвям всичко сама пък ще видим как ще потръгне.

Ние също имаме обрив с неуточнен произход. Даже два  Confused Единия го определиха като атопичен дерматит, а другия като вероятна реакция към някоя от храните която аз приемам. Изписаха ни кортикостероиден крем и капки, на които като прочетох възможните нежелани реакции, реших че за момента няма да и ги давам. Кремът също не мажа. Взехме козметика на Мустела за атопична кожа, сменихме и праха за пране и се надявам да се разминем без гадни кремове и капки, а аз спирам да ям шоколад, тъй като най-вероятно реакцията е от него.

# 589
Лид, в какъв формат са рецептите?

# 590
И Cristi какви рецепти искаш? Предполагам за комбинации от храни, че те първите са лесни.
Ще ти ги пиша на ръка от книга.

# 591
Ооооо, недей Hug Мислех, че ги имаш на файлове. Ще преровя гугъл, не се занимавай Simple Smile

# 592
Ако имате идея да направим някъде профил, където могат лесно да се качват снимки и да наснимам книгата ще е супер. Chuby, беше предложила Фликр, но аз не съм го ползвала. Някой, който разбира може да направи профил на групата там.

# 593
  • Варна
Ако имате идея да направим някъде профил, където могат лесно да се качват снимки и да наснимам книгата ще е супер. Chuby, беше предложила Фликр, но аз не съм го ползвала. Някой, който разбира може да направи профил на групата там.
Това е отлична идея, давайте предложения само къде и да може всички да ги ползваме 😘😘😘😁

# 594
Може и във Фейсбук, за там аз мога да направя една поща ш АБВ и да създам акаунт, който да изпратя на всички. Само предложения за името на акаунта ако имате и за пощата, ако не и ми дадете картбланш - каквото аз напиша. А акаунта във фейса ще го направя като личен профил, а не като група и така само ние ще си качваме и виждаме снимките. Само за Фликр не се наемам, че сигурно ще ми побелеят косите докато го разгадая.  hahaha

# 595
37°C ON - браво за добрите новини  bouquet
Ние също се връщаме след два часа разходка, тук времето е невероятно

Аз предложих Фликър, мога да направя акаунт на групата, да качваме снимки, рецепти и каквото си решим. Тъкмо ще си видим и бебчовците, който иска.
 Hug

# 596
Аз съм за да можем някъде да качваме сники, обаче моля, само не фейсбук, защото не ми се иска да си правя профил. Но ако мнозинството сте за там, здраве да е.  Simple Smile
Благодаря за подкрепата, иначе.
Лид, в немската част на Швейцария живея.

# 597
Аз също нямам ФБ и няма и да си направя Rolling Eyes

# 598
Добре, искате ли да направя един акаунт във фликър, ще раздам парола и който иска да го ползва?

# 599
Момичета, не е нужно вие да си правите профили. Аз ще направя на групата - общ и ще раздам паролата и имейла. Така всеки ще може да влиза. Така бих искала да е и ако се спрем на Фликр, а не всеки да си прави аканунт.
Аз съм и за двете опции - и Фликр и Фейс. Кажете как да гласуваме.

Общи условия

Активация на акаунт