ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 375
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Бенни щом си стигнала до там да не искаш да се грижиш за бебето, дори на разходка не искаш да го извеждаш, оставяш го да плаче без да му обръщаш внимание и определено не искаш да си майка, може би е добре да помислиш за осиновяване. Не всички става за майка, това е тежък, къртовски труд и ако нямаш в себе си любов към малката беззащитна душа, по добре търси някой друг да го гледа

# 646
Бенни щом си стигнала до там да не искаш да се грижиш за бебето, дори на разходка не искаш да го извеждаш, оставяш го да плаче без да му обръщаш внимание и определено не искаш да си майка, може би е добре да помислиш за осиновяване. Не всички става за майка, това е тежък, къртовски труд и ако нямаш в себе си любов към малката беззащитна душа, по добре търси някой друг да го гледа
Chuby, моите уважения, ама ти съвсем си изтрещяла. Как от цялата работа направи извода, че у нея няма любов към детето, че не му обръща внимание, докато плаче или че не иска да е майка?! Че и за осиновяване я прати  накрая ooooh!

Вземи се в ръце и спри да звучиш като учителка в четвърти клас. Всички сме достатъчно интелигентни да знаем какъв къртовски труд е да си майка и едва ли има нужда ти да ни припомняш. Ти също имаше подобен момент, когато всичко те дразнеше - бебе, съпруг, живот. Така че слез от белия кон и остави хората да си вентилират, когато имат нужда Peace

# 647
Абсолютно подкрепям Кристи!
Възмутителни са подобни заключения!

# 648
Да мрънкаш от изтощението е едно, а да си искаш стария живот - друго. Има майки, които си давят бебетата във вани, пребиват ги до смърт, изоставят ги да умират от глад, даже една беше го затваряла в хладилника, за да умре.
Постове, като този на Бенни не трябва да се подминават като обикновено мрънкане от изтощението. Тя си иска обратно стария живот без бебе, щом е така не виждам нищо срамнно да помисли за осиновяване. Ако чувства, че не желае да си гледа детето, няма и да се справи.
Пише си публично мнението, получава публични мнения.

# 649
Моля,моля много крайни твърдения са това!В момент на афект всеки реагира по различен начин!Това не значи ,че ще си затриваме децата!

# 650
Тук сме, за да си помагаме и да споделяме, а не да си даваме квалификации и да се съдим. Всеки има своите дупки и кризи, не е нужно да запращаме хората още по-надълбоко. Ако нещо на някой не му съвпада с настроенията и разбиранията, да подмине, а не да се чувства длъжен да очерни споделящия, обидно е.

# 651
Шо го е казала много добре, но аз ще добавя следното - някои издевателстват над децата си, други ги задушават с внимание. Като гледам, ти ще ходиш на абитуриентския бал с твоето или ще му държиш ръката, докато ходи по срещи. Лошо няма, ама не виждам някой да те осъжда, така че прояви същия толеранс  Peace

# 652
И още нещо, не сме тук на конкурс за най-добра майка. Най-добра няма, всички правим грешки в определени моменти, така както всички обичаме децата си и искаме най-доброто за тях.

# 653
Всеки е имал някакви емоционални кризи.И аз исках вчера да се изкъпя,но уви...Вечерта бях толкова изморена,че си легнах направо.Ще изчакам малката на обяд като заспи и аз ще си хвърля един душ.Момичета при второто дете е по-лесно.Вече сте отвикнали с някои екстри и вече няма да ви липсват толкова  Laughing.
Чакам с нетърпение да дойде утре и да се позгрее малко това време.Бебка не е ходила на дълга разходка от преди нова година,когато ни хвана гадния вирус.Излизахме,но максимум 30 Мин и се прибирахме.
Да ви се похваля,вече влизам в някои от старите ми дънки.Явно шкембака се е поприбрал  Joy.От другата седмица започвам отново да ходя на зумба.

# 654
Чувствате се жегнати от мнението ми и реакцията ви е правилна, защото независимо от всичко обичате силно децата си и треперите над тях. Искам да прочета тя колко ще е жегната. Не мисля да отминавам подобни постове, прекалено опасно е. А и честно казано ме отвращават.

# 655
  • Варна
Добро утро.. Много сериозна тема сте подхванали от сутринта..
Момичето писа само как се чувстваи според мен нейното исказване '' искам си стария живот  обратно ''  е един  вид в кръгът на шегата.. В такъв смисал че без бебе беше лесно с бебе трудно.. Но не че не го иска... Ще се справи просто  първите месеци За някои са по критични.. Хора различни.. А тези дето си тормозят така децата те са Асоциални и едва ли. Ще тръгне да ти пише че не го иска за да не създава съмнения.. Оставете момичето,  тя си обича бебето просто в един момент. Всички  изпушваме Crazy Hug

# 656
  ooooh! Този пост ме кара да си направя още едно кафе ooooh! Чуби ти нормална ли си?????????????

# 657
  • Варна
  ooooh! Този пост ме кара да си направя още едно кафе ooooh! Чуби ти нормална ли си?????????????
Поли изпии едно  силно и заради мен че аз още не съм започнала да го пия.. По скоро отвикнала.. Но е хубаво 🚬 и каффенце

# 658
Да ви кажа и аз бях позадрямала и оклюмала, но се изцъклих от този пост.

# 659
Поли изпии едно  силно и заради мен че аз още не съм започнала да го пия.. По скоро отвикнала.. Но е хубаво 🚬 и каффенце
[/quote

Аз никога не съм имала кърма,исках ама тц, не се получи и третия път. Бе голяма гърда кърма няма. Хубаво е да,сутрин кафе, амазаради поста щях се удавя във първото #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт