ОКТОМВРИйчета прекрасни, стават все по-гръмогласни

• 26 351
  • 766
  •   1
Отговори
# 750
Тоя косопад ми разказа играта, преди годинк го бях спряла, като си правех маска с кокосово масло и бадемово, сега май пак трябва да почна, ама не знам дали няма да си откарам 24 без да а измия,или ще трябва да я вкарам с мен я банята, че да не плаче:-D

# 751
krassi14, браво за тиквата.

Мен също ми падаше косата след раждането, откакто си почнах пак Жанина - спря.
Иначе и аз резнах косицата рЕзко!

# 752
Прибрахме се от разходката, времето е разкошно. Бамбина спи обичайния си двучасов сън, след малко и аз се опъвам до нея.

Иннер ако се нуждаеш от нещо, пиши на ЛС. Бързо оздравяване ви пожелавам, да гушкаш скоро едно здраво бубенце  Hug

Бенни радвам се, че си промени мнението на 180 градуса след един мой пост. Все забравям колко много лъжат хората в интернет  Outta Joint

Шошши , аз пък с моите приятелки си говоря само за памперси и ако, радвам се, че вие обсъждате световния мир  Joy Joy Joy Или може би политиката на Тръмп, по така интелектуално  hahaha

Останалите постове пак бистрят косопади и други безинтересни работи за мен гурелясалата и най-вече небоядисана и не лакирана майка. Темата се превървна с всичко друго, но не и касаеща бебета.
Пък мен друго сега не ме вълнува. Лека нощ  Mr. Green

# 753
  • Варна

или ще трябва да я вкарам с мен я банята, че да не плаче:-D
Ооо това си е доста добра идея 😀😀😀

# 754
И аз да кажа - и моята коса пада. Отрязах я драстично и никакво подобрение. Взех си от фризьорката една серия против косопад, но трябва да слагам ампулите 3 пъти в седмица, а аз нямам тази възможност.  hahaha Та да видим до кога ще е така.
Сега отивам и аз да си видя аурата и ще пиша.
Едит: Синя, зелена и лавандулова аура.  Grinning

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 16:47 от Iid

# 755
Тук не сме само да обсъждаме колко е яло бебето, колко аколо, колко е спало,  трябва и други теми да има, малко за разнообразие, това че сме станали майки, не значи, че сме спрели да съществуваме като хора, като жени.
Аз обичам дъщеря си повече от всичко на света, но понякога не ми се говори, за памперси и млека, и ми е приятно да чета, да комуникирам и на други теми освен бебета. Нека това ме правк лоша майка, има кой да ме оцени каква съм и колко ставам за майка!!!!

# 756
Лина, може да си направиш маската преди лягане и да спиш с нея.

Аз ползвам стимулант за коса на Икаров, хининова вода и розова такава (без отмиване). Веднъж седмично и маслото на Nuxe натърквам.

пъ.съ ма мола ви се, кифлички мили, кроасанчета ароманти, френски макарончета шарени, не й обръщайте внимание на Chuby.
Аз бая се посмях на поста й.
Chuby, специално за теб - отивам да бърша лайнян гъз, страхотна майка съм нали (похвааал).

# 757
Ми аз не можах да се включа по-рано, щото и аз трябваше да бърша дупе, да разхождам бебе, да го храня, да си играем и да го разнасям на ръце, обаче няма да спя (Chuby ти на кого остави бебчо newsm78), щото имам и да разхождам кучета, да готвя, да почистя и забравих какво. Ма пък на мен не ми капе косата, а да видите smile3534

# 758

или ще трябва да я вкарам с мен я банята, че да не плаче:-D
Ооо това си е доста добра идея 😀😀😀
Ооо, това редовно го правя. Слагам бебка в столчето за кола и си пълня ваната. Много добре й се отразява на хремата парата в банята. А на мен ваната  Blush

# 759
Еееее, разкош! Как стои мирна? Моят абсурд да го оставя в шезлонг или столче Joy

# 760
И аз май трябва да пробвам тази идея с вкарване на бебчо в банята...  newsm78

# 761
Лид, взимаш бънджи за врата и го връзваш за лирата! Хем ще му е топло, хем ще си скача Grinning

# 762
 Joy оххх, момичета  Laughing Joy
  ММ не знае български - как да му обясня защо се смея като идиот.... ooooh! - то са 5 страници, превод в ефир е "мишън импосибъл" ! По-голям успех ще имам с бебка - тя поне разбира от памперси и мляко (кърма)

# 763
Повечето пъти я изчаквам да заспи и тогава. Ама тя си кротичка и будна съм я взимала и си стои мирно. Бута си висящите играчките и до 10мин е заспала.

# 764
Лид, взимаш бънджи за врата и го връзваш за лирата! Хем ще му е топло, хем ще си скача Grinning
Кристи, това си е идея, само че нашия ще иска и да го дърпам та да подскача повече  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт