Как се справяте с прекрасните си хъркащи мъже?

• 13 875
  • 108
  •   1
Отговори
# 30
 И моят е  слаб, млад и не пие алкохол, ама пък хърка като за трима. Има по-спокойни нощи, но има и такива, в които съм била на косъм да го удуша. Close Казвам, бутам, ръчкам, вече след 100 пъти направо си викам и подритвам- нищо. Някой път чак ми е гузно на другата сутрин, че съм стигала  и до обиди дори , обаче той изобщо не си и спомня, че аз 2-3 часа съм го удряла и съм му говорила. Laughing Най- добре е, когато заспя преди него, но това се случва супер рядко, тъй като той заспива буквално в движение и то в ранен час. Whistling Възглавници сме сменили сигурно 20 поне, освен да пробвам сега и тази предложената.

# 31
  • София
Явно има някакъв УНГ проблем. Ако иска да отиде на лекар.

# 32
  • Варна
При моя мъж възглавница не помага.Има ужасния навик да я прави на топка,не зависимо каква е.Пробвах го с анатомична,хвърли я на втората сутрин Tired

# 33
Аз не се справям - отделни спални и всичко е наред.

# 34
Ние го удряме на майтап и ръчкане в ребрата,но хъркането е сериозен проблем,защото с времето се задълбочава,следва недоспиване,спиране на дишането многократно по време на сън,увеличаване налягането в мозъка.Съветът ми е да се обърне по-сериозно внимание ,за да се отстрани проблема.Има кабинет по нарушения в съня в МА неврологията.Крайният вариант е да се спи с апарат ,който прави обдишване.Сложно е да се спи с него,а и струва 3000.
Едно време имаше едни силиконови френски "щипки",те не са щипки на практика ,които държат ноздрите отворени и се улеснява дишането.Не знам дали ги внасят,нито как се казват на френски.
А,ето тук има такива щипки

https://drebisimo.com/zdrave/209-sshipka-s-magniti-protiv-khrkane.html

# 35
Майтапи и извинения имаше в първите години от брака ни. Сега е цупене, мрънкане и реплики при опитите ми да го събудя, а то и няма ефект, защото единственият вариант да не хърка е да не спи той....нали разбирате, че това е невъзможно.

# 36
  • Варна
Майтапи и извинения имаше в първите години от брака ни. Сега е цупене, мрънкане и реплики при опитите ми да го събудя, а то и няма ефект, защото единственият вариант да не хърка е да не спи той....нали разбирате, че това е невъзможно.

Тогава вариянта е различни легла.Така и двамата ще се наспани и доволни на другата сутрин,иначе си е мъчение и за него и за теб Tired

# 37
Преглед на лекар, за да се установи причината. Може да се окаже, че е нещо лечимо.
Не е от килата, щом е бил клечка преди, сега си е точно.

Моят мъж стигна идеалното си тегло, но пак хърка от време на време. Беше на лекар и се оказа изкривена носна преграда (чупен му е носа). Обмисляше операция, но от миналите я вече разбрахме, че резултат може и да няма, но пък рискове със сигурност има, затова остави положението така. В повечето случаи с промяна на позицията спира, едно побутване и знак с ръката да се обърне върши работа, но ако се задълбочи не знам какво ще правим, хич не мога да спя сама, затова опцията друга стая не ме устройва.
Няма значение дали съм заспала или не, будя се, въпреки че съм от тези, които спят много дълбоко.
Тапите също не са вариант, дълги години ползвах заради шумни съседи и получих възпаление на едното ухо, сега сложа ли, усещам болка...

# 38

Тогава вариянта е различни легла.Така и двамата ще се наспани и доволни на другата сутрин,иначе си е мъчение и за него и за теб Tired
Не мила, вариантът е различни спални при нас.
Човече, ако не можеш да спиш поради хъркане повече от няколко дни (като мен) много бързо ще привикнеш да спиш сама и ще си супер доволна даже.

# 39
А, по-скоро ще пратя него в болницата, за да се опитат лекарите да решат проблема.
За подобно сериозно хъркане причина има и не трябва да се отлага решението, защото то намалява качеството на съня и на хъркащия, макар че той не го усеща, може и да е симптом на друго заболяване.

# 40
Беше в болница, изследваха му апнеята, на горна граница е, без препоръки за конкретно лечение. Просто си хърка човекът. То не че има някакъв лек доколкото съм запозната де....

# 41
Търпя си го  Joy Интересното е обаче, че не ми пречи, освен когато съм му бясна.  Joy тогава го ръчкам за да си смени позицията...

# 42
  • Варна
Търпя си го  Joy Интересното е обаче, че не ми пречи, освен когато съм му бясна.  Joy тогава го ръчкам за да си смени позицията...

Е то когато съм му бясна не е и нужно да хърка  Joy

# 43

Е то когато съм му бясна не е и нужно да хърка  Joy
+1

# 44
И аз тук. Моят е на моменти, но напоследък доста похърква. Миналата седмица една нощ не мигнах цяла нощ. Ръчках, как ли не се въртя, но нищо не помогна.  Cry
Може да звучи смешно, но покрай празниците качи 2-3 килца и не ги е свалил. Виждам зависимост. Определено хърка повече сега. Ще му дам зор да свали излишните кила (поне му се отдава с лекота), че понякога не се  трае!
Също така спи на доста висока възглавница, според мен е възможно и това да има значение. Пробва да я смени, но не можа да заспи.
Ще следя за съвети и трикове.

Общи условия

Активация на акаунт