Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за справяне с хъркането?
Какви са причините за хъркането?
Какви са отзивите за ортопедичните възглавници и тапите за уши?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за справяне с хъркането?
Форумът предлага няколко съвета за справяне с хъркането. Някои от тях включват смяна на възглавницата, използване на тапи за уши, промяна на позицията по време на сън и дори смяна на спалните места. Освен това някои потребители споделят опит с ортопедични възглавници, които са помогнали за намаляване или спиране на хъркането.
-
Какви са причините за хъркането?
-
Какви са отзивите за ортопедичните възглавници и тапите за уши?
Потребителите съобщават различни преживявания с ортопедични възглавници и тапи за уши. Някои са доволни от ефекта на ортопдичните възглавници, които са помогнали да намалят или спрат хъркането. Що се отнася до тапите за уши, има смесени мнения - някои потвърждават тяхната ефективност, докато други споменават трудности при използването им.
-
Какви са мненията за възможните медицински причини за хъркането?
-
Какви са най-ефективните начини за справяне с хъркането?
Присветкам с фенерче да млъкне, но не. Отивам да го ръчкам и той се събуди и ми вика, че ако още един път го събудя по този начин, ще ме удари. На сутринта му казвам, че хърка много и той вика, че това изобщо не е вярно и си измислям. Казвам му да намали яденето, но той се възпротивява на моите критики към него. Не знам изобщо какво да правя. Няма вариант да се преместя в друга стая, иначе отдавна да съм го направила. Не мога да се наспивам изобщо добре.
(особено ако е пийнал), аз съм се изнасяла, докато в един момент....свикнах
На една екскурзия в Гърция преди време, след цял ден пътуване и огромна умора, установих, че съм си забравила тапите за уши - е, познайте дали мигнах цяла нощ

Цупи се, цупи се, ама и аз съм човек и имам нужда от сън. Ползвам дунапренени тапи, не помагат. И восъчни пробвах, падаха ми.
Казвате, че силикновите са по-добри. Още днес си купувам. Направо на почивка не ми се ходи, заради пустото неспане с миУото. Последният път си взехме апартамент и аз доволна се наспах.
Отговорих му ако не иска да скочи през прозореца долу в градината да мълчи и търпи.