Как се справяте с прекрасните си хъркащи мъже?

• 13 891
  • 108
  •   1
Отговори
# 75
Записче в моята тема  hahaha
Как се справям...никак...Ритник , бутам , ритник , бутам и той се завърта с думите "хъркам ли ?" ... аа не аз ей така си те ритам  ooooh!
Като добавим , че съм и в края на бременността и няма сън.., а не искам да си помислям после бебето като спи и той включи мотора  #2gunfire И сме в едностаен.Къде аджеба да избягам  Crossing Arms
Забавлявам си се с вашите коментари , ама знам ,че въобще не е смешно  Hug

# 76
Има много лесен начин:

Заставате на колене над хъркащия. Хващате внимателно главата с две ръце и въртите бавно и настоятелно по посока на часовниковата стрелка докато каже ЩРАК. После ви чакат от 5 до доживотно наспиване  Laughing

Като ми писне и ми пречи да спя го сръквам да хърка на другата страна. Няма идея що веднъж хърка като мечка в зимен сън, друг път чак се чудя дали всичко е наред, че звук не се чува  newsm78

# 77
Няма идея що веднъж хърка като мечка в зимен сън, друг път чак се чудя дали всичко е наред, че звук не се чува  newsm78
Да понякога се заслушвам дали диша  Joy (веднъж на 2 седмици).

# 78
Понеже ММ постоянно ми спори че не хърка и си въобразявам, онзи ден го записах и му пуснах видеото после. Ами не можа да го изгледа цялото, каза "спирай, спирай, че ме дразни". На следващата вечер решил да спи на дивана за да мога и аз да се наспя. Още не съм му сменила възглавницата, както някои потребителки препоръчаха, но се замислям дали да не инвестирам в една по-добра, може пък да стане чудото  newsm78

# 79
  • София
Йоана, ако инвестираш във възглавница  я вземи от магазин, в който после може да  я върнеш с опаковката и касовата бележка.
У нас има 1 шкаф с възглавници, които са неудобни на Скъпия.
Мдааа, направо скъп ми излиза.  Cry
Иначе снощи беше на коч-парти при брат си, пийнали са си доста, едвам нацели вратата на спалнята по малките часове.
Ами легна и умря, звук не издаде до сутринта.  Party
Наспах се като човек. Хич не съм се заслушвала дали не е спрял да диша.

# 80
Търпя си го  Joy Интересното е обаче, че не ми пречи, освен когато съм му бясна.  Joy тогава го ръчкам за да си смени позицията...

Е то когато съм му бясна не е и нужно да хърка  Joy
Да,в такива случаи е достатъчно , че диша- само с това даже ме вбесява... Joy

А иначе оня ден като легна леко настрани и не хъркаше му сложих като на бебе две възглавници зад гърба, за да остане в това положение ... Известно време имаше за вечерта ефект, после го чух в просъница, че пак си хърка...  Laughing

# 81
  • София
Скрит текст:
Ох, момичета, не подозирах, че има толкова много като мен. Като сме на почивка, ако не сме в апартамент - ползвам от тези оранжевите тапи, но не съм очарована. Ако има по-добри, моля да ми пуснете линк. И аз веднъж ги забравих и познайте дали спах цяла нощ  Mr. Green От тогава винаги имам едно пакетче в несесера за козметика. А на въпроса дали чувам алармата - чувам си алармата идеално, едно че сигурно тя вече се включва сутрин, когато сънят не е толкова дълбок, друго че някак подсъзнателно очаквам събуждане. Аз понякога спя с тапи и в отделната стая, щото тя е съседна и се чува  и там, нали разбирате за какво става въпрос? А и ми правиха аудиометрия като бях болна веднъж и се установи, че чувам прекалено добре, което в случая е голям минус....
Ето Котаракът ми ги харесва и ближе след употреба Mr. Green

# 82
  • в кукувиче гнездо
Аз просто го отвивам, като започне да хърка и той спира. Завива се и се обръща на другата страна.

# 83
  • Варна
Аз просто го отвивам, като започне да хърка и той спира. Завива се и се обръща на другата страна.

А отваряш ли му прозореца  Laughing

# 84
  • в кукувиче гнездо

А отваряш ли му прозореца  Laughing
Сутринта стана с разстройство, според него съм му простудила корема, заради тези методи за справяне с хъркането..  hahaha

# 85
  • Пловдив
Моят пък в просъницата миналата нощ станал и отворил вратата на терасата(тя ни е към хола). Сутринта ставаме и в хола сигурно беше около нулата Laughing За сметка на това и климатикът си е работил цяла нощ на отворена врата Joy

# 86
  • София
За сметка на това и климатикът си е работил цяла нощ на отворена врата Joy
А аз се чудех защо времето се затопля Grinning

# 87
  • София
Една приятелка винаги ме бъзика с това - "Ако партньорът ви хърка, завъртете нежно главата му, докато чуете изпукване от врата."  Laughing

Аз уж купих на моя специална възглавница, но няма спасение.
Обикновено нежно го сръчквам в ребрата и със злокобен глас процеждам "хъркаш" и "завърти се". След това имам спокойствие за близките десетина минути.

# 88
Искрено завиждам на онези от вас, при които бутването с "хъркаш" решава проблема. ММ отказва да приеме, че хърка, и започва да спори. Аз му казвам "миличко, хайде обърни се, че хъркаш", при което ми се отговаря "абе стига се превзема, не хъркам, дишам тежко"  Joy Вече след третия път няма "миличко" директно започвам с лактите, без да говоря дори, не ми се навлиза в спорове. Е тази нощ след поредното "мило, хъркаш" последва "абе ти нормална ли си, дишам тежко, даже се чувам, това не е хъркане, а дишане"  Joy Не знам колко от това беше осъзнато или просто в просъница ръсеше бисери, но ме ядоса много и тази сутрин го гледах на кръв

# 89
  • София
О, аз съм правила клип Simple Smile Реакцията: "Ама това аз ли съм?"  Laughing
Моя си знае, че хърка.

Всяко лято се събираме за 2-3 дена на басейн в планината. Имаме си трима ужасно хъркащи в компанията. Обикновено ги започваме издалеко с "спите в една стая" до "на шезлонг до басейна".
Единият от тях често пътува с автобус до Белград. Миналото лято ми разказваше за пътуването... "и заспивам кат пич. Като се събудих в Белград всички ме гледаха на кръв".

Общи условия

Активация на акаунт