"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 819
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
*** Diva ***, по принцип всеки има право да си каже думата, това е интернет и няма нито цензура, нито е тоталитарна територия, на която дадени теми са забранени.
Съвсем друго е кой какво иска да чуе, да чете и т.н., всеки има право да подмине нещата, които не му харесват и да пише за това, което го вълнува, но в никакъв случай не може да забранява, при условие, че не е засегнат лично, т.е. не е засегната неговата личност.
Мишел
Да ти благодарим тогава ,че ни просветли... за егото на Туба и провала на брака
-според тримата глупаци наследници на /коженото манто на мадона /-виж само по коя телевизия са и кое предаване #2gunfire
 Да си дойдем на думата ...
По нощите работят нашите хора още са на сета

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 21:02 от Maya@

# 211
И, една клюка от конкуренцията,
уволнили са Елиф Осман, Сценаристката на ,,До смърт,,
Скрит текст:
Элиф Усман подтвердила в ТТ -4 серия ее последняя серия
Мисля, че трябва да сме информирани , конкуренцията нещо се раздвижи. Joy Joy Joy

# 212
  • В тъмната гора.
Сега е страшно да не те нарочат за гюленист в Турция, нали и една от сценаристките на Ти си моята родина също я уволниха.
Един мой познат работеше преди три години в Истанбул, той е българин. Преди няма и месец пак се върна на работа там, но не може да познае града. Пише, че е арабизиран.
Толкова ми се искаше да отида до кафененцето на Бергюзар, но с тези терористични атаки, с тези промени не събирам смелост.

# 213
И, една клюка от конкуренцията,
уволнили са Елиф Осман, Сценаристката на ,,До смърт,,
Скрит текст:
Элиф Усман подтвердила в ТТ -4 серия ее последняя серия
Мисля, че трябва да сме информирани , конкуренцията нещо се раздвижи. Joy Joy Joy
Аз не разбирам от тези неща ,но как ще продължи историята ...Може би Тя трябва да им продаде историята , а други сценаристи  да пишат сценария ...
Аз се чудя днес ,че ранини ги мяташе едни туити за сценарист и режисьр ,но не обърнах внимание защото се бъзикаха с токио.
Ох ...Енгин е работливо момче, как улучи този екип...Дано да е за добре  .
Аз съм изгледала само първи епизод ,каня се да продължа ,но нямам време

# 214
Здравейте Дръзки и Красиви момичета в първия ден на месеца на Любовта и Виното!

Доста са се разгорещили страстите  покрай евентуалния развод на Туба и Онур (защото никой от двамата не го е потвърдил все още Peace)

Мишел Hug благодаря ти за превода на казаното от тези журналюги в предаването. Но за съжаление това ще продължава да е така и занапред ooooh! А темата Туба в любима за масмедиите в южната ни съседка. Така, че ще говорят предимно измишльотини за да се правят на по-интересни и да се търсят. Защото хората от край време обичат "кръв и зрелища" Sad Това  ще продължи още известно време, поне докато не се появи нова по-пикантна новина за някой друг. Само се надявам Туба толкова години вече  да им е свикнала на писаниците по нен адрес Peace И дано успеят да държат децата по-настрани от този кошмар Praynig
Всеки има право на личен живот и никой няма правото да му казва как да живее живота си! Peace Така, че какво ще прави Туба си е личен неин избор и не би трябвало да се съобразява с когото и да е.  yes

Цитат
видяла съм и Туба, видяла съм и Онур...имам си мои си впе4атления и такива жълтурковци няма да ми ги променят. Досега нито един колега не се е оплакал от Туба, напрротив, вси4ките са споделяли, 4е с нея много лесно се работи, сега извведнъж излизат някакви си там и по4ват да ровят в %$#&* ...хади нема нужда!!!
драмата тепърва запо4ва, ще има още такива изказвания, по-добре е да свикнем.
радвам се, 4е Туба е "трудна" и силна, така ще може да се справи по-лесно с тях!!!!
Меги  smile3521 newsm10 Написала си и моите мисли по въпроса

Бризче  bouquet благодаря ти за прекрасните стихове

Утре вечер по това време сигурно ще сме на черешата заради изпълненията на Тбей Rolling Eyes

Хубава вечер!  Heart Eyes

# 215
 Hug Hug Hug

Бризче, Hug Hug Hugотново си ни донесла прекрасни стихове за нашите любимци! bouquet bouquet bouquetще си чакаме за всеки епизод любов,любов и пак любов!

Дълго мислих дали да напиша този пост,но не устоях!
Скрит текст:
Естествено,че касае Туба и случващото и се сега!Следя я от Гордата Аси,та до днес.В два от проектите играе с Онур.В Гордата Аси са само колеги на снимачната площадка.Там звездата е Туба.Вторият им съвместен проект е Запленяваща сърцето,където в първи сезон са колеги,а във втори сезон вече имат лични отношения.Туба отново е в главната роля.Във всички филми и сериали,където Туба играе е в главна роля.Във всяка своя роля е перфекционистка,много отговорна и отдадена да изиграе всяка сцена максимално добре.Ако това да си максимално отговорен в работата си означава труден характер е тогава тя наистита трябва да бъде такава.И за мен удоволствието от показаното от нея във всяка роля ми я прави най-любимият труден характер.Макар че ,не съм срещала статия ,в която някой неин колега да я описва като такава.
Била тоталитарна и доминираща в семейството.Ами господин Онур не знаеше ли за кого се жени.В звездното семейство звездата с главни роли е Туба.Нея я знае цял свят,последователите  и са милиони.Тя е постоянно търсена за снимки във филми,сериали,реклами.Рекламно лице на козметика,часовници,дори и памперси.Общесвено ангажирана личност с благотворителност,член на журита.И пак казвам едва ли има по известна туркиня в света от Туба в днешния свят.Тя е доминираща с ангажираността си и с това,че хората я обичат,признават и търсят.Е,може ло тази жена да бъде виновна.Господин Онур като се женеше за нея беше щастлив,че успя да я направи своя жена.Сега да защити достойнството й и да се оттегли и той достойно.За Туба сме чували и ще чуваме още много,но за него времето ще покаже.Не е уместно и сравнението със Берг и Халит.Там доминиращия и по-известен е Халит,а Берг стана известна в техен съвместен проект,но тя също като Онур живее в блясъка на половинката си.
И аз като Алекс от първия ден казвах,че на Онур ще му е трудно до толкова красива,талантлива и обожавана жена.Издържа пет години.Но кризата,която преживя Туба по време на КПА беше много тежка за нея.Успя да завърши проекта благодарение на колегите си,които я подкрепяха и не и дадоха да се откаже.Сега вече съм убедена,че виновника е бил Онур.А оттогава почти не сме ги виждали заедно дори с децата.
Нека този брак приключи достойно и най-вече,заради децата да запазят добри отношения.

А Туба я чака още по-блестящо бъдеще,виждаме го с новия сериал в партньорство с Къванч.Никой и нищо не могат да променят мнението ми за нея,защото виждам плодовете на всеотдайния труд и талант на Туба.Звезда е и грее по най-добрия начин.А който не може да свети колкото нея се налага да живее в сянката и,ако не може си тръгва от нея.Това е живота!

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 22:30 от Keskinowa

# 216
Прекалено много страници за личния живот на жената.Все пак се обсъжда сериала, сюжета и развитието на героитСтига с отклонения от темата и дълги паостове и снимки до безкрай.Не е интересно да се ровие в хорските вдаимоотношение и да ги анализираш...кой й е подходящ и коъ не и кой ще е следващият й съпруг.Жив клюкарник,типично по махленски.....Жалко!

# 217
  • AMS
*** Diva ***, по принцип всеки има право да си каже думата, това е интернет и няма нито цензура, нито е тоталитарна територия, на която дадени теми са забранени.
Съвсем друго е кой какво иска да чуе, да чете и т.н., всеки има право да подмине нещата, които не му харесват и да пише за това, което го вълнува, но в никакъв случай не може да забранява, при условие, че не е засегнат лично, т.е. не е засегната неговата личност.

_Мishel_ , пиши си. Не ми пречиш.
Къде видя да налагам забрана?
Не съм и в позицията да налагам цензура.
Аз не мога за забраня на никой да се излага!
Просто ми е много обидно да чета, каквото и да било по случая.
Твърде много уважавам актрисата Туба,
за да коментирам личния ѝ живот!!!

Тук коментираме сериала Дръзки и Красиви  
и за това казах - да си дойдем на думата >>>

Бризче,  Hug bouquet Peace

# 218
И в туитър чуруликат много ,но за дръзки и красиви.
Днес нямаме фраг ,нито снимки но вижте

# 219
Здравейте! wavey wavey wavey

Не знам и аз дали да кажа нещо за този развод, но си има отдавна криза.
Скрит текст:
Радвам се , че не й повлия на този проект, който ме е залепил на лаптопа и си чакам  четвъртък с нетърпение. Явно нейната криза е била, когато са снимали КПА. Сега ми се струва, че Туба е повече решителна и устремена да работи и снима. Всъщност то това е най-големия лек при една житейска криза като развод. Екипът и приятелските отношения в него ще й помогнат. Но клюките за развод не са от вчера само, а отдавна и тук наистина започвам да си мисля, както бе написала днес Ани, че може да се преекспонира това събитие с цел да се бори добрият рейтинг, защото при скандал рейтингът би паднал поне за известно време. Както писа Мишел за арабизацията на Истанбул, така очаквам и арабизация на рейтинги или анатемосване на разведени жени абсолютно характерно за съседите.

Бризче, Hug великолепни стихове, както винаги! Имаш чудесен талант и разчитам да го разгръщаш повече за сериала ДК. Peace Heart Eyes Heart Eyes bouquet

Кески, Hug лайкнах те! Heart Eyes bouquet

# 220
Жив клюкарник,типично по махленски.....Жалко!
доста грубо ,
и чак по махленски .... моля моля!
тази тема е най-толерантната ,приема се всяко различно мнение .
Днес просто е такъв ден вълнуваме се за нашата патронка.
Най-вече ,че е засегната темата за неравноправието при жените и мъжете .

Диманче
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Цитат
Явно нейната криза е била, когато са снимали КПА
Вярно ,че кризата е почнала тогава -2ри сезон ,но няма нищо с КПА.
 Това става след снимките за филма "Спомените на вятъра"  

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 23:35 от Maya@

# 221
Жив клюкарник,типично по махленски.....Жалко!
доста грубо ,
и чак по махленски .... моля моля!
тази тема е най-толерантната ,приема се всяко различно мнение .
Днес просто е такъв ден вълнуваме се за нашата патронка.
Най-вече ,че е засегната темата за неравноправието при жените и мъжете .

Мая,
, Hug Heart Eyes благодаря, че реагира на цитирания пост, аз просто го подминах, но ми загорча.

# 222

И, нали знаете,
утрото е по-мъдро от вечерта. Hug
А, щях да забравя,Бризче Hug Hugпоетеса си ни ти Peace
Кески Hugлайкнах те Peace
Мая Hugтеб винаги те лайквам Peace
Благодаря на всички за мненията.
Така е, различни очи виждат различно.
И, добре е, че сме различни, иначе ,няма да сме интересни Joy Joy Joy

# 223
  • In the light side of the Moon!
Прекалено много страници за личния живот на жената.Все пак се обсъжда сериала, сюжета и развитието на героитСтига с отклонения от темата и дълги паостове и снимки до безкрай.Не е интересно да се ровие в хорските вдаимоотношение и да ги анализираш...кой й е подходящ и коъ не и кой ще е следващият й съпруг.Жив клюкарник,типично по махленски.....Жалко!

Фюген: Ако искаш говори по-предпазливо, 4е да не те нараня!!  Laughing

е така е, като има дълги постове и снимки до безкрай се затруднява намирането на превода на поредния еп  Peace
друго си е да отвориш темата и да има само линкове към преведени еп и цък кликаш и гледкаш!!!

изгледах и аз еп най-накрая. 4ок ми хареса  Peace вси4ко и вси4ки са си на мястото!

Джахиде без малко да абортира  Joy Joy
май вси4ко знаеха за наследството на Сю, само тя беше поизостанала  Joy Joy Joy

Мехрибан ми хареса  Peace
колко се възмущаваше милата на Джахиде  Joy Joy

ина4е и Джес ми хареса, каква рокля избра на Сю  Joy Joy Joy Joy  ooooh! ooooh!

според мен кексове не забъркаха.
яд ме е на такива сцени, спомени,ме4ти....изразходим си енергията покрай тях, само ни залъгват, пък после на истинските се 4удим що пеперудите спят  Crossing Arms

много хубави тия нашите  ooooh! страхотни са!!!!

# 224
Добро утро !
Прекрасен и успешен ден !
Днес има огромна статия с интервю на Тилбе Саран/Фюген
Тя е преподавател в университет ,активна театрална актриса и ...
Ролята й В Дръзки и Красиви  ще свърши по- рано  ... не знае точно кога

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/kultur-sanat/669177/Tilbe_Sar … cin_ozgurluk.html

Общи условия

Активация на акаунт