"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 809
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Всеки си има свой ритъм. Характер...

Бягството не е търсене на идентичност, а самоизмама, мимикрия.

Не е решение да смениш/ подмениш всичко. Въпросът е да решиш докъде ще направиш компромис, кое ще приемеш, кое, не, кое ще се опиташ да промениш, кое няма да успееш. Иска време и причина.

Причината е любовта и.

Трябва и време. Затова е гневна, притискат я.

А всеки си има свой ритъм. Той трябва да се уважава!

Peace Peace Hug Hug Hug

# 151
Здравейте ..
Страстите са се разгорещили
Луличо
Аз съм солидарна с теб и напълно подкрепям написаното  от теб....
като жена, аз   винаги се поставям на мястото на главната героиня"Как бих действала аз ....как бих се почувствала при тази ситуация" заради това  се старая да проявя разбиране към  Сюхан....
При втория трей тя потвърди тезата "Мразя те когато те обичам"
 София ,
 и с теб съм съгласна до някъде и приемам с уважение  и различното ти мнение... и много се радвам ,че има толкова различни становища ...
Цитат
Зарязваш всичко и всички...Тръгваш си от Джесур....оставяш му сватбената рокля и букета ........само ,че този път  си вземи личната карта.... Naughty 35 35 35
Оставяш и Корлудаа конак и еве-то в Нишанташъ, всичко що е било твое до сега .Наемаш си жилище ,работиш ,живееш далеч от всичко и всички .Докажи ,че си ТИ !!!!!
Това вече го играхме в КПА Laughing

Селфи,
много ми е драго ,че минаваш от  тук.... Hug

Сю къде е е...???

Тази стая е на Джесур в неговия чифлик

# 152
  • В тъмната гора.

Разводът на Туба днес е отразен много сериозно в пресата.

Имам молба към знаещите езика- в резюме да преведат най-важното от тази статия. Моля! Peace
[/quote]

Вече са упълномощили адвокатите си да действат по развода.
Като причина се съобщава, че и двамата този сезон са приели да участват в проекти, а не както преди един от тях да остане да се занимава с децата. Поради настоящата ситуация семейството е навлязло в криза.

# 153
Здравейте Дръзки Красавици

Вторник е и сме си получили дозата снимки за следващия епизод, както и резюмето, което вече е с бг превод Ринка  newsm51, Лили  newsm51

Като гледам още много въпросителни изникват в главите ни. Благодаря на всички ви за менията и разсъжденията  bouquet
Дива  thumbsup хубаво си ги набелязала въпросите. А има и още, като например защо ни "навряха "в очите кр.групи на Джес и Сю? newsm78
Майя  Hug мисля, че Едже няма да остави ГГ разделени, както направиха СЦ в КРА. Там характерът на героинята беше друг. Тук Сюхан е "дъщеря на Тахсин К." Но пък носи игенетичната  наседственост на майка си. Така, че освен, че може да се справи с различни кризисни ситуации (в началото на сериала ни го показаха това), носи и чувствителността и деликатността на майка си. Но мисля, че няма да напусне битката и да се оттегли в уединение

Опс, щях да забравя  ooooh!

newsm59Алекс,  Честит Рожден Ден!
Пожелавам крепко здраве - на теб  и близките ти, добър късмет във всички начинания и сбъдване на мечтите!  Peace
Благодаря ти за труда, който полагаш като част от екипа за превод на сериала, и с който радваш всяка седмица всички нас почитателите на ДК Peace

Хубава вечер!  Heart Eyes

ПП. Мишел Hug благодаря ти за превода

# 154
На Сюхан ѝ е нужно това "бягство"от всички и всичко ,за да стане "себе си"!

И тогава ще  разбере ,че този "земетръс"  в Корлудаа с идването на Джесур  не  е случаен , а има нещо ,което тя трябва да научи , да разкрие !

# 155
Благодаря на всички за мненията и за всичко!  Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Grinning Grinning

В последния епизод разбрах, че ГГ в нашия сериал не е отмъщението, а последствията от него. т.е. не Джесур, а Сюхан ще води хорото...  Party Party  

Днес четох един виц... Що ли се сетих за него  Joy Joy   "Татко, а да знаеш, в Индия, мъжът вижда лицето на съпругата си чак след сватбата  Shocked ""Ех, сине, по цял свят е така... Confused"   hahaha hahaha

Хубава вечер  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 156
На Сюхан ѝ е нужно това "бягство"от всички и всичко ,за да стане "себе си"!

И тогава ще  разбере ,че този "земетръс"  в Корлудаа с идването на Джесур  не  е случаен , а има нещо ,което тя трябва да научи , да разкрие !
така е Софи, и това ще стане ... Според мен ще имат доста изпитания, но по-важното е ,че за сега са под един покрив....
нека се карат ,нека се дърпат ,но да са един до друг

# 157
Добър вечер на всички Hug
Я , да видим, кой днес има рожден ден newsm78
Да му издърпаме ушаците за здраве Joy Joy Joy

На хубави дати се раждат само хубави хора!
Днес е една прекрасна дата,
а за мен ти си повече от прекрасен човек!

-----------------------------------------------------------------------------
Благодаря на всички за споделеното.
Ама, моля ви понамалете малко темпото, имаме още серии да гледаме и коментираме,.
Няма да ви стигне -АДРЕНАЛИНА,
Нали трябва да има интрига, иначе няма да има сериал. Joy
Моля , ви споко, всичко  ще си дойде на мястото, ми то нали ако няма таква моменти, ние ,как ще разберем ,че гледаме турски сериал, всички тук имаме стаж, и знаем, какво ще се получи на края.
Е, как ,какво всичко ще е Мутлу Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дишайте дълбоко, Joy Joy Joy Joy Joy Joy
-------------------------------------------------------------------------------
Скрит текст:
Сега искам да благодаря на момичетата от Бургас, които днес, отделиха от времето си да се срещнем и запознаем. bouquet Hug Peace

# 158
От Бендис...

# 159
# 160
Тази снимка нова ли е стара ли е...

Много са красиви и двамата ...Господ дал,дал та се улял...

# 161

Много са красиви и двамата ...Господ дал,дал та се улял...
Grinning Grinning   Hug Hug Peace

6-та серия  Grinning

твърди този архив  Peace https://vk.com/albums-97561587

# 162
Добра ви вечер ,момичета... wavey

Още в неделя изгледах серията и докато се наканя да пиша...вие сте я разкостили...нямам какво да допълня...и все пак...Сюхан малко ме разочарова...или по скоро сценаристите...защо винаги добричките ги превръщат в Големи бели птици ...а злодеите в хитри Лисани... ooooh! #Crazy
Само не разбрах това с картините,макари ,че внимателно гледам. Naughty Joy Joy JoyТези в подземието оригиналите ли бяха или копия ...а и другите от трея ,дето ги гори Тахсин...са копия ,нали?
Незнам Сю как ще се справи с баща си,но с/у Джес...цъ...може да хвърля,да чупи ,да крещи ,но...и носи любовта в сърцето си... Heart Eyes
А...онази всезнайка Джахиде не я понасям...доста добре си оплете кошницата Корхан да не я доближава...сигурно докато роди Rolling Eyes Joy Joy Joy...ако се стигне дотам ,де Naughty

За резюмето...от къде ще дойде помощ...или от Михрибан ,или от затвора newsm78

Благодарско за всички коментарии...колажчета ,снимчици... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Жалко за развода на Туба...независимо ,че Онур не е красавец,бяха чудесна двойка...но не това е най важното...те си знаят най добре... bowuu

Алекс...Честит Рожден Ден! Wine Glass

От здраве да не се отървеш! Naughty Hug

Heart Eyes Heart Eyes

# 163

Не знам дали е стара или нова, но е УАУ, а рускините биха казали  “ красавчик“

Здравейте! wavey wavey wavey

Чудесни коментари днес!Обожавам тези раздумки по сериала! Peace Творците си вършат добре работата щом ние изписваме маса страници и размишляваме по сюжетната линия. Благодаря ви за този приятелски тон и различните мнения, без спорове, залитащи в защита на един или друг герой. Благодаря ви! Heart Eyes Heart Eyes bouquet bouquet

АЛЕКС

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Желая преди всичко здраве и много щастие! Бъди такава, каквато те познаваме-добра, отзивчива, помагаща, мислеща за нашето удоволствие . И още ти пожелавам да имаш много лично време за теб и любимите ти хора!
Наздраве! bdbaloni baloni party023  newsm24 newsm24 newsm24

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 21:57 от Dimana-nova1

# 164

Общи условия

Активация на акаунт