"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 5

• 88 837
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Благодаря ви за всичко споделено и коментирано в темата bouquet bouquet bouquet

Желая на всички ви приятно гледане и безпроблемен нет! Peace Peace

Изпуснах началото, съжалявам..

# 586
Опа, Тахсин видя картината.

# 587
Добре ли, чух?
Тахсин, рече, че му е домъчняло за дъщерята/

# 588
Лили  Hug
серията започна преди мъничко. До сега беше озет и реклами

Звезди  Hug - не разбрах

# 589
Тази Джахиде е лъжкиня от класа  ooooh! Вече намеси и Джесур

Опа - и Хщлия  - беж да я няма от полицията

# 590
Лили,  Hug

Тахсин си тръгна два пъти доволен - пося съмнението и взе писмото

Тази Джахиде е лъжкиня от класа  ooooh! Вече намеси и Джесур

Канти,   Peace
Не знае какво е Джесур да се позанимава с нея.  Joy Joy

# 591
Оффф,взе да ми писва от наивността на Корхан!След толкова лъжи и постановки как пък не се усъмни нито веднъж в тях!Много наивен!Идват ми в повече вече тия тримата! ooooh!

# 592
Ами има доверие на Джахиде. Той и за секунда не се усъмнява в нея ooooh!

# 593
# 594
Тахсин каза, че е дошъл да пие кафе, но пък Джесур  иСюхан не искат да влиза вътре заради Фюген, но самата Фюген го покани.(

Д:Внимавай какво говориш, че инаме лошо ти се пише.
Т:Рекох да си поговорим за новите събития и след това ще продължим пак да се дърпаме.. Гледам, че ценните за вас картини са на стената вече.
Д:На мястото, което заслужават, са. По-скоро вие не бяхте подготвен да видите това, аз ви бях казал да не влизате..
Ф:Е, какво стана сег?
С:защо дойде ,татко?
Д:Защото опасността се прибилижава бавно към вратата му..Всичките му приятели ще ги уволнята от службите му.
Т:Бях дошъл да кажа на дъщеря си, че ми липсва. И 14 февруари наближава, моята буббичка има рожден ден и се питам дали по този повод можем да приключим с всечки тези неща?
Д:Може да приключим, само ако дадаеш показания.
Т:/В тази война най-големият й враг си ти, само ако знаеше, че тук тя  е пленница.
С:Дойдох тук по собствено желание.
Т:Н евярвам, че те обича.
Д:Ние не изпитваме нужда да доказваме, че се обичаме.
Т:Също така не вярвам, че  есключил с теб брачно споразумение.
С:Искам да си тръгнеш.
Т:Ввъ война войник без рана няма. И ти ще бъдеш най-много наранената. И ако този мъж те обича, както казва, ще се откаже от омразата си към мен.

М:Г-не в колата нямаше нищо за вземане.

Тахсин разказва на началника на куриера защо е взел писмото.

Джесур пък се усъмни в това защо е пратил охраната да вземе нещо от колата

С:Провери навсякъде нали? Д аняма някъде бомба или мини?
Д:ти защо правиш така? Ти сега повярва ли му, че е дошъл тук, защото ти липсва.
С:Повярвах на думите му.
Д:Ти си ценна за него, въпреки всичко.
С:Въпреки всичко?
Д:Ти ядосана ли ми си?
С:не, не съм.
Д:Не, ядосана си ми.. Преди да дойде баща ти, не се ли радвахме за това, че намерихме доказателство срещу него.Сега ми се ядосваш, затова, че се държах лошо с него ли?
С:не е това.(
Д:Сигурен съм, че дойде тук с някаква цел, не би дошъл напразон, но когато видя картините, си промени мнението.
С:Може би наистина  едошъл да се извини.
Д:Ти искаш да се сдобриш с баща си ли? Виж, ако е таак, аз няма да ти преча, но на него никога няма да му простя.
С:Не, не искам дза се сдобрявам с него. Само защото исках да вярвам, че наистина  едошъл тук, за да се извини, за да се сдобрим.. Но отй дойде да ни предизвика, да ни каже, че не вярва на този брак.
Д:тогава и ние да направимтака, че да ни повярва.. Виж, мога да подпиша това брачно споразумение, но не заради баща ит, а заради теб, за да ми повярваш.
С:Отивам в ателието.

К:Батко, успя ли да дадеш пръстена?
Д:Имам ли вид на човек, който  го е дал!

Хюлия много опасна, какво ще прави, какво ще струва, но пак ще излъжат Корхан явно тези двете.

Х:Имах нуждса от пари, запознах се с един мъж. Той ми каза, че ако направя това, което ми каже, ще ми даде пари. този мъж пожела да отида в дома ви. даде ми снимка на Тахсин Корлудаа.
Д:Да не би да  я е пратила и нея Джесур?
К:Джесур ли те прати?
Х:Каквъ Джесур бе? Н его познавам човека.
К:Какво стана после?
Д:какво ще стане? Излъга наивната Джахиде, каза, че е сестра аойше, после пък тръгна с теб.
К:Това беше клопка бе?

Ама направо лъжат тези двете бе.. Пак ще успеят да  измамят Корхан Хюлия се страхувала, че може да  й се случи нещо..
В полицята са, не знаели какво да правят, Джахиде така каза..не знаела дали да подава жалба.
Джахиде иска да кажат за това на Тахсин Корлудаа. Обаче от музиката разбирам, че май тази Хюлия ще избяга..

К:Според мен да заведем тази жена в нашия дом.
Д:Аз повече няма да допусна тази жена в дома си.

Хайде, както предполагах, хюлия избяга..

К:Жената направо избяга от полицейския участък.

К:Много се уплаших, че ще види снимката.
Д:Трябва да дам и това в прокуратурата. Синко, какво донесе пощаджията?
К:Фактура.
Д Фактура ли? я, виж дза видим за какво става въпрос.
Фюген се ядосала, че не са се държали добре с госта.
Д:майко, аз излизам. Какво да и донеса на връщъне?
Ф:Малко вежливост, малко възпитание  ималко култура.
Д:Хмм, разбрах..Да ит донеса ли еди какви си бонбони?
Ф:да, донеси ми.

Джесур обаче му светна какво  естанало с пощаджията.. И се досеща май, че тахсин е дошъл заради нещо, което може да е донесъл пощаджията.

А:Ръза защо напвави такова нещо следз толкова години?
Т:Защото след 30 години, през юни излиза. И двамата имат общ враг.
А:Знаех си, че това рано или късно ще се случи.
Т:Само батко ти остана, който да зане, че ти си убил Хасан К. Щом излезе от затвора, ще се погрижим и за него..

# 595
Лили Hug

Май Ширин даде шишето, което Сю беше забранила да се произвежда  newsm78

# 596

Адалет не остана доволна от площадния дуел

Ширин обърка шишетата   Joy Joy
Канти,  Peace

# 597
Много хубава сцена между Сю и Корхан Peace
Доколкото разбрах каза отново "Баща ми не може да е убиец" Rolling Eyes

Ринка Hug

# 598
Т:Ето толкова е пожарът на Джесур. От нищо не се страхувай, ако той  епожар, то аз съм море.

Т:Животът ще продълиж нормално, Адалет.В никакъв случай не се паникьосвай, за Джесур и батко ти ще се погрижа аз . ти сега върви да си измиеш лицето Добре дошли, господа.
М:Добре заварили, г-н Тахсин..
М:Вече сме на мястото, където няма накъде да отидем.
М:Аз ви казах, да не се замесваме с онзи началник на нотариалната служба..Заради него ни остраниха от службата.
Т:След три месеца ще ви върнат на работа.
М:Аз съм дотук, вече няма да си мърся ръцете с всички тези неща.
Т:Къде тръгна, тайфун, ние сме заедно в тази работа.
Т:не, не сме.. Аз ще отида вксъщи и ще помисля каква да направя от сега нататък.
И другият тръгна
Т:/Е, мехмет, и ти ли ще напуснеш кораба като тези мишки.
М:Никъде няма да ходя преди да съм си отмъстил на Джесдур.

Джесур отиде в пощата, иска да се види с човека, който носи пощата в техиня чифлик.

Пощаджията се казва Али Керим Сабах..
Ж:Ни еда ви помогнем.
Д:Не, аз исках да пзнам дали е била пратена някаква поща в нашия чифлик.
Жената не знае, ако е препоръчана поща, ще фигурира името му в списъка там, но тя не била такава Джесур даде номера си, когато дойде пощаджията да му се обадят.

Михрибан  увещава жителите на градчето да вдигнат глава и да си търсят своето от тахсин Корлудаа.

Д:Вие май не си пращате жените си в ателието да работят? Корлудаа може да  есоблственик на земата тук, но той не е ваш собственик. Преди сте се предали в ръцете м,у, сега вече няма да прлавите така.
 Джесур убеждава жителите да дадат под съд тахсин Корлудаа, Михрибан го подкрепя..Джесур им каза, че законът е  на нтяхна страна, неговият адвокат действа по този въпрос. Мъжете казаха, че няма нищо да загубят ако опитат.
М:От години се мъча да им разкажа това, най-накаря дойде човек, чиито глас се чу.

А:не ви ли е срам да играете с хляба на хората?
Д:този човек го няма тук, г-жа Адалет.
А:вие знаете историята на тази жена и тахсин Корлудаа, а и този мъж е измамник и мошеник.
Д:Човекъ, за когото важат тези определиния не е тук, г-жо Адалет.  Този, който извършва несправедливост, който отнема живота..

Михрибан е много щастлива, че най-накрая ще имат възможност да накарат  Тахсин корлудаа да плати за всичко, което е извършил..

Ширин се оплкав на  майка си, че имало много работа в ателието.

Ш:майко, малко хора, много работа има..

К:От сутринта насам си играме на криеница с тази Хюлия..
Корхан разказва какво е станало..
ОЖбаче Джахиде ревнува Корхан от Хюлия.. Пита я какво са правили тогава.
Х:ако още малко продължавах, вече когато ти влезе в онази врата, не знам с каква гледка щеше да се срещенеш

Корхан пък пак обвинява Джесур за станалото.
С:Джесур не би направилб такова нещо. От една страна ти, от друга татко.
К:Ссетро, аз просто искам да те предупредя.
С:Аз както знаех за какво  едошъл тук Джесур, ткака и знам, че той не би направил такова нещо.
К:Но, миличка, аз не искам да страдаш.
С:Но страдам..Така както страдам за татко, така и страдама за него.. Искам това, което казва за татко, да е лъжа. Искам някой друг да е убил баща му..

Ш:Сюхан, Джесур е убедил хората и всеки един  по един се връща на работа..
Ж:Г-жо Сюхан.
С:Според мен въбоще да не говорим. ви еме разбрахте, аз ви разбрах, нека да продължим оттам, където останахме..

# 599
Оффф,взе да ми писва от наивността на Корхан!След толкова лъжи и постановки как пък не се усъмни нито веднъж в тях!Много наивен!Идват ми в повече вече тия тримата! ooooh!

Кески, Корхан не търси истината в правилната посока.  Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт