Пазаруване от Amazon - тема №61

• 100 414
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Има ли някакъв код за немския Амазон?

# 136
  • ВАРНА
Гледам,че доста от вас харесват на Pepe Jeans дрехите - по-скоро за слаби деца ли са ?Моята е на 9г,но е по-едричка и дънки/панталони вземам 10-11 и 11-12. И евентуално ако съм УК8-10 дали мога да се вмъкна в някой детски размер - 164 (14г)  176 (16г) ?

Можеш, защо да не можеш? Аз съм 165см и честичко се вмъквам в по-големите детски размери.  Peace

Аз съм 162см 55кг,на Pepe Jeans детските дънки как са като еластичнист и по-скоро 164 или 176 ще ме посъветвате да взема?И с много ниска талия ли са?

# 137
  • София
Аз съм фен на Pepe и тъй като съм миньон имам и детски  Grinning
От дамската номерация взимам размер 25, от детските 12 г. са ми идеални (мисля, че е 152 см. това). Ако сте по-височки, вероятно ще са ви къси. Аз съм 150 см. и скъсявам дори и този детски размер  Laughing Пробвала съм и 14 г. от детските, но са ми широки - отговарят може би на 26 от дамската номерация. Като дължина определено оставят повече аванс от сантиметрите, които дават като размер. Талиите са различни - има ниски, средни, високи. До модел си е  Peace

# 138
Преди три дни и на мен ми пристигнаха ботите Геокс. Сякаш за моя крак са създадени. Добре, че ги взех, че се почудих малко в първия момент. Благодаря от сърце на пусналия линка! bouquet

https://www.amazon.co.uk/dp/B01ENCCNS2/ref=twister_B01ENCIZBQ?_e … mp;th=1&psc=1 Тези размер 6 според вас какъв би дошъл - 23 или 39? Пуснах едни с още нещо за 4 паунда за БД на празна карта да ги мисля. Обаче днес гледам, че това за 4 паунда е диспачнато, но не ми е начислена доставка, а за апреските явно чакат да заредя картата. Обаче аз не съм сигурна, че искам и въпросното нещо, сложих го само да допълня поръчката. Офф...

Оглеждам се за хубаво момчешко яке 104-110 см на хубава цена за догодина.

# 139
  • Пловдив
Някой с мнение за този модел Dakine. Става ли за петокласничка - дали не е много голяма и лека ли е самата раница? И тази цена добра ли е, възможно ли е да ги намалят още?

https://www.amazon.de/gp/product/B003JRYQQ0/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Дъщеря ми е с този модел /друга разцветка/ 20л, също 5 клас и на моменти й идва малка. 26л ще е супер.

Благодаря за отзивите. А ти на каква цена я взе.
Аз взех друга разцветка, 19е е била, сега погледнах историята.

# 140
Днес окончателно изтече срока за доставка на поръчка от испанците изпратена по пощата без опция за проследяване. Писах им и ми се обадиха по телефона, като се извиниха и ми казаха, че ще ми върнат парите. Обясних им, че ако все пак дойдат нещата, ще им пиша да си дръпнат сумата, но младежът ми отговори, че вероятно е загубена. Чудя се, ако все пак, пристигнат нещата, трябва ли да ги уведомя или те връщат сумата заради закъснението без значение дали ще дойде? Подозирам, че пакетът е откраднат в българските пощи. С тях съм имала и други инциденти. На някой друг да му липсва доставка с бг пощите?
Склонна съм да вярвам, че има някакво забавяне в доставките, вероятно свързано с атм. условия. Чакам 2 пратки, обикновено ми пристигат седмица след като са изпратени, а тези ги няма. Ще изчакам и следващата седмица.

# 141
Сийка, дано си права ! А после трябва ли да информираме испанците, за да си дръпнат сумата ? Може би, трябва да прочета условията и правата ни в такива случаи...

ПП Може ли някой да ми препоръча миксер, че моят се счупи и ми трябва спешно ?

# 142
  • София
Сийка, дано си права ! А после трябва ли да информираме испанците, за да си дръпнат сумата ? Може би, трябва да прочета условията и правата ни в такива случаи...

ПП Може ли някой да ми препоръча миксер, че моят се счупи и ми трябва спешно ?

Да, коректно е да им пишеш да си дръпнат парите в случай, че все пак пристигне.

# 143
  • на Мелмак
Може би вече е досадно , но може ли мейл за връзка с испанският вип , че не мога да се оправя в сайта  bouquet

# 144
Може би вече е досадно , но може ли мейл за връзка с испанският вип , че не мога да се оправя в сайта  bouquet

https://es.buyvip.com/yacontactus/ref=qd_ya_main_menu_C

Пишеш номер на поръчка в темата и основание Pedidos
За по-лесно аз гледах в италианския сайт, защото знам италиански и аналогично натисках в испанския сайт.

# 145
  • ВАРНА

cs-reply-es@buyvip.com

Аз им пиша тук на английски,когато трябва да прикачам снимки през сайта не става  Peace

# 146
Дали става за ски, как да разбера?

# 147
Може ли мнения относно номерацията на дамските якета Vero Moda, точен размер ли да поръчам?  newsm78
И как са, като качество?

# 148
  • Майничка
Дъщеря ми износва второ яке /дълго, шушляково/, според мен си отговарят, аз вземам с лек аванс заради растежа и дебелите дрехи през зимата. Качеството и на двете е отлично.

# 149
Днес окончателно изтече срока за доставка на поръчка от испанците изпратена по пощата без опция за проследяване. Писах им и ми се обадиха по телефона, като се извиниха и ми казаха, че ще ми върнат парите. Обясних им, че ако все пак дойдат нещата, ще им пиша да си дръпнат сумата, но младежът ми отговори, че вероятно е загубена. Чудя се, ако все пак, пристигнат нещата, трябва ли да ги уведомя или те връщат сумата заради закъснението без значение дали ще дойде? Подозирам, че пакетът е откраднат в българските пощи. С тях съм имала и други инциденти. На някой друг да му липсва доставка с бг пощите?

аз скоро имах подобна случка с немския Амазон - забави се пратката, писах им - веднага пуснаха рефънд по картата. След месец ходих да си взема друга пратка и се оказа, че въпросната пратка от Амазон си чака в пощата.. Явно са спрели да пращат известия и аз не ходих да ги питам дали е там..
Писах на Амазон да си дръпнат парите отново - казаха, че няма да си дърпат пари, тъй като забавянето е било по тяхна вина /което явно не беше така/ и да си задържа пратката.

Общи условия

Активация на акаунт