Пазаруване от Amazon - тема №61

• 101 249
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • на Мелмак
Влизам да споделя впечатления от някои неща, които получих от amazon.de:
https://www.amazon.de/gp/product/B01HFB3FNK/ref=oh_aui_detailpag … mp;th=1&psc=1
на този линк мислех, че поръчвам панталон, а всъщност пристигна якето Roxy, което е на снимката. Поръчах размер 140, пристигна яке 8/S. Много е хубаво. В момента се опитвам да сложа по-голям размер в кошницата, но на снимката в нея се появява панталона. Но при размер 140 все още излиза якето, така че ,ако някой има нужда от този размер....цената е неустоима Wink

Тази седмица не бях поръчвала , но тъкмо мислех да питам за изгодни ски якета, че една приятелка се похвали , че е взела на дъщеря си Рокси намалено на 180 лв.
Та сега поръчах за детето , за мен , за малчо тениски , блузи и чорапи, само ММ е без нищо . Crazy
Отделно напълних с други нещица кошницата , но тях ще ги оставя за края на седмицата Laughing

# 211
https://www.amazon.de/gp/product/B01HFB3FNK/ref=oh_aui_detailpag … mp;th=1&psc=1
на този линк мислех, че поръчвам панталон, а всъщност пристигна якето Roxy, което е на снимката. Поръчах размер 140, пристигна яке 8/S. Много е хубаво. В момента се опитвам да сложа по-голям размер в кошницата, но на снимката в нея се появява панталона. Но при размер 140 все още излиза якето, така че ,ако някой има нужда от този размер....цената е неустоима Wink

Тази седмица не бях поръчвала , но тъкмо мислех да питам за изгодни ски якета, че една приятелка се похвали , че е взела на дъщеря си Рокси намалено на 180 лв.
Та сега поръчах за детето , за мен , за малчо тениски , блузи и чорапи, само ММ е без нищо . Crazy
Отделно напълних с други нещица кошницата , но тях ще ги оставя за края на седмицата Laughing
Якето от горния линк при мен е s.Oliver, а не Рокси. Извинявам се, видях етикета. Embarassed

# 212
  • София
снимките са на яке рокси...  Peace

# 213
  • София
Скрит текст:

[/quote] Якето от горния линк при мен е s.Oliver, а не Рокси. Извинявам се, видях етикета. Embarassed
[/quote]

djuli1, а как изглежда якето в крайна сметка Simple Smile Предполагам е по-различно като шарка от Роксито, може ли да постнеш снимка Simple Smile

# 214
  • на Мелмак
А , всъщност като съм го поръчала излиза панталона.
Дали ще дойде панталон?
или да питам амазон?

# 215
  • София
само размер 140 в кошницата се появява якето, на другите размери панталона.. т.е. панталон ще се получи...

# 216
  • на Мелмак
Значи отказвам

# 217
s.Oliver Mädchen Hose

Артикулът е панталон.
Объркали са картинката, не е нещо невиждано...

# 218
  • София
s.Oliver Mädchen Hose

Артикулът е панталон.

В случая на djuli1 не е само картинката, тя физически е получила якето Simple Smile на което btw и аз се надявам Simple Smile

# 219
Simple Smile ясно не четох всичко сори Simple Smile

Ами тогава всичко ще дойде яке хаха Simple Smile -> объркани са в такъв случай кодовете на найлоните?

Якето е яко  Mr. Green

# 220
Ботушите Rocket dog, които поръчахме масово от испанците, на мен ми станаха идеално, а аз съм точно 38 номер. Не са нито уголемени, нито умалени. Спород мен, с размерите масово се преувеличава. Има си дължина на стелката за всеки размер и много рядко се случва да не си отговарят обувките. За дрехите не е съвсем така.  Много е важен и моделът - някои имат тесен/широк крак, по-дебел прасец, мазол/дълги пръсти, висок свод и т.н. Аз имам абсолютно стандартен крак и номер 38 в 90% от случаите ми става - отнася се за всички марки и модели. До сега съм имала само 2 пропуска - единият път обувки на Бугати бяха дефектни и амазон ми възстанови парите, а вторият път бяха обвуки от Жавари на S.Oliver, които имаха съвсем леко умалена стелка (половин номер), но за мен беше достатъчно да не мога да ги нося.

# 221
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
pepi:) якето за каква височина е  Blush bouquet
Размерът е 8/S. Според мен 128 приблизително. Имайте предвид, че е вталено. Типично скиорско яке - 10к.
Според мен грешката е само в размер 140 от линка, защото само добавяйки него в кошницата, на снимката излиза якето.
Яке Roxy ли идва или S'Oliver?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=962869.msg34462539#msg34462539
както съм написала в този пост - якето е Roxy.

Във връзка с чуденките от последните няколко коментара - както вече писах в предните постове, май грешката е само при размер 140 - аз поръчах него и получих яке Roxy. Шарката е точно като на снимката.

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 15:02 от pepi:)

# 222
s.Oliver Mädchen Hose

Артикулът е панталон.

В случая на djuli1 не е само картинката, тя физически е получила якето Simple Smile на което btw и аз се надявам Simple Smile
Jenn_Kata не съм получила якето, питах за линка. newsm78

# 223
Скрит текст:
pepi:) якето за каква височина е  Blush bouquet
Размерът е 8/S. Според мен 128 приблизително. Имайте предвид, че е вталено. Типично скиорско яке - 10к.
Според мен грешката е само в размер 140 от линка, защото само добавяйки него в кошницата, на снимката излиза якето.
Яке Roxy ли идва или S'Oliver?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=962869.msg34462539#msg34462539
както съм написала в този пост - якето е Roxy.

Във връзка с чуденките от последните няколко коментара - както вече писах в предните постове, май грешката е само при размер 140 - аз поръчах него и получих яке Roxy. Шарката е точно като на снимката.
А как е като размер - дамско 8S или детско, според Вас, защото якето по принцип е детско. Ето тук се предлага, но размерите са по години https://www.surfdome.com/roxy_snow_jackets_-_roxy_jetty_ski_g_jk … -258718#sizeguide. Дали ще е удобно да измерите в см?  Praynig

# 224
  • Русе
Здравейте!
Нахлувам в темата, разбрала, недоразбрала, тъмна Индия ми е пазаруването от амазон.  Blush
Та, има ли някой от Русе, който ще поръчва нещо?
Да пише на лични, искам да поръчам нещо.
Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт