Пазаруване от Amazon - тема №61

• 100 398
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, дайте отзив за миксер, че моят рязко изпуши и ми трябва нов спешно. Искам качествен миксер с лесно сменяеми накрайници, че на стария Браун копчето му за смяна блокира още в началото.

# 286
Мъжките Clarks отговарят ли на номера ?

# 287
Някой да има тези дънки Вранглер и Лий
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B019J242R6/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01EOLFWRQ/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Интересува ме главно,дали си отговарят на номера моделите,а ако някой има 30 или близък номер,ще се радвам на мерки от 1-во лице.  Hug

# 288
  • Варна
Последно купувах на дъщеря ми Lee дънки, друг модел. Страхотни са, наистина много хубави, мога да кажа, че си отговарят точно на номера. Дънките Levis които и взех също. Вранглер съм купувала само мъжки, класически модел и бях уголемени.
За себе си последноо купих 3 чифта но Levis, имам и 29 и 30 номер от тях.

# 289
Момичета, знаете ли дали връщането на закупена стока от Amazon.de с БГ пощи е безплатно? И как точно става връщането? За пръв път ще връщам стока и изобщо не съм наясно как става...

# 290
  • гр. София
Момичета, знаете ли дали връщането на закупена стока от Amazon.de с БГ пощи е безплатно? И как точно става връщането? За пръв път ще връщам стока и изобщо не съм наясно как става...
С превозвач ли е купена или до адрес?

# 291

До адрес

# 292
  • гр. София

До адрес

Генерираш си етикет от сайта на Amazon.de. Опаковаш добре стоката, лепиш едната част от етикета върху нея, другата част се слага вътре /обозначено е кое къде/. Ако искаш можеш да си разпечаташ и фактурата за въпросната стока от сайта и да я сложиш също вътре. Отиваш в пощите, мерят ти го, плащаш, запазваш си квитанцията с бележката и всичко, каквото ти дадат. После снимаш и изпращаш на Амазон да видят колко ти е струвало. После ти възстановяват парите за пощенските + тези за стоката.  Peace

# 293
Аз си канселирах нещо по време на доставка (вчера е изпратено, доставката е отбелязана за събота), дано ми го върнат  Praynig

# 294

До адрес

Генерираш си етикет от сайта на Amazon.de. Опаковаш добре стоката, лепиш едната част от етикета върху нея, другата част се слага вътре /обозначено е кое къде/. Ако искаш можеш да си разпечаташ и фактурата за въпросната стока от сайта и да я сложиш също вътре. Отиваш в пощите, мерят ти го, плащаш, запазваш си квитанцията с бележката и всичко, каквото ти дадат. После снимаш и изпращаш на Амазон да видят колко ти е струвало. После ти възстановяват парите за пощенските + тези за стоката.  Peace
Много ти благодаря!   Hug

# 295
  • София

До адрес

Първо им пиши и ги питай дали ще ти възстановят пощенските разходи. Не за всички стоки възстановяват  Peace

Иначе тук има инфо за услугата на БГ пощи за безплатно връщане до Германия и списък на пощенските клонове,където е възможно.

# 296
Flash*,благодаря! Ами ,дано да си отговарят. Имам и аз от тези марки,но други модели. А понякога от модел до модел има разлика в номерацията.

# 297
  • гр. София
Скрит текст:

До адрес
Първо им пиши и ги питай дали ще ти възстановят пощенските разходи. Не за всички стоки възстановяват  Peace

Иначе тук има инфо за услугата на БГ пощи за безплатно връщане до Германия и списък на пощенските клонове,където е възможно.

Аз съм връщала до Германия от пощенски клон от списъка, но си платих и процедирах, както съм описала по-горе. Честно казано не помня дали предварително съм се разбирала с Амазон за пощенските....  newsm78 Връщах обувки. Не ми е много ясно какво е това безплатно връщане до Германия с пощите. Ако може някой да обясни по-подробно ще съм благодарна.  Peace И най-вече ме интересува, ако съм поръчвала до превозвач мога ли с тази услуга да върна пратката до Германия на адреса на Амазон от тук безплатно?

# 298
  • Варна
Няма безплатно връщане към амазон Германия. За да има такова трябва да има конкретна договорка на платформата за това а такава засега няма.
Ползвала съм безплатно връщане до Германия за стоки от Гап и Асос. Там се генерира такъв етикет етикет
Скрит текст:
.

Някой беше писал, че е връщал по този начин на немския вип амазон. Скоро връщах до там и не може да е безплатно. Писах, питах, проучих - не става.

# 299
  • ВАРНА
Скрит текст:

До адрес

Аз съм връщала до Германия от пощенски клон от списъка, но си платих и процедирах, както съм описала по-горе. Честно казано не помня дали предварително съм се разбирала с Амазон за пощенските....  newsm78 Връщах обувки. Не ми е много ясно какво е това безплатно връщане до Германия с пощите. Ако може някой да обясни по-подробно ще съм благодарна.  Peace И най-вече ме интересува, ако съм поръчвала до превозвач мога ли с тази услуга да върна пратката до Германия на адреса на Амазон от тук безплатно?

Аз съм връщала ботуши купени от немския амазон до адрес на превозвач в Германия,писах им и без проблеми ми поеха пощенските по връщането от Бг,зависи на какъв служител в чата ще случиш,някои явно не съдействат  Thinking

Имаше файл за мултикукър Тефал на български,може ли някой да ми го прати на
Скрит текст:

На компютъра ми изгоря екрана и файла остана там,благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт