Пазаруване от Amazon - тема №61

• 100 334
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Не знам дали е бъг, но поръчка в немския складов Амазон с празна карта и в чата (с помощта на преводач с немски език) коригираха цената с 25% отстъпка.
Часовникът Fossil пристигна с обикновена поща за 1 седмица от датата на изпращането (от склад в Англия).

# 361
  • гр. София
Не знам дали е бъг, но поръчка в немския складов Амазон с празна карта и в чата (с помощта на преводач с немски език) коригираха цената с 25% отстъпка.
Часовникът Fossil пристигна с обикновена поща за 1 седмица от датата на изпращането (от склад в Англия).

От линка с намаленията ли пазарува? Или от самия склад?

# 362
Получих чанта, от испанския вип, която е с описание кожа, но е несъмнено изкуствена, само дръжките са от естествена кожа, а е 150лв. Чудя се дали мога да претендирам за някаква отстъпка? Вие какво точно им пишете в такива случаи?

# 363
  • Варна
Днес получих този пуловер за ММ, много е хубав, отговаря си на размера. Също и прословутия чай (6 опаковки) - не е лош на вкус, сложих си една лъжица във фреш от портокал. Ще видим какъв ефект има. Peace

Сийка*, дай линк да видим описанието в сайта. Peace

# 364
# 365
  • Варна

Имаш пълното основание да си недоволна - напиши им, че чантата не отговаря на описанието, че си много разочарована от това, че не е естествена кожа и искаш от тях предложение за компенсация. Peace

# 366
Скрит текст:

Имаш пълното основание да си недоволна - напиши им, че чантата не отговаря на описанието, че си много разочарована от това, че не е естествена кожа и искаш от тях предложение за компенсация. Peace
chockolina,  благодаря ти!  bouquet

# 367
  • на Мелмак
Аз вчера върнах някои неща на испанците , защото не отговарят на описанието.
казаха ми да им изпратя сканирана фактура за пощенските и ще ми възстановят парите.

# 368
  • София
И аз получих чая не е лош,правя си го с канела и дафинов лист ще видим има ли ефект.                                                                                   
Получих и това сако http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01CEV35JU&cAsin=B015FD99DU&fc=1 - много е хубаво.Благодаря на дамата която пусна линка  bouquet
тази блуза http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01D2TXQ4C&cAsin=B01D1PW0I0&fc=1 - имам я и в черно много,много хубава,сега даже е и по евтина
http://de.buyvip.com/#page=d&asin=B019ZR4UBS&cAsin=B00PATLEXI&fc=1 - сладка е за лятото ще е идеална

# 369
Какъв е този чай и какъв ефект би трябвало да има?  newsm78

# 370
Какъв е този чай и какъв ефект би трябвало да има?  newsm78

Този чай.

Дойдоха ми доста неща:
сутиен, беше 11 лири, чакам щерката да го мери.

мокасини Geox. Взех 35 номер, но пак не улучих и ще ги пусна в размените. Стелката е 23 см, но са тесни и не ми е особено комфортно. По-скоро са 35,5. Иначе много ми харесаха, продължавам да търся бързоходки.

нощница - взех 38 размер, стои свободно, с дълги ръкави. Мисля, че е уголемена с номер. Много хубава и приятна - щерката ще намаже.

апрески - хванах ги за 18,50, обаче са леко умалени. И те отиват в размените.

боти - много си ги харесвам Simple Smile

# 371
  • София
Flowerdi,аз съм между 2 номера 36-37 .От Fly london , сандали 36 са ми добре .Ти прецени !
Благодаря!

# 372
Здравейте.
В предните теми четох описанието на кожите (някой беше пуснал обяснение за названието им и дали са естествена-изкуствена кожа). Търсих в няколко теми, но не успях да открия поста.
Моля, ако някой се сеща за какво говоря, да пише.  bouquet

Понеже си купих обувки, на които пише LEDER и не изглеждат съвсем естествена кожа....  newsm78

# 373
Мерси , irriska  bouquet

# 374
  • БУРГАС
сутринта поръчха таблет от немския  от нарушените опаковки. Не ми намали и се свързах с чата и ми го намалиха. Сега исках още един, но вече няма такава оферта. До кага беше?

Общи условия

Активация на акаунт