Пазаруване от Amazon - тема №61

• 100 219
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Как да разбера тези дънки кой номер са?
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B00VX70E2S&cAsin=B00VX … amp;ref=qd_ic_t_d
 newsm78

# 571
  • София
Ако са ти в кошницата би трябвало да излиза номера им.
http://es.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&dept=kids&asin=B00K … ref=qd_dp_ssr_p_4 тези също са без номер, но  като ги поставих излиза 38 2/3.

# 572
Mi cuenta
Mis pedidos
Ver o modificar mis pedidos
Cancelar articulos
В испансия Вип може ли някой да ми каже от къде да откажа поръчка. Сбъркала съм номера на обувките.
Благодаря! Явно съм закъсняла,защото за тази поръчка не ми излиза бутон Ver o modificar mis pedidos.

# 573
Розова маслинка, много хубави попадения и много добри цени, обаче ме е яд, че няма нито едно от моя номер. А и ботите от 7Е си изглеждат естествена кожа.

И нещо не мога да разбера, как да ги сортирам по цена и т.н.? Никъде не виждам начин.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 22:13 от aDream

# 574
  • гр. София
Аз пък преди малко си поръчах поредните маратонки Саломон от випа за 16€ и само хвърлих едно око на тяхната кампания от секцията „Outlet“, та:
От ботите, които много се купуваха тук Rocket Dog, №40, 7€, пише „кожа“, над 10 броя налични;
Мъжки кецове Boxfresh, №42 и 43, 8€, пак кожа, пак над 10 налични чифта - добри отзиви в немския амазон

За ботите на Rocket Dog не е лошо да се има в предвид, че са без цип и е възможно да не може да си пъхнете крака, ако сте с по-висок свод. Поне при мен така се получи при предишния масов модел боти на марката от исп. ВИП. Eто тези:
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B00SV9BQ0A&cAsin=B0098H02TU&fc=1
Също така бяха умалени.  Peace

Розова маслинка, много хубави попадения и много добри цени, обаче ме е яд, че няма нито едно от моя номер. А и ботите от 7Е си изглеждат естествена кожа.

Да, моя също. Все са големи номера... 39,40...

# 575
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Ако са ти в кошницата би трябвало да излиза номера им.
http://es.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&dept=kids&asin=B00K … ref=qd_dp_ssr_p_4 тези също са без номер, но  като ги поставих излиза 38 2/3.

Ами не! Не излиза! Поръчах ги на риск - най-много да отидат в размените...

# 576
  • Варна
Благодаря на Маслинката. bouquet
Пуснах мъжките Boxfresh и това яке Wrangler за моя мъж.
Намерих 2 положителни отзива за него Simple Smile)) в английския амазон.

# 577
 Къде в испанския вип се отбелязва за комплексна доставка или нещо подобно?  Това ще рече, че като вече съм поръчала, то в следващата поръчка да се таксува към предходната доставка. Ох, дали го обясних правилно?!?

# 578
Къде в испанския вип се отбелязва за комплексна доставка или нещо подобно?  Това ще рече, че като вече съм поръчала, то в следващата поръчка да се таксува към предходната доставка. Ох, дали го обясних правилно?!?
никъде

# 579
Ботите Rocket Dog,са страхотнии.Отговарят си на номера получих преди няколко дни  Peace

# 580
  • ...на безопасно
Лесно ли се обуват?

# 581
Ботите Rocket Dog,са страхотнии.Отговарят си на номера получих преди няколко дни  Peace
Може ли снимки? И ,ако си ги носила,мокрят ли се,пързалят ли се?

# 582
В испанския ВИП ми се смениха цените като добавих в кошницата, може ли да се оправи?
Или да поръчвам така  newsm78

# 583
На последна стъпка виждаш сумата "разбита " - цена без ДДС , транспорт , ДДС и накрая общата сума Peace Това ли имаш в предвид под смениха се цените?

# 584
Май беше по-ниска цената, преди да влезе в кошницата  newsm78, но разликата е 2 eвро  (или пък още ми се спи  Mr. Green)
Поръчах, мерси  Peace

ПП, отмених една поръчка почти веднага и пуснах нова, нали няма да ми изтеглят пари за първата?  Hug

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 07:55 от Bradley Cooper

Общи условия

Активация на акаунт