Хубав ден!

В комбина с тъста на Фуат направо видях как ще ограби хем Екрем, а и оная хубавица Инджи, която ще остане с пръст в уста. Ще ми се Атиф да го заподозре най после в машинациите му, ама засега и той си има други грижи. Но покрай тези грижи и истината за семейството на Серай може да попадне случайно на далаверите му. 

Като се поразмислих Серай може би и заради лъжата пред Атиф, че майка й е починала не се реши да се върне при Елван и Селим
Сега очаквам Атиф да разбере как е пострадал и защо е в инвалидна количка Селим 
На мен ми се струва, че Айсун обича съпруга си Фуат
и по тази причина не иска да се развежда, а не само заради ... "приказките" с приятелките си
и ако наистина обича дъщеря си ще е най-големия глупак, ако започне да притиска зет си с историята на Елван

и ето една мисъл от РФ в подкрепа на мнението ми 
Ако не беше така, най-малко досега и тя като Инджито Шанал би си намерила любовник и би поискала преди Фуат развод
Чак да се влюби в този гол охлюв ... едва ли
но може да ... съгреши от наивност с опитния в това отношение Танер
И аз си фантазирам най-доброто да се случи на Фуат 
Надявам се тази сцена с глупавия тарикат Дженгиз и появата на Елван точно като си глади спокойно "изпраните" пари
да има продължение в следващите епизоди
когато Селим започне да говори
Той и не допуска мисълта, че може би Елван вече е разбрала за лъжата на Фуат с "върнатите" пари от крадеца 
сцена беше за отпускане на напрежението и чак се радвам, че Дженгиз ни го оставиха жив 

Ще има някаква среща Атиф с родата, а Танер сигурно ще пречи или поне ще замазва положението. 
много са хубави тези снимки от сета
Настроението го имат и дано епизода, който ще ни покажат в петък е още по-интересен от всички досега
То само добрата игра на актьорите не е достатъчна

Ами защо изобщо започна срещите си с него и отговори на любовта му
за кеф и разнообразие ли ? Сега вече Атиф като се запозна с Елван настоява Серай да му каже защо го е излъгала, че майка й не е жива
и защо живее със семейството на чичо си, на които не се е осмелила да каже за тяхната връзка
Атиф на телефона на Серай вече видя снимката на брат й Селим в инвалидна количка и в този епизод на сценаристите трябва да им стигне времето за тяхната първа среща
не са малко пари това 77 хиляди, че и още получи от Танер
Танер е наясно, че Сузан за Шанал и него е като бомба със закъснител
Колкото и да й промива мозъка, че не Атиф е блъснал Селим за Сузан истината е една ... 
Спирам засега и до по-късно

Може би там обядват нашите актьори. 

добре дошла

Харесва ми сериалът, макар че повече го нацъквам за бързо. Аз го загледах зарди актьорът, който играе Атиф 
В петък очаквам точно с Атиф много сцени да има
много добра игра прави Берк 
Берк с днешна дата на сета
А това е снимка от една негова фенка в ТТ
Аз съм в същото състояние щом се появи адвокат Фуат
или е ядосан ... 

Препоръчани теми