Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 483
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
И аз не бих рискувала,особено пък за Шанел.
Никога. Peace

# 451
Що да не е възможно да идват от Чехия за 2-3 дни? От Испания поръчките от Зара и Масимо Дюти идват за 1 ден. Ако поръчам в събота, в понеделник следобед са при мен с DHL.

Една чанта си поръчвах  от Farfetch, на статуса на поръчката даде, че е от склад в Чехия (или Полша, все едно) дойде за 1 ден от тръгването от склада. Peace

# 452
  • ново
На бул.Мито Орозов 32 във Враца се намира склада на Спиди, там пристигат пратки от много магазини и се разпределят по градовете и офисите на Спиди. Н е есклад на Енцо, а на Спиди.

# 453
Що да не е възможно да идват от Чехия за 2-3 дни? От Испания поръчките от Зара и Масимо Дюти идват за 1 ден. Ако поръчам в събота, в понеделник следобед са при мен с DHL.

Една чанта си поръчвах  от Farfetch, на статуса на поръчката даде, че е от склад в Чехия (или Полша, все едно) дойде за 1 ден от тръгването от склада. Peace
Моите поръчки от Зара идваха за около седмица.Надали енцо биха ползвали DHL за по-бърза доставка...

# 454

Моите поръчки от Зара идваха за около седмица.Надали енцо биха ползвали DHL за по-бърза доставка...

От Зара за една седмица? До магазин или до адрес?

Не казвам, че енцо ползват DHL, а че е възможно. DHL явно ползват въздушен транспорт Peace

# 455
MissChanandlerBong,извинявай обърках се  bouquet Поръчките ми от Манго  Blush Ама така е като пиша когато ме боли главата  Laughing Mr. Green

# 456
От Ензо съм си поръчвала козметика за лице и коса, както и парфюми. Доставката винаги е била много бърза, а качеството страхотно.

# 457
MissChanandlerBong,извинявай обърках се  bouquet Поръчките ми от Манго  Blush Ама така е като пиша когато ме боли главата  Laughing Mr. Green

Да, така може - и при мен от Манго идват за седмица, че и повече.

Скрит текст:
Форум при главоболие и неизпито сутрешно кафе - не! Hug

# 458
MissChanandlerBong,относно скрития текст-идеално казано  Hug Mr. Green Laughing

# 459
От Испания поръчките от Зара и Масимо Дюти идват за 1 ден.
Не казвам, че енцо ползват DHL, а че е възможно. DHL явно ползват въздушен транспорт Peace
Парфюмите в Европа не пътуват с въздушен транспорт. Опасна запалима течност се праща винаги по земя или по море. Масимо Дюти пращат само дрехи и аксесоари и няма проблем за тях.

# 460
Да, така е, но от енцо се поръчват и много други неща Grinning

# 461
Moмичета, имах възможността да пробвам от мостра( беше ми изпратена като подарък при една размяна)  ФДТ Chanel Perfection Lumiere Velvet и се влюбих в него. Тъй като няма как да го закупя, освен онлаин, въпросът ми е дали да рискувам и да го взема от Енцо? Имате ли впечатления от козметиката на Шанел в Енцо? За Парфимо не питам, тъй като там не е наличен.
Предварително благодаря bouquet
СС крема на Шанел си поръчах от Ензо,като преди това го пробвах в Сефора при едно кратко пребиваване в Сф,еднакви са.А го поръчах от Ензо не заради цената,разликата е малка,а,защото тук няма Сефора,освен това имах да поръчвам и други неща така или иначе,и трето-защото нямам съмнения в това,което ще получа.Имам и едно шанелско червило от Ензо.

Онзи ден поръчах за първи път тестери,един мъжки и един дамски,до сега не съм купувала никога тестери,та да видим,от Парфимо ще са (за първи път поръчвам от този сайт) заедно с едно червило Guerlain KissKiss Shaping Cream Lip Colour .

# 462
  • Седмото небе
Здравейте момичета! Някоя от вас да е поръчвала от Енцо Енкр ноар мъжкия на Лалик? Че скоро май ще трябва да го купувам за подарък Whistling ooooh!
Иначе и от двата сайта съм поръчвала всякакви продукти. И за късмет винаги са били оригинални и в срок Peace

# 463
  • София
Здравейте момичета! Някоя от вас да е поръчвала от Енцо Енкр ноар мъжкия на Лалик? Че скоро май ще трябва да го купувам за подарък Whistling ooooh!
Иначе и от двата сайта съм поръчвала всякакви продукти. И за късмет винаги са били оригинални и в срок Peace
Аз, 2 пьти, и всичко беше Ок Peace

# 464
  • София
През март го купих за подарък. Нямам забележки.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт