Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 430
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Дойде ми първата поръчка от Парфимо,доста по-бавно е в сравнение с Ензо.
Поръчах два тестера,дойдоха с капачки и си миришат точно както ги тествах в Дюти фри магазина.Проверих ги в checkfresh.com,произведени са преди 7 месеца.Червилото Кис Кис на Герлен си е наред,свеж аромат,произведено преди 4 месеца.

Здравей,
Може ли да споделиш дали червилата на Герлен .... по-специално от серията Малката черна рокля .... са читави, т.е не са с изтекъл срок. Благодаря !
И ако има други мнения, ще ви бъда много благодарна.  Praynig

# 481
  • Бургас
Подкрепям за Алтерна,оригинални са си продуктите.

# 482
Безплатна доставка в Парфимо за суми над 29лв.

# 483
Какъв беше кода за намаление в парфимо?

# 484
  • ново

Няма код, автоматично маха доставката като надвишиш 29 лв.

# 485

Няма код, автоматично маха доставката като надвишиш 29 лв.
Тц тц, помислих, че освен БД има и код  Mr. Green

# 486
Здравейте, момичета! Може ли малко помощ? Ще ми се да си поръчам нов парфюм и се чудя какво да избера. Живея в малък град и нямам възможност да тествам. За ориентир: харесвам Bvlgari Omnia Crystalline,  Carolina Herrera Chic, не харесвам Calvin Klein Euphoria.
Благодаря предварително!

# 487
  • Пловдив
Макар да не препоръчвам поръчки насляпо,ще предложа Boucheron Quatre и Burberry The Beat EDP. И двата са много свежи,подходящи за пролет-лято и много трайни.

# 488
Много е трудна тази задача, но да кажа - аз също харесвам Bvlgari, а другият ми любим е Versace - Bright Crystal.

# 489
Промоционалните продукти в Enzo, кога ги сменят понеделник или друг ден?

# 490
  • София
Промоционалните продукти в Enzo, кога ги сменят понеделник или друг ден?

Преди бяха понеделник, сега понякога вторник, поне аз това съм забелязала. Също така няколко пъти съм виждала в сряда или четвъртък да се добавят нови.

# 491
Здравейте,
Знам ,че като цяло тази тема е за парфюмчета от enzo.bg, но аз съм се спряла на едни гримове. Дали са читави или по-скоро дали са менте? Заслужава ли си да ги поръчам от тук, а не от един германски сайт за гримове (kosmetik4less.de) , защото ще се наложи да платя доставка от там до тук, а от ензо макар и по-скъпи, ще дойдат по бързо?

# 492

Marina,
Кои са продуктите, които искаш да поръчаш от Енцо?

# 493
  • София
От parfimo махнаха ли безплатната доставка? Не я виждам, а съм почти сигурна, че беше до 1.06

# 494
От parfimo махнаха ли безплатната доставка? Не я виждам, а съм почти сигурна, че беше до 1.06
Не беше ли 24-26.05?

Общи условия

Активация на акаунт