Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 9 тема

• 143 462
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Не е била до 01.06,беше 2-3 дни само  Peace

# 496
  • София
До 26 май беше безплатната доставка.  Peace

# 497
  • София
Явно съм спала нещо. Tired Нищо, ще чакам друга с добавка бонбони, ако може Grinning

# 498
Харесах една палитра от Парфимо , на theBalm , която е с почти 30 лв. по-евтина от същата в Ензо . - http://www.parfimo.bg/kozmetika-thebalm-meet-matt-e-trimony-eyeshadow-palette
Имате ли впечатления дали са оригинални , и да не би да са застояли , защото разликата е доста голяма.

# 499
  • София
Пристигна ми поръчката от Parfimo - доволен съм. Както обикновено около 7 дни бе срока, но бърза работа нямам  Simple Smile
Най-сетне си взех вечно отлагания, а иначе мега любим парфюм Mancera Wave Musk, както и  2 * 10мл шишенца на мъжки парфюми от марката Adolfo Dominguez на чудесни цени - 2,5 и 3,9лв. Иделна доза за запознаване с нови аромати  Simple Smile

Взех на сляпо и един дамски парфюм, просто не устоях на изкушението  - Baldinini  Or Noir EDP 75ml за 24,60лв - ето така изглежда -
Скрит текст:

https://www.fragrantica.com/perfume/Baldinini/Or-Noir-10399.html

За мен е много хубав, като хем прилича на модерните плодово-гурмести течения, хем има и нещо класическо, изразяващо се в подчертани бели цветя - жасмин, нероли. Бих го определил като някакъв своеобразен микс между Dolce&Gabbana Pour Femme и Lancome La Vie Est Belle. Не го приемайте буквално, но да кажем, че в тази насока го усещам.

Сега гледам, че в Parfimo има и разпродажби на какво ли  Party Crazy Нямат милост към портмонето ми тези сайтове  Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 12:39 от Deetron

# 500
  • София
Пристигна ми поръчката от Parfimo - доволен съм. Както обикновено около 7 дни бе срока, но бърза работа нямам  Simple Smile
Най-сетне си взех вечно отлагания, а иначе мега любим парфюм Mancera Wave Musk

Е, неее ....Deetron, не знам, на теб как ти влияе Парфимо, но ти сега много ми повлия с този Муск  Laughing Искам! Искам да го тествам!!!  Flutter Звучи толкова мой Heart Eyes

# 501
  • ново
Разпродажбата в парфимо повлия негативно и на моя джоб  Simple Smile Тъкмо имах нужда от нов летен аромат, възползвах се от перфектната цена на Omnia Paraiba, като пристигне ще споделя.

# 502
Даа, и аз направих първа поръчка в Парфимо. Не получавам обаче вече няколко часа потвърждение на имейла. Така ли е винаги?

# 503
вероятно потвърждението е в спам-папката на пощата
виж в профила си в сайта дали наистина си пуснала поръчката

# 504
Наистина се оказа в спама. Благодаря!

# 505
  • София
Наистина се оказа в спама. Благодаря!
При мен винаги идват там  Mr. Green И утре ще ти се обадят  Peace

# 506
Здравейте!
Не намерих тема за сайта на ароматбг.
Но прочетох лоши отзиви за него.
Май ще се откажа.
Моля, ако някой има информация за сайта, да сподели. bouquet

# 507
  • ново
Има тема в раздел Красива мама, в която се обсъждат сайтове, попитайте там. Иначе аз за пръв път го чувам.

# 508
  • Пловдив
Разпродажбата в парфимо повлия негативно и на моя джоб  Simple Smile Тъкмо имах нужда от нов летен аромат, възползвах се от перфектната цена на Omnia Paraiba, като пристигне ще споделя.
И аз се възползвах,цената е перфектна като за проба на сляпо.

# 509
Някой може ли да ми каже,как да разглеждам само парфюми от разпродажбата в Парфино. Уж отбелязвам ЕДТ или ЕДП,но ми излизат всички продукти...

Общи условия

Активация на акаунт