ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 18 [234]

• 41 982
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Един оранжев Джошкун  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 46
 Hug Hug Hug
Малката сладурка с малкия Сарп, с който са колеги в някакво шоу по ШОУ  hahaha и с големия  Heart Eyes Heart Eyes

Thinking Thinking Някаква писала, че Чачи бил в някакъв NOBLESS CLUB  newsm78 и най-нелюбимата и колежка го видяла, а тя го изпуснала  Joy Joy

яяяяяяяя, дЯтито на сладурката кака Джансула  smile3508 smile3508

Джадъъъ, да не би ти да си накарала малката да ходи при аби Чачо бе?  Crazy Crazy hahaha ади да закара и аннето за едно фото, като за начало  Whistling Whistling както си пада по каки Чачиииии  Crazy Crazy И Джансула каквато е готина и секси  Crazy Crazy Crazy и откак четох едно нейно интервю, напраУ и станах фен  Party Party а, дано.  Party Party

jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu

дур бе  hahaha като стане работата тогава ще скачаме  Party Party Party Joy Joy

Бойчееееееее, ади бе, къде си?  Crazy Пак ни праща селям  Party Party
https://twitter.com/_LotusRose/status/818916292795240452

Мелек, не си причинявай това.
Татко Джелял направи нещо непрпстимо.
Но наистина много те обича.

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 18:02 от Ани (Aniska)

# 47
# 48

Много късно научих, че си моя дъщеря.
С години те търсих.
Накрая те намерих при Джошкун.

# 49

Бойчееееееее, ади бе, къде си?  Crazy Пак ни праща селям  Party Party
https://twitter.com/_LotusRose/status/818916292795240452

Crazy Crazy Crazy   Party Party Party

къв клуб бе, посрЯд бял ден  hahaha hahaha  да бачка там  Crossing Arms  да гори калории  Crossing Arms Crossing Arms

дур бе  hahaha като стане работата тогава ще скачаме  Party Party Party Joy Joy

после пак   jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu

# 50
Ани....... Heart Eyes Heart Eyes   Hug Hug Hug Ей ти китка .....за хубавия селям.......... Crazy Crazy Crazy

Тук съм бе......... Hug Hug Hug  цял ден ближа рани от вчерашните непретенциозни гости....... ooooh!     /три коли народ/ Joy Joy Joy Joy Joy и имам ощИ за разтребване.........че имаше и трима дребни шушона.....които обърнаха евето наопаки.......... Sick  hahaha hahaha hahaha hahaha

Май за пръв път ще ми се случи....... да се моля да не ми върви нета.............. hahaha

# 51
Ани....... Heart Eyes Heart Eyes   Hug Hug Hug Ей ти китка .....за хубавия селям.......... Crazy Crazy Crazy

Тук съм бе......... Hug Hug Hug  цял ден ближа рани от вчерашните непретенциозни гости....... ooooh!     /три коли народ/ Joy Joy Joy Joy Joy и имам ощИ за разтребване.........че имаше и трима дребни шушона.....които обърнаха евето наопаки.......... Sick  hahaha hahaha hahaha hahaha

Май за пръв път ще ми се случи....... да се моля да не ми върви нета.............. hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

това щото ги похвали  Whistling Joy

# 52
Бойчеее, на ти мехлем за раните  Party Party Party Joy Joy
 Crazy Crazy Crazy

Ти каква работа имаш тук?
Та-даааам. Проследих те.
Всъщност ти кажи. Каква работа имаш тук? Защо дойде?

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 18:45 от Ани (Aniska)

# 53
Бойчеее, на ти мехлем за раните  Party Party Party Joy Joy
 Crazy Crazy Crazy

Ти каква работа имаш тук?
Та-даааам. Проследих те.
Всъщност ти кажи. Каква работа имаш тук? Защо дойде?

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

ДжадЪ.......... Heart Eyes Hug Hug Hug
Одих да диря комисарчето......чак ся........... Blush    Тоз го знам яяяя........... Crazy  ама от де.............. newsm78

# 54
Джиджо се обажда  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes каза, че тази вечер щял да бъде вътре  Laughing Laughing и пита ние къде ще сме  Laughing Laughing Laughing

# 55
Джиджо се обажда  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes каза, че тази вечер щял да бъде вътре  Laughing Laughing и пита ние къде ще сме  Laughing Laughing Laughing

ай, че е сладък бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и ние сме там  hahaha при него и аби му Чачо  hahaha

# 56

ай, че е сладък бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и ние сме там  hahaha при него и аби му Чачо  hahaha

Вие, да... Wink аз по-сетне  Peace като нафърлям дребния чоджук на леглото и съм там 

# 57
на всчики приятно гледане и безпроблемен нет  Hug Hug

Кой ще разбере, че Джошкун е жив?  Peace

# 58
на всчики приятно гледане и безпроблемен нет  Hug Hug

Кой ще разбере, че Джошкун е жив?  Peace

Който има нет  Peace Peace  hahaha hahaha

Приятно гледане  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

# 59
https://twitter.com/icerdetvdizi/status/826068525668249600

Мерт гледа единственото нещо, останало от детството му. Единственната връзка със семейството му е тази играчка. Но няма надежда (УМУТ), че ще намери семейството си. Има ли надежда?

Общи условия

Активация на акаунт