ЕЛП 56 - Зарезанска, Валентинова, проШНУРована

• 36 153
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Пазете Гор
Вие, Све4!
Аз ценя мнението ви, знаеш.

Тук се знаем изтънко и извътре, в нюанси и детайли, включително и някои изключително срамотни, като страстта на някои елпи към айряна вечерно време. А хората сме така устроени, че можем да виждаме атоми, субатомни частици и даже кварки, можем да се взираме в Галактиката или в женската утроба, можем да решаваме квадратни, кубични, интегрални, диференциални, многостепенни и длибококоренни уравнения, но не можем едно - да се видим отстрани. Не ни е дадено това. И затова питам.

Споменавал ли съм, че най-общо класирам българските вина така: 1. Дунавска равнина, 2. Долината на струма. Наздраве.

# 601
Обичам ви, бе! Обичам ви за всеки петък, понеделник, чтвртк и всичко останало между тях, за мъдростта и за думите, с които изказвате мислите ми.

И ви почерпвам по повод рождението на мамин рошльо, уай-фая на фън-шуя ми, геймърската мишка на домашната котка, непрограмируемия бъдещ програмист - Философий Многознаевски:

Атти!  Hug Hug Да ти е жив и здрав прекрасният Философчо Ефемейски, все така много да те радва, да успява, да обича и да е обичан!  bouquet

Много се радвам да видя елпско оживление - настане хлад, суджуци повеят, елпи запеят зарезанска песен. Прегръдки на всички есенно разписали се, както и на все още отсъстващите, за като надникнат.  Hug Hug

# 602
  • София
Благодаря на всите ви!  Hug
Имаме си нов любим предмет - философия (муха, що ли никой не се изненада?  Laughing ). За разлика от нашето изучаване на този предмет навремето, което се изразяваше в зубрене на дефиниции и писане на планове в тетрадката, при тях часовете протичат в разговори и обсъждане на въпроси относно човешкото съзнание и неговата обхватност, космосът и неговите неизвестни, времето като посока и движение и на него му е страшен кеф, и адски съжалява, че това е само веднъж седмично. Иначе си прав, Куркума, тлее все още интересът към химия и биология, но тъй като човекът е практик, а не теоретик (пак Чудомир), с други думи не обича твърде да чете, а по-скоро да вижда и да пробва нещата в реалността, не вярвам да отклони траекторията.

Свечи, готино е това с мандарината  Laughing Започвам да колекционирам вицове за програмисти, с уговорката, че едва ли са вицове  Mr. Green

# 603
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и от мен скромно пожелание за философий и неговата мамка Simple Smile
"От всичко и по много!"

... настане хлад, суджуци повеят, елпи запеят зарезанска песен. ...
ей таз поезия чаках Simple Smile. щото при нас сал една проза - доматиЙ и зеленчуциЙ Simple Smile

я да ви питам, че си блъскам главата от зарана. туй ЕЛП от къде дойде?
ЕзикоЛюбителска Пивница?
ЕзикоЛюбци Пиячи?
 щото ако е последното, прав е Куркумата с всеки втори пост да ме порицава за айряна. ще се наложи да мина на армея, че да се впиша. Simple Smile

# 604
  • София
Аттинко, наздраве и най-хубави пожелания за Философий!

Много е студено!

# 605
"Днес ще ви бъде трудно да се надигнете от леглото, ще работите твърде неохотно, а настроението ви ще е кисело..."
из "Понеделнишки хороскоп за всички зодии"

# 606
  • n/a
Добра седмица, елпеиди!
Да, да, знам, че елпеидите бяха сътворени за всеки елпски отпръск,
но много ми допада като звучене. Затова така фриволно я ползвам.

Гледах "Нелюбовь". Звянгицев и с това сякаш всичко е казано. Леко
по-светъл от "Елена", в който безнадеждността на финала сграбчи
за гърлото за дълго. Може би тук го стори от първите сцени и до
края успя да се притъпи. Не, по-скоро заради спасителните екипи,
които все пак ги има, за разлика от всички останали филми.

Мило момиче, ще стискам палци да се изниже понеделникът Flowers Four Leaf Clover

Милорд, "за" съм Гоша Куценко.

# 607
"Днес ще ви бъде трудно да се надигнете от леглото, ще работите твърде неохотно, а настроението ви ще е кисело..."
из "Понеделнишки хороскоп за всички зодии"

и познаха гадюгите!

на хаирлия да е новата седмица.
Simple Smile

# 608
  • София
Поне е слънчево!

# 609
  • n/a
Пъб е, Добри, пъб. Което значи, че и пивница ще да свърши работа.
Наздраве! Beers

# 610
Бир вам!
Simple Smile ама хубаво почна седмицата - детето закъсня за училище, аз закъснях за работа....

# 611
  • София
... а Лозенец стана зелена зона  Twisted Evil

Суджук вам!

# 612
мммм, при такава оферта заменям "Бир вам!" с "Вин вам!" или още по-добре "СВин вам!" Simple Smile Simple Smile Simple Smile
а преди не беше ли? Лозенец е около Семинарията, нали?

# 613
  • София
Да, и не само. Надолу до канала, нагоре до Токуда и Южен парк.
Не беше зона досега.

# 614
  • n/a
Вин, СВин Вам, все е правилно, според сезона и
индивидуалните предпочитания. Амин! Особено
от зарана Simple Smile

И Pro Любовь мина. 

Общи условия

Активация на акаунт