Kara Sevda с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл Доулу - ТЕМА 7

• 126 734
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
# 76
емко нещо наиситна го е ударил камък по главата - нещо все да се размеква  Joy

# 77
Голяма романтика ни чака  Party Party Party у студа в лодката   ooooh! Wink дали няма да празнуваме Свети Валентин  Thinking

емко нещо наиситна го е ударил камък по главата - нещо все да се размеква  Joy
smile3521 smile3521 smile3521
Може пък наистина Дениз да го е  променила.... Whistling

# 78
  • Ruse, Bulgaria
Черна Любов 57.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

# 79
Както и да ги критикувам, сценаристите просто ... са много добри. Много. Peace
И целият екип, разбира се. Тази серия направо е разбиваща, въпреки истерията на Зейнеп. Страхотни диалози.  Praynig А финалът - Зезе на въжето, Нихан - бракът ми е илюзия... Страшно става за Емирката, когато на всички им писна да се страхуват.
А убиецът на Озан, според мен, е ... Тарък или някой от другите хора на Емир в онзи ден. Въжето, което изгори Тарък, беше основната улика, ама Хакан като се е фиксирал в това копче...  Wink
Асу стана направо кобра бе... Аууу, не предполагах, че е чак такова студенокръвно същество. Емир си е направо ... благородник в сравнение с нея.  hahaha

# 80
Както и да ги критикувам, сценаристите просто ... са много добри. Много. Peace
И целият екип, разбира се. Тази серия направо е разбиваща, въпреки истерията на Зейнеп. Страхотни диалози.  Praynig А финалът - Зезе на въжето, Нихан - бракът ми е илюзия... Страшно става за Емирката, когато на всички им писна да се страхуват.
А убиецът на Озан, според мен, е ... Тарък или някой от другите хора на Емир в онзи ден. Въжето, което изгори Тарък, беше основната улика, ама Хакан като се е фиксирал в това копче...  Wink
Асу стана направо кобра бе... Аууу, не предполагах, че е чак такова студенокръвно същество. Емир си е направо ... благородник в сравнение с нея.  hahaha

аз пък мисля 4е иситнския убиец на озан е Асуто ,

# 81

аз пък мисля 4е иситнския убиец на озан е Асуто ,

И аз съм на това мнение  newsm10

# 82
Може... Но тогава защо Емир два пъти вече я моли да му даде някакви материали за убийството на Озан? А тя се опъва, защото това била застраховката й срещу него... newsm78
Кемал поне е наясно, че му пробутват Зезе за убийца.

# 83
Може... Но тогава защо Емир два пъти вече я моли да му даде някакви материали за убийството на Озан? А тя се опъва, защото това била застраховката й срещу него... newsm78

Може тези материали да уличават Асуто, а тя да лъже Емир, че се отнасят за него.
Само мои предположения  smile3530

# 84

Може тези материали да уличават Асуто, а тя да лъже Емир, че се отнасят за него.
Само мои предположения  smile3530

+ 1 a и нали ни дадоха 4е асуто накара туфан да прати парите от тела на емир- за да може да натопи него  Thinking Thinking

досега ниот веднъж не са ни намекнали 4е реално асуто има доказателства срещу емо - мисля 4е блъфира. Освен това с хладнокръвието което заповяда да убият нихан - като 4е ли не и за първи път да убива някои- не ми се вижда да има проблеми с съна от вси4ките гадости които прави

# 85
Здравейте Hug
Тъй като за мен последната серия беше на Зизка  Crossing Arms Wink да сложа тази фотка на Хазал Grinning с наградата на Черноморският университет за "Пробив на годината " сред жените артисти за 2016г  Flutter
Тези награди от всичките им У-нита са ми малко странни,ама да й е честито Peace  наистина играе така,че ни вади от кожата  Crazy hahaha hahaha

А Асу Shocked ще излезе най Козджуоглу  Mr. Green 

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 09:55 от Niky Kotceva

# 86
  • somewhere near the sea
Здравейте  Nature Sun With Face
Доста талаш имаше за пълнеж в последния епизод, но се "намести" накрая. Не мога да забравя физиономията на Емир след думите на Нихан пред журналистите.
И това с Кемал и отчаяната Зейнеп... ох!
Не разбирам само защо толкова важни улики се местят "от джоб на джоб", както се казва. Хакан ги държи в нощното си шкафче... ooooh! И още не са изследвани за ДНК newsm78
По времето на смъртта на Озан Асу не беше още разкрита като сестра на Емир. Затова не виждам мотив да го убива.

# 87
Цитат
По времето на смъртта на Озан Асу не беше още разкрита като сестра на Емир. Затова не виждам мотив да го убива.
Мотивът й във всичко е един: Кемал  Mr. Green
А това,че той я държи в дома си  и около себе си  ooooh! не значи,че контролира положението  Naughty и затова ще има още " любов" от Асу  #Crazy даже започна и майка си да обработва  Sick

# 88
  • somewhere near the sea
Имах предвид, че държат вкъщи важни, неизследвани улики от местопрестъплението. Решиха, че е самоубийство и уликите не им трябват. Това го няма никъде! Хакан си ги взе за всеки случай.

# 89
Имах предвид, че държат вкъщи важни, неизследвани улики от местопрестъплението. Решиха, че е самоубийство и уликите не им трябват. Това го няма никъде! Хакан си ги взе за всеки случай.

Да,за уликите....всичко е с цел  :whistle  Хакан е скрита лимонка и ще дойде момент,когато ще гръмне относно Емко. Как пък точно го уцели Емир в кофти момент /брат му/ и как  в Истанбул не се намери друг следовател да води всички негови дела  Mr. Green  а сейфът му с уликите е в къщи и там живее една от съмнителните  заподозряни,свързани с тях. И за капак той залита по нея  Rolling Eyes  Добре са ги умешали Сц  Wink ама дано само не тръгнат в посока Хакан да се хвърли да се жени за Зиза и да се прави на баща на Емировото дете  newsm78 

Общи условия

Активация на акаунт