Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 452
  • 916
  •   1
Отговори
# 495
о да, тези сандвичи ще ги направя
добра идея

# 496
Снимай после да им се порадвам Simple Smile

# 497
ще, ще  Simple Smile
след вканцията, че днес няма да ми стигне деня

# 498
  • ту тук, ту там
Здравейте!
Понеже имам включени известия за Готварската книга, напоследък често ме препраща към вас. Много апетитно ми прозвуча последната торта с халва, ще я опитам при първа възможност. Което не знам кога точно ще е де!  Laughing

С две думи използвам повода да кажа "здрасти", надявам се, че сте си в пълен състав!

# 499
Елени, радвам се, че намина! Честит ви по-пълен състав на вас Simple Smile Много здраве и щастие!

# 500
  • ту тук, ту там
Съни, благодаря ти!  Hug

# 501
  • Телиш/Плевен
Радвам се да те „видя“ и тук, Елени! Hug Видях, че и Цвети се е разписала наскоро. Heart Eyes Да кажем, че наистина съставът е пълен.

Халвата не ми е сред любимите продукти, но майка и татко много обичат, та веднага дадох рецептите и още утре ще пробват бонбоните. Heart Eyes

# 502
Елени, много ми е приятно да те "видя" отново тук! Hug  И честит втори син!

Лале,  Hug  а ти си отличничка.  Wink

Халва не обичам. Едно време баба ми много купуваше, не се научих да я ям.

# 503
Лиляна, честит рожден ден! Много здраве ти пожелавам!

Елени, добре завърнала се и честито второ дете  Heart Eyes

Захирче, успех на изпита! Дано и аз да го добутам до изпит!

Янечек, успех с шофьорския курс!

Селесте, обривът преминава, благодаря, че питаш  Hug

Изкарах аз деня без да убия някого, даже бях много дзен. Мисля да полягвам след малко, че утре ще правим инвентаризация и ще ми се отели волът.

# 504
  • Телиш/Плевен
Лале,  Hug  а ти си отличничка.  Wink
Blush
Чул те Господ! Hug

Алечка, успех утре, била съм на инвентаризация и знам колко е натоварващо и неприятно, но няма как. Hug

# 505
  • Mediterraneo
Лиляна, здрава да си  bouquet

Захирче, успех, ще се справиш!

Честито бебе, Елени! Здрав и усмихнат да расте!

Иска ми се да сменя посудата вкъщи. Не знам какво да правя със старата. За чинии основно иде реч. Не са счупени, но просто им личи, че са стари. Някак ми е жал да ги изхвърля.

Чарити шоп! Имахме в селото един, онзи ден видях, че са го затворили, но открих друг в града  Grinning

# 506
  • Пловдив
Дай ги на някой. Ние на вилата събираме дарения Simple Smile Там ходим всички, обикновено с големи комапнии, нашите и с деца, чупим яко. Всички, които си купят уиски с чаша, рекламна чаша за нещо си или им е останала една чиния ни ги носят там.

# 507
  • югозапад, под "Марков камък"
Честита да си Лиляна, здрава и щастлива!

Елени, по-честичко наминавай Simple Smile

# 508
Честит рожден ден, Лили  bouquet

Елени, честит бебок, да расте здрав и щастлив  bouquet

# 509
Аууу, Лиляна била рожденичка  newsm59 bigdance2 bdbaloni Расте, но не старее, все на 35 стои. Честит Рожден Ден smile3525 Иии, чакаме пиячка ooooh! Да не стане, като миналата година, да си останем с чакането, ей Shocked

Общи условия

Активация на акаунт