Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 452
  • 916
  •   1
Отговори
# 525
Хубаво ти е, Руми  Peace. Аз бих искала да видя рокличката  Simple Smile

# 526
Руми, прекрасна рокля, но не я носи с този блейзер. Грам не и подхожда.

# 527
Руми, роклята още по-хубава ми се вижда като е на теб!

На Янчето като и гледам снимките ми иде да се преселя у тях и доволно да стана 100 кила. Ама то хубав човек хубави работи твори...

# 528
Страхотни са на Яна творбите, браво Heart Eyes

# 529
Една задача за решаване имам, Осмичка ли беше математичка, Лиля е заета сега newsm78.Ако някой прояви интерес, пращам на ЛС.

# 530
Учудвам се, че Лиляна зареза форума баш на рождения си ден, по традиция е тук. Wink
С математика грам не мога да помогна, ако е за език, може и да може. Но не пане  Laughing

# 531
Мерси, момичета  Hug

Сесили, блейзерчето за дънки съм си го приготвила, стои страхотно с тях.
Ама исках с една снимка и двете неща да покажа  Wink

Ша, роклята е 7/8 ръкав. Нагоре няма декорации. Мисля, че я има на предните страници само роклята  Peace

Яна, наистина мислила си някъде да се изявиш с нещата, които правиш. Страхотно изгледат  Peace

# 532
Руми, само да вметна, че когато съм давала рецепти и са спазвани точно пак резултатът може да е бил незадоволителен. Всичко си е индивидуално. Не се отказвай.

Сандо, за кой клас е задачата? 5 или 6?

# 533
За шести, но са я дали на пети. Много е проста, реших я до половината, хохохо Mr. Green Трябва ми края, хаххх

# 534
Мари, аз не се отказвам, просто ще оставя домашните да поемат глътка въздух  Mr. Green
Иначе фиаското беше с на Тереза глупавата "торта" и един шоколадов кекс за хлебопекрана  Joy

# 535
  • София
Лиляна, честит празник bouquet много време ти пожелавам Simple Smile

трябва да ви кажа, че сте страшни кулинарки всички тук. или поне повечето.
дано в следващия ми живот да ми се получи Laughing

# 536
  • Ямбол
Ей, Лаленце, издаде ме.
Тъкмо си мислех, колко е хубаво, че нямам фейсбук, обаждат ти се само най-близките. Обаче и тук си имам най-близки. Благодаря на всички и на Шанталка за Аеросмит, право в десятката, днес я слушам за втори път с кеф.

Успях да отделя малко време на семейните, че ми е малко натоварено. Утре до неделя ще е големият купон, за който сега на леко замаяна глава трябва да стягам багаж. Но поседнах малко да се организирам.

Забелязах, че съм станала още по-голямо перде. На тази натовареност, имам малки проблеми с учениците и някои колеги, включително и шефа, обаче нещо не мога да се натоваря така, както, ако беше преди 5-6 години. Пускам ги край ушите си, обмислям само своята позиция, от която не мърдам и продължавам.

# 537
Да ти пусна - уинд ъф чейндж на скорпионите, и да ги пускаш по наклона.

# 538
Белинда, милата, направо ме заболя като те прочетох  Confused
то май по-добре права да стоиш отколкото седнала.... Hug

Лиляна, стягай багажа и да си починеш на хижата  Grinning не те понавам ич, че ти почти не пишеш, ма живи и здрави за следващия ти рожден ден вероятно ще знам с какво да те поздравя

Сесили, приятно в Солун  Simple Smile
Обичам нощния живот на този град   Sunglasses

Виж ти, то кулинарията някак си между другото  Wink

# 539
  • Варна
Честит празник, Лиляна! Зло да те подминава! Здраве, обич, успехи ти желая!
Жаки, засега няма сделка при нас. Много ни хареса района за нашите си дела, но заради хотелската част ни искат много пари. Обмисляме алтернативи.
Бяхме на петльов ден. Simple Smile Преяла съм и за пореден ден напоследък си обещавам, че от утре ще погладувам

Общи условия

Активация на акаунт