Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 622
  • 916
  •   1
Отговори
# 255
Алечка, мини да те види лекар - не го мажи с нищо преди това

подправките правят хубавото ядене неземно  Simple Smile
имам няколко чекмеджета с подправки, 1 щайгичка която следи на плота и 2 големи кутии от Икеа пълни с хартиени пликове с подправки и чай
сух девисил и кориандър на листа не харесвам

Лято, отидете и на замък, и на море  Simple Smile

# 256
  • София
Мъжът ми трети ден ми търси подсладено кондензирано мляко. Толкова е сложно да се намери, няма ни в Била, ни във Фантастико, ни в Кауфланд. На третия ден ми купи сгущенка от Берьозката. Нямам думи! Свекър ми всичко пазарува у тях, майка му само готви. Това на кого се е метнало такова - ни да ти напазарува, ни да ти сготви ooooh!

Честито возило на Ванини! Лека и безаварийна!

# 257
Не понасям миризмата на кимион и дафинов лист. Миришат ми на потен, спарен, неумит мангасарин. Риган и босилек също. Ползваме само чер и червен пипер. Чубрица, джоджен и девисил, само домашно изсушени. Целината я замразявам. Копър и магданоз има целогодишно. Ванини показа ли сладурите, че пак изтървах newsm78. За протокола, да кажа, че думата МИЛЬО, ми е много смешна, добре, че се уточни френския и произход.

# 258
  • Пловдив
Мъжът ми трети ден ми търси подсладено кондензирано мляко. Толкова е сложно да се намери, няма ни в Била, ни във Фантастико, ни в Кауфланд.
В Била е на много странно място, не е при кафето. Инак по принцип има.

# 259
  • София
Естествено, че има, и от трите магазина съм купувала! Но не, нямало, той даже бил питал и те му казали, че изобщо такова нещо не продават Crazy Абе моля ти се Stop

# 260
Мъжът ми трети ден ми търси подсладено кондензирано мляко. Толкова е сложно да се намери, няма ни в Била, ни във Фантастико, ни в Кауфланд.
В Била е на много странно място, не е при кафето. Инак по принцип има.
в Берьозките има 4-5 вида.

# 261
И в Лидл има.
Жаки като каза целина, да ви споделя какво приготвих тази вечер.Направих домашна лека майонеза и смесих с настъргана глава целина.Стана мммм, да си оближе човек пръстите Heart Eyes че и режимна.

Ванинче, честита ти кола, безаварийно да си я джиткаш Hug

# 262
sandokanchev, кво те брига теб мильото  Laughing
да не си захванал плетенето на една кука?

Белинда, стига и ти...кондензирано мляко. Сгущенка е супер  Simple Smile
ти да видиш какво е пазар  Laughing - "вземете яйца" и пристигат с 6-7 големи торби  Mr. Green
с мен никой не иска да пазарува, скучно било, влизам за яйца и излизам с яйца

# 263
  • София
Момичета, следите ли някакви блогове? Искам нещо да питам, понеже аз не следя и нямам опит.

# 264
на каква тема?

# 265
Блогове всякакви се нароиха, повечето не струват.
Но зависи за какво точно ти е питането.

В Тмаркет има кондензирано мляко.

Куфарът едва го затворих, а на връщане ще е още по-зле. Никога не успявам да подредя всичко така, както е било.

# 266
Sesylle, кефиш  Sunglasses

# 267

Само заради козметиката вътре, не скочих няколко пъти върху него. Simple Smile

# 268
  • Sofia
Мога да пътувам и с малко, и с много багаж. Изморява ме обмислянето и комбинирането, особено като е по 3  ooooh!.
На Уиз като се спазват всички правила, не сме имали проблем  Peace.Дамската чанта я слагам в една по-голяма спортна и така минава за малък салонен багаж, който всъщност е единственият безплатен   Peace.
Нещо не ми се пише тия дни  newsm78.Повредих се  Crossing Arms
Ванини,да ти е честита колата  Peace. С кеф и безаварийно да развозваш домочадието  Hug!
Днес на пилешката супа сложих джоджен,мъничко  Rolling Eyes...обаче младежът каза,че му мирише на леща и обядва сандвичи  Crossing Arms.

# 269
sandokanchev, кво те брига теб мильото  Laughing
да не си захванал плетенето на една кука?

Останаха ми очите в мильото, което пуснах. Па на една кука си плета от млад Laughing хох Joy

Общи условия

Активация на акаунт