Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 599
  • 916
  •   1
Отговори
# 285
Пробвай аспержи, нахут и бейби царевички. Бе, тва мильо, на една кука ли се плИте newsm78 http://missis.bg/img/gallery/2014/2584/1280/23d10e9d831662e5389afc7c1902b119.jpg  #Crazy
Ето го снощното мильо. Аз съм естет, за разлика от Катиния никаквец. Гледам само плетката Joy, като няма гащи Joy https://ipernik.com/sites/default/files/imagecache/product_full/ … 11_1448209943.jpg  Joy

# 286
това е хубаво
да беше малце по-дълго, на всяка крачка това ще се дига до....хм..така де

Захир,
помисли какво ядеш, моя приятелка се беше докарала така като живя 1/2 година на друго място и хапваше основно навън
като си се прибра в къщи и възстанови режима си на хранене /нормално готвени яденета, не е по диети и здравословни храни/ лека-полека се оправи и това подуване и пълнеене изчезна

# 287

Обичам подправки, но нямам голямо разнообразие. Ако нещо ми потрябва- търча до магазина.
Сега съм на вълна  пресен кориандър. Идеален е за мексикански ястия. Салвия може на агнешко, за да му попречупи малко аромата и вкуса.
Магданоз и копър ползвам едновременно в салати- нарязани или с блендер за сос Винегрет.

Мира, до колкото си спомням и 90 дд е за хормонални проблеми. Дори някои ендокринолози изписват и лекарства/добавки, за да подпомогнат отслабването.

# 288
Сесил, след като трупаш на корем и качваш много бързо без промяна на храненето, си струва да се изследваш. Говори с лекаря си.

Захирче, при тен едва ли е това, защото когато ядеш по режима, коремът ти изчезва. По скоро имаш проблем, като колит или подобно с това подуване. Или не разграждаш някои храни добре и затова бомбираш. Аз смеся ли месо с картофи например става страшно. За себе си намирам разделното хранене за най- удачно. Плод ако ям след хранене, пак се подувам. Всеки организъм е различен, по метода проба грешка се намира оптималния режим, с който да се чувства добре.

Мога да пътувам и с много и с малко багаж. Мога за 3-4-5 дни да се побера и в чантата на Захир. Два панталона с 4-5 комбиниращи се помежду си блузки, ризки, бельо. Едни резервни кецове, травъл сет козметика, четеца и съм ток:) свивам всичко на рула и редя идеално, даже артисва място да си купя нещо:)

# 289
  • на Мелмак
Искам да кажа, че искам слънце, дано затоплянето върви със слънчице.
Имам за сваляне 2-3кг, ще видя до кога ще ги влача  Grinning
Имам идеи за почивки, имам нужда  Grinning ,
Но ако слушам малкият ще видим почивка през крив макарон.
Имаме една Германия през март, мислехме за Тайланд през април, но ще се отложи.
Онзи ден гледахме в Букинг за Лондон, малчо си хареса Хилтън   Laughing и каза "Мамо, тук искам". Ами малко са ни скъпи желанията му.  Grinning
Хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 06:45 от etty775

# 290
И аз съм планирала някое и друго пътуване. Тази година съм решила, че ще се пътува повече. Дори ако трябва за ден да е, просто да видим нещо различно.

# 291
Момичета, предложете дражета за коса.С кожата и ноктите съм ок, но косата ми, милата, по това време на годината изпърхавява някаква.Макар да я изправям вече много рядко, седи като изтощена.И ниското желязо оказва влияние, но мисля да пия нещо.

# 292
Кате, от известно време пия витамините Центрум за жени,  отделно си взех и Геритамин капсули, понеже моите нокти са ужасни, омекнаха и не мога да пусна и милиметър маникюр, веднага се цепи до плочката. Добре че по принцип не нося дълъг маникюр, сигурно би ми било драма, винаги са ми били калпави ноктите, но като сега не е било.

За спорта - по ирония питали са ме дали съм практикувала волейбол или баскетбол, а аз съм пълен спортен инвалид. По едно време се бях запалила по домашни тренировки, дори ги чаках с нетърпение и ми беше приятно и ефектът не се забави. Винаги основно съм качвала на корем и оттам ми се е натрупал комплекс, пълнят ми очите стегнатите прибрани талии.

# 293
  • София
Добро утро!
Много сте изписали, не успях да изчета, че нямам време.

От вчера ми е много спечено, чак ми се повръща от напрежение. Утре отново съм на бракоразводното дело на моята приятелка, а не знам дали ще ме призоват като свидетел или пак ще ме замотаят. Представям си на нея какво й е, след като аз съм под стрес. Засега мъжът й не се е отказал да иска родителските права и не знам какви циркове ще бъдат и колко време ще се проточи това дело.

От днес съм с нови очила (с диоптер). И понеже ми предложиха много яка промоция за слънчеви с диоптер, не можах да устоя и си поръчах. И чакам да ми издадат вип карта, което ще рече, че в най-скоро време ще се сдобия и с втори чифт слънчеви очила.  Grinning

Джули, моят голям страх е да не остана без маникюр, че тия 200 лака дето ще хартисат. Mr. Green
За заздравяване на плочката препоръчвам Микро Сел. Скъпичък идва, но ми върши чудна работа.

Кате, за коса мога да препоръчам хума. Мой колега поръча 150 броя (3 кашона) и сега всичко живо в офиса ни, с изключение на плешивците, се мие с нея. Много сме доволни!

# 294
Tони, не мога да нося маникюр аз, добре че имам по-големичка плочка. Но без лак ноктите ми изглеждат трагично, това е положението.

Заинтригува ме за слънчевите очила с диоптер, понеже последните години нося доста, а съм късогледа и дискомфорта без добра видимост ми е сериозен. Лошото е, че ги съсипвам често, та ми се свиди да купувам нещо по-скъпо, но ако можеш, покажи тази промоция.

Пожелавам благоприятен развой за  твоята приятелка, отвратителни са тези дела, винаги ги асоциирам  с махленство, делби и панаири Tired

# 295
Добър ден момичета-кокичета  Simple Smile

Ekatеrina,  любимия ми купи едни на GNC за жени - трябвало вече да подпомагам природата, особено след активни спортни занимания  Mr. Green един вид "остаряваш мила моя, вземи се в ръце"  Laughing
от седмица ги пия, дано не ми отворят още апетит, и без това съм си ящна  Laughing
Това са витамините, бяха на промоция https://remedium.bg/hair-skin-nails/gnc-womens-hair-skin-nails-f … rmula-60caps.html

Тонка*, 200 лака? Оооо, успокоих се с 10-ината бройки
Не го мисли делото утре - отиваш, ако те призоват казваш каквото имаш да кажеш и си тръгваш, ако преценят, че не искат да свидетелстваш те оставят на мира. Направила бях пътека до един окръжен съд като свидетел по дело за измама, толкова пъти се отлагаше, че накрая ми идеше да крещя като дойдеше призовка

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 09:40 от alvina_maria

# 296
  • на Мелмак
Аз от една седмица сутрин се чувствам като шаман в къщи  Laughing
Слагам в кисело мляко - желатин, диатомична пръст , смляно ленено и сусамово семе , слънчогледови и тиквени семки , от това лъжичка , от онова две  Crazy
Отделно по една капсула ашваганда и още някакви аюрвердични таблетки  Crazy
ММ безропотно поглъща , като ме пита какво е това - викам " Цианкалий " Laughing
Резултата е бърз за мен , не съм толкова изморена и спя много добре .
За кожата още  е рано , ще се радвам да има ефект , защото съм с атопичен дерматит и ако ми се повлия ще е....
Отделно очаквам малко да намаля обиколката на корема  Wink
То и храненето го вкарвам в ред .
След месец ще споделя  Grinning

# 297
Забравих да се оплача - котката е разгонена и ми се е надула главата от зверско мяучене. Отделно, че е глуха и децибелите са още по непоносими. Ще помисля за кастрация напролет, че не се издържа.

# 298
  • София
Джулке, промоцията за слънчевите очила е само ако си направила вече една поръчка.

alvina_maria, моите лакове като бройка не са нищо на фона на бройките на някои от момичетата от темата за лакове. Там се стига до 700-800 броя.  Crazy Така че аз съм много скромна в това отношение. Най-откаченото е като седна да се лакирам и почвам да охкам, че нищо не ми хваща окото.  Mr. Green
Колкото до делото няма как да не го мисля... Мисля го заради приятелката ми и детето й, не за друго. И като го видя онзи боклук мъжа й, ще вдигна кръвното.

# 299
Тонка, успех днес на приятелката ти! Дай Боже да мине леко всичко или поне доколкото е възможно!
Аз не обичам да се лакирам вкъщи, но напоследък го правя, защото ме дразнят кифлите в салоните. Но не знам от къде да си купя хубави лакове (моите се лющят бързо) и комплект за маникюр? И с какво оформяш кожичките? Знам, че не е хубаво да се режат, аз ги режа..с едно като ножче, не знам как да го обясня, но не клещичките, с тях не мога.  newsm78

Жаки, напоследък спазвам наистина режима, но пак съм подута. Явно не е от това. Основно ям навън, за съжаление, вече не знам какво да пробвам. По сума ти лекари съм ходила и нищо, уж. Четох за ИР, по-скоро нямам това. Но не пречи да изследвам за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт