Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 609
  • 916
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Захирче, аз нямам проблем с кожички, тъй като не ми се образуват такива. Леко избутвам, ако има малко и това е. И аз не ходя в салон вече, просто защото започнах да си докарвам маникюра по-добре от маникюристката ми, колкото и нескромно да звучи.
Делото е утре, но аз от вчера съм се спекла яко. Ще споделя когато мине.

# 301
Като заговорихте за маникюри, вчера сестра ми ходила в някакъв нов салон, препоръчан бил и аз й правя комплимент за цвета на лака, та тя ми обяснява, че лака бил страхотен, но не ми ли прави впечатление, че ноктите са изпилени под ъгъл. Тя казала на маникюристката пък онази я убеждавала, че всичко е наред, просто тя си била извъртяла главата под ъгъл и затова така й се вижда  hahaha
Аз преди като се лакирах често нямах кожички. Препоръчайте ми добър топ лак. Когато си купувах уж препоръчан и по-скъп взех, ако се лакирам следобед да е дори и като си легна на сутринта лака ми е на чаршафи и заради това спрях да се лакирам. Даже и лакове може да ми препоръчате Simple Smile

# 302
Лакове, най-издръжливите ми които стоят по 7дни без да мръднат са на OPI и Esiie. Топ лакът ми също е на Esiie, идеален е.
Ползвала съм и на seche vite, също има прекрасна издръжливост.

# 303
  • София
Аз какъвто и лак да сложа ми издържа по седмица. И това при положение, че поне половин час се кисна в банята. Но не мия чинии.  Grinning
Коте, аз ползвам топ гела на ГР и съм доволна.

# 304
Добро утро.
Тоня, отпусни се,  пийни си нещо довечера,  подари си някаква приятна емоция, тоест върни се в нормалното си състояние и  ще  ти просветне малко.
Има такива моменти,  борят се с добро настроение и оптимизъм, който ако (а ти го) имаш по дифолт  е още по- лесно.
Срам ме е да питам какво означава  режимна,  често го срещам из темата., но прескачам  понеже не съм наясно.

# 305
Колко време ще издържи лакът, зависи най-вече от състоянието на нокътната плочка. Аз казах, че и гел лак не ми държи повече от седмица, при същата маникюристка и със същите цветове, колежката кара по 3 -4 седмици като само ѝ израстват ноктите, нищо друго не пада.

# 306
За кожички ползвам това

https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0 … xiHxLfVc4aQi9M%3A

Само ги избутвам.

# 307
Аз не харесвам жена с дълъг маникюр. С такъв вчера гледах Десислава в Черешката на тортата, уффф, гнусно ми беше.Но то и цялата и визия не ми хареса, напълняла като че ли, някак подпухнала, слелчена,  нелепа дължина  пола и  загащената риза, да не говорим за  най- отвратителната ми прическа тип Сашка Васева.

# 308
Колко време ще издържи лакът, зависи най-вече от състоянието на нокътната плочка. Аз казах, че и гел лак не ми държи повече от седмица, при същата маникюристка и със същите цветове, колежката кара по 3 -4 седмици като само ѝ израстват ноктите, нищо друго не пада.

Аз съм така- спокойно си изкарвам месец  Peace Откакто си слагам такъв лак мога да кажа, че ноктите ми заздравяха, просто стават доста по- твърди и не се чупят, преди ужасно ми се цепеха.
Много съм доволна и от 8 в  1 на Евелин, голяма полза имах от него за заздравяване.

За килограмите сте говорили пак- дъщеря ми работи лятото аниматор в един хотел, хранеха се на ол, върна се с 4-5 кг отгоре  Shocked Това при цял ден движение, танци, спорт....Противно на всякаква логика, но явно храната си каза думата. Върна се, месец фитнес и малко ограничение и си върна формата. Това за нейните години е нормално де, за нашите вече е чудо. Просто се учудвам колко вредна е тази ресторантска храна  Sad

# 309
Аз много харесвам гел лак, но трябва да ходя на всеки 2 или 3 седмици. Много бързо ми растат ноктите. Сега малко съм подпряла гела, за да си починат ноктите ми.

# 310
Маникюрът ми е най-безразличната част от женската визия. Държа на грижата за фигурата, косата и лицето, но не мога да се занимавам и с ноктите си, адски ми е досадно - нося ги съвсем късо изрязани и не лакирам.

# 311
В храната в ресторантите слагат доста химия, която води до задържане и на течности, но и до проблеми в метаболизма.

# 312
Между маникюрните терзания да питам
Шоколадовото суфле от фризера във фурната ли да слагам или да изчакам да се размрази  newsm78

# 313
Във фурната го слагай. Ако се размрази, може да не се получи ефектът на лавата Simple Smile

# 314
Имам 30-40 лака, мислех си, че са много. Има моменти, в които изваждам 5-6 близки по цвят и не мога да реша с кой точно да се лакирам, седя и го мисля все едно живота ми зависи от това.

Аз харесвам съвсем къс маникюр, милиметър-два, с едноцветен лак. Ползвам лакове на Кико, както и някаква местна марка (от супермаркета). Не знам по колко най-много биха издържали, аз повече от 2-3 дни с един лак не мога да ходя.

Тонка, стискам палци за утре. Много е неприятно така като се терзаеш за някой близък. Дано мине сравнително спокойно всичко.

Напълнявала съм от джанк фууд, при положение, че количеството храна, което поглъщах, беше по-малко от обичайното. Най-странното е, че се чувствах супер слаба и лека.

Общи условия

Активация на акаунт