Искам да кажа ... (107)_30.01-05.02

• 63 610
  • 916
  •   1
Отговори
# 315
Някой може ли да ми препоръча крем за заличаване на белези. Имам една драскотина на лицето около 5 мм и си мислех, че сама ще мине, но не минава вече 2 месеца. Био Ойл не искам.

# 316
  • В Космоса
Контрактубекс е за белези, но за лицето дали става... Аз си мажех операцията на крака. Но то и белегът май зависи какъв е, дали е релефен...

# 317
Не е релефен, много абсурдно се одрасках с нокът, докато си почиствах лицето. Никога не ми е оставало белег, но сега остана. Ще питам и в аптеката какво ще ми препоръчат.

# 318
За лице не знам дали става, но съм ползвала цикатридина спрей.

# 319
Някой може ли да ми препоръча крем за заличаване на белези. Имам една драскотина на лицето около 5 мм и си мислех, че сама ще мине, но не минава вече 2 месеца. Био Ойл не искам.

https://www.farma.bg/la-roche-posay-cicaplast-baume-b5-soothing- … g-balm-100ml.html

Това ми препоръчаха за дъщеря ми, за белези от пъпки, взех го, но го ползва от 2-3 дни

# 320
  • Euskal Herria
Този път малко сте писали, изчетох ви бързо.
Почти не се лакирам. Имам 3-4 лака и това е.

Ша, режимна - когато дамата спазва някаква диета/режим.

Тук продължава топлото време, около нас в квартала косят тревните площи. Това беше нещото, което ме впечатли първата година - уж зима, а навсякъде мирише на прясно окосена трева. Всеки месец го правят.
Поразходих се, напазарувах. Сега ще пробвам две рецепти, естествено, за сладки изкушения. Ако се получат, ще се похваля  Mr. Green. Ако не - тихо и кротко ще си ги изядем. И в тази връзка да кажа, че накрая коледните сладки си останаха и заминаха в кофата.

# 321
Гледах по новините краткото интервю на нашата мис, която се завърнала от конкурса мис Вселена.
Стана ми много мъчно.  Не за нея( тя няма нужда от съжаление, млада, красива жена е, могат само да и дишат праха глиганите), а аз това колко сме глиганизирани като нация, как в нищо не се подкрепяме, гадост Tired

# 322
  • В Космоса
Сама се лакирам, не ми е проблем. Не се вглеждам особено в ноктите на хората, но е приятно, ако случайно ги фокусирам, да са с приятен, съобразен с аутфита лак. Някои маникюри крещят и ми бъркат в очите.

# 323
  • Euskal Herria
Аз пък съм втрещена от тоалета на миската - това ли ще бъде представата за национална носия? Това ли ще бъде образа на България пред света? Гледах репортаж с момичето - за нея костюмът си бил ок. Пък кой каквото искал да вижда. Че нали уж екип се грижи за визията й, тя не се гласи сама?

# 324
Ние с Янтра правим сладко от лук

http://prikachi.com/images/882/9029882M.jpg

А Тото бичи айляк

http://prikachi.com/images/885/9029885E.jpg

# 325
И в тази връзка да кажа, че накрая коледните сладки си останаха и заминаха в кофата.
Ох, това ми напомня, че още имаме 10-на минищолена в коледната кутия за сладки, май и тях ще ги сподели същата съдба  Laughing
Аз нямам мнение за костюма, ако говорите за този с чановете. То Анита Мейзер пратихме да ни представя в подобен конкурс, та вече след това нищо не може да ме учуди  Crazy
Ах, завиждам му на Тото  Heart Eyes

# 326
  • София
На мен за белега на бедрото след порязването ми изписаха гел Дерматикс, но да предупредя, че е миниатюрна тубичка и струва 45 лева Confused Рано е още да кажа за ефекта. Белегът ми се променя от розов до тъмно лилав, ясно личат следите от шевовете Sad Ще загрозявам милото на плажа hahaha

# 327
Изобщо не съм втрещена,  освен от критикарство и злоба.
Янче, ти гледа ли целия тур по национални костюми на участничките?  Дори нашето момиче блести от скромност пред тях.Нищо втрещяващо, та Мис Швеция излезе с кон на рамо Laughing Едва ли шведите са я замерали с домати, опс,, с риба като се е върнала.
Рускинята беше с обувки като в стриптийз бар, но реакцията на руснацит евъпреки това  не е tumb down  Wink
Абе десетки примери мога да се дават, просто нямаме аналог като племе Stop

# 328
  • В Космоса
На кукерски костюм прилича, а това си е традиционен костюм. Интересна идея, но изпълнението не ми е съвсем ОК, особено в горната част.

# 329
Аз обичам основно черен лак, френски маникюр или си правя нещо с печати.

Общи условия

Активация на акаунт