Ин Витро център Стефанов - тема 7

• 75 177
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Аз не знам какъв съвет да дам, но за да се пристъпи към операция, кистата не трябва ли да се наблюдава няколко цикъла?! Ако е само задържан фоликул, може да се махне сам от противозачатъчните или да се пунктира, ако след три цикъла не се махне сама, тогава се маха оперативно, поне така съм чела. Само доктор може да каже. За добавките не пречи да си ги пиеш, а за изследванията....ако на следващия преглед кистата я няма, само ще си изпуснала месеца, ако си е там и се налага интервенция, ще си хвърлила пари на вятъра.....не знам какво да те посъветвам, освен че по хормоналните изследвания може да се види, каква е кистата, някои са нехормоно отделящи и не пречат на процедурата....

# 691
  • Сливен
Сали е права кистата може да се повлия е от противозачатъчните.Аз също бях с киста но е наблюдавах ме 3 месец. Всъщност беше задържан фоликул и се пбевърна в киста която расзтеше независимо че смених два вида противоз но и беше на мн опасно място. Нз за кой изследвания говориш но някой от тях си имат давност от 3 до 6 месеца

# 692
Благодаря момичета за съветите.За кистата вече трима лекари ми казаха,че няма да махне ( не била от тези който се влиаят от лекарства).Са 125 ми е завишен доста.Така или иначе ще изчакаме цикъла да мине и ще видим дали е там.А противочатъчните и добавките ще си ги почна от 3ти ден да цикъла както каза доктора.А изследванията май наистина няма смисъл да ги пускам ,защото не се знае какво ще стане (най вероятно ще отложим опита).Благодаря момичета. Hug

# 693
Момичета как сте? Няколко дни не съм влизала, ама и вас ви няма никакви Simple Smile

# 694
Аз ще се включа с въпрос 😀😀😀😀
Относно цикъла... ако ми дойде преди 14 ч, се счита за първи ден, нали така? А ако ми дойде след 14 ч... кой ден ми е първи-следващият ли?
Яница ми го обясняваше, ноооо инфото беше много и май нищо не разбрах Simple Smile

# 695
Да, за първи ден броиш следващия.

# 696
Еее, почти съм разбрала Simple Smile
Много благодаря за отговора Simple Smile

# 697
  • Сливен
Здравейте момичета днес бях на вливка в клиниката на октагам мина доста по бързо от имуновенина.Беше пълно пак в стайчката.
Добре съм все още ме наболява ниско долу.Др седмица трябва да ходя за болничен и да се записвам на ЖК. Гледам да мисля оптимистично но в някой теми чета някви лоши неща и направо си набивам яко филми моя мъж каза че до декември ще му опада косата от мен

# 698
Fair ще ме умориш  Joy
Да влизаш в час и да спреш да четеш страхотии, че ще се върна в Бг  #2gunfire
Вече от почти 3 дни съм в Англия, страшна бомба е падала докато ме е нямало. 1я ден дори не го броя, защото се прибрахме към 18.00 ч. Вчера по задачи до обед и следобед почивах,  после готвих и то мина деня. Днес голямо подреждане и чистене падна. Оставям малко и за утре, че доста умалях и вече другите дни мога активно да почивам  ooooh!
Между другото спахме 3 дни в Чехия - голяма разходка падна в Прага. Мн красиво и мн туристи постоянно има, гъчканица направо. После 2 дни в Германия - там не сме обикаляли.

# 699
  • Сливен
Вермудче,карай го по-леко.
Феър,аз за това и гледам да не чета,в началото за всяко нещо четях с ММ,после спрях.ММ чете повече от мен и му се карам.А теб защо ти правиха тази вливка,като знам каква е цената на октагама.

# 700
  • Сливен
Вермудче ти си като ураган бе Wink не се спираш пред нищо. Я си почивай. Не стига че обиколи половин Европа ами взела да се вихри и вкъщи Simple Smile
Оейси заради имунологията да хич не е евтин 5 мг са на цената на 40 ампули имуновенин но ти остави цената зора беше докато го открия Simple Smile

# 701
  • Сливен
Ще се налага ли друга вливка?

# 702
  • Сливен
Надявам се че не но ако нещо по нататък изследванията не са ок да е някоя по евтина вливка ххихи абе каквот такова важното е вс да е ок с бебо.Вече е взело да се оформя мин седмица като го видях на монитора направо се разтопих от щастие и ми се напълниха очите.

# 703
  • Сливен
Милата  Hug

# 704
Феър, ти ли си мацката с късата коса?

Общи условия

Активация на акаунт