Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 952
  • 820
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте.
 Извинете, че така нахлувам  Laughing Бих искала да попитам относно мини чопърите...
 Този е 260W

и този
 500W.
 Очевидно е, че вторият е по-мощен. Кой да избера? Купата на първия дали е стъклена и стигат ли тези 260W?

Благодаря и хубав ден  Hug
Имам и двата Mr. Green...и ръчен имам hahaha
Ръчния не става за нищо според мен - всичко се лепи за ножовете и де факто хвърляш половината продукт
(или си го нарязваш с нож Rolling Eyes)
Първият вариант на електрическия става за рязане на всичко, с което съм го пробвала. По принцип най се затормозяват с листните с дръжки (например магданоз - не един и два чопъра съм уморила именно така) - с този си го режа без проблеми Peace Тук държа да отбележа, че аз обожавам дръжките на магданоза и изхвърлянето им е кощунство hahaha Купата му е  пластмасова Peace
Един път с едни моркови му дойде нанагорно, но бях препълнила купата Embarassed Не изгоря Mr. Green
И с лед съм го пробвала, но му идва множко Peace
Вторият показан е със стъклена купа, което за мен е голям плюс. Все още не съм я счупила hahaha И по-мощен е - леда го раздробява перфектно Peace Не се е затормозявал с каквото и да го пълня hahaha

Отивам след малко за клинчета, че моето зверче отново е с минус десетина бройки ooooh! Редовно ги къса на коленете и ми е писнало, но пък 2 за 10 лв ми идват идеални като цена hahaha

# 136
Имам и стъклен и пластмасов. Ей тая пуста пластмаса, не се мие. Изваждам го от миялната мазен.

# 137
Нямам такива проблеми с ръчният чопър и никога не съм хвърляла половината продукт.
И пластмасовата ми купа всеки път се измива добре в миялната.
Имам и втория със стъклената купа, но него не съм го ползвала отдавна.

# 138
  • София
И на мен пластмасовата купа ми се измива перфектно в миялната, мазнее ми само като я мия на ръка, ама това е, защото не обичам да мия с вряла вода.  Mr. Green
Еее, откога чакам текстилните апликации, най-сетне.
И пижама ще взема за мен.  Sunglasses

# 139
Може ли линк към брошурата?

# 140
  • Варна
Относно електрическите четки с батерии.
Ние отдавна решихме проблема и спестихме много пари,
Като купихме зарядно за батерии и
Презареждащи се батерии.
Силно препоръчвам!
Играчки, дистанционни, кучегон, електрически четки, фенерчета...

# 141
И зарядни за батерии имаме, но батериите пак се губят....и пак си е пипкаво да мушкаш, да зареждаш Crazy А и е допълнителен разход, ако ще се купува само заради четката Peace

# 142
Може ли линк към брошурата?
Не намирам онлайн брошурата, нещата за другата седмица ги гледах в сайта им.

# 143
Брошурата е на сайта им...в раздел Полезно инфо. Винаги там я разглеждам. Влизаш в сайта на Лидл и си разлистваш Whistling

# 144
Не съм я видяла, аз ги гледам от друг сайт, никога досега не съм я гледала през техния, благодаря за информацията.

# 145
В темата на първа страница има линк, винаги от там отварям:
http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm

# 146
Някой купи ли си от фототапетите, да сподели какво е качеството на принта?

# 147
  • Бургас
Ох, любимите ми шоколади ще са намалени следващата седмица Embarassed
Моля за мнения за постелките за баня и капака за тоалетна чиния Praynig Знам, че са пускани и преди, понеже съм се чудила дали да взема. Решила съм да сменям капаците на тоалетните чинии, но не знам дали тези ще са подходящи. В едната тоалетна нямам моноблок, тоалетната чиния е от по-старите класически модели, сменям капака през няколко месеца, повечето модели стават и се надявам този да пасне. В другата моноблокът ми е с малко нестандартна форма, по-скоро кръгла, а не овална и вероятно там няма да мина без поръчка по конкретен модел, но все пак, ако сте взимали от тези капаци, всяка информация ще ми е от полза Wink Освен формата, много ми е важна и устойчивостта на мокрене, тъй като преди години бях сложила някакъв супер скъп капак в тоалетната, която е без баня и мокренето се свежда до измиване на помещението, та този капак се разду още след третото измиване ooooh!

# 148
  • Пловдив
Кафето Голд,жълтото в новата брошура е на промо...дали е 100% арабика?

# 149
  • София
Накупих дънки, пижами, блузки, сива туника...Оризовките са прекрасни!

Някой беше споменавал за шунка без натриев нитрит и други консерванти. Може ли да помоля за снимка.

А дали знаете нещо за зеленчуковият чипс от Делукс серията? Кога го пускат? Сега гледам ще има в био седмицата зеленчуков чипс. Ще се пробва.

И моля, ако някой може да ме консултира за преносимото зарядно-огледалце. Заслужава ли си? Пускано ли е до сега? Нищо не разбирам! 5000 mAh, 3,7V??? За колко зареждания за телефон ще ми стигне?

Общи условия

Активация на акаунт