Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 935
  • 820
  •   1
Отговори
# 180
Да похваля суджуците за сушене и печене, които бяха на оферта миналия месец в XXL опаковка. Одеве ги изпекох и много ни харесаха. Чудесно овкусени и много вкусни.
Ние си ги сушим. Ама още не са готови  Whistling
Много са хубави, потвърждавам. И преди съм взимала за сушене и ни харесаха  Peace

# 181
  • София
Някой ползвал ли е солите за крака? Доволни ли сте?

# 182
Да похваля суджуците за сушене и печене, които бяха на оферта миналия месец в XXL опаковка. Одеве ги изпекох и много ни харесаха. Чудесно овкусени и много вкусни.
Много са хубави, потвърждавам. И преди съм взимала за сушене и ни харесаха  Peace

И ММ ги нависи на балкона, крайните два гаргите вече са ги накълцали, та сигурно верно са вкусни! Виках му аз да ги опечем, ама не - ще ги суши. Ако остане нещо от тях, може и да ги опитаме! Simple Smile

# 183
  • Sofia
Да се оплача. В събота се отказах, но днес не се сдържах и си купих робота. Четах, че сте доволни от него. Тази вечер се опитах да настържа ряпа, цвекло и моркови. Стърже, не е като да не стърже. Обаче накрая като остане тънка част от моркова примерно, тя се завира между рендето и капака и не се рендосва.  Sad И трябва да отварям, да я вадя.... Аз ли нещо не правя както трябва?  newsm78

# 184
Лабрекс...баба като ми праща дом.суджучета,ме предупреждава на закритата тераса да ги окача... Laughing

# 185
Баща ми си е пригодил цяла стая в къщата им, за да суши мезета.
Занесохме му ги там и той ги преплесква тия суджуци, бае им да съхнат по-бързо... абе страшна работа. Само мръвки да има  Joy
Взех и едни вакумирани свински контрафиленца пак от Лидл и му ги занесох и тях да суши.
Ще видим дали ще стане добре и свинското.

# 186
Лабрекс...баба като ми праща дом.суджучета,ме предупреждава на закритата тераса да ги окача... Laughing

Вече са покрити с хартия, дано ги спаси, открита е терасата. Simple Smile Гледам доста био продукти предлагат, чудя се кафето дали е добро. Никога не съм купувала био кафе досега, иначе не мога без кафе.

# 187
Да се оплача. В събота се отказах, но днес не се сдържах и си купих робота. Четах, че сте доволни от него. Тази вечер се опитах да настържа ряпа, цвекло и моркови. Стърже, не е като да не стърже. Обаче накрая като остане тънка част от моркова примерно, тя се завира между рендето и капака и не се рендосва.  Sad И трябва да отварям, да я вадя.... Аз ли нещо не правя както трябва?  newsm78

Моят  не е лидлски, но така прави и той. Прежалвам го това парче или го изяждам.  Laughing

# 188
  • София

И ММ ги нависи на балкона, крайните два гаргите вече са ги накълцали, та сигурно верно са вкусни! Виках му аз да ги опечем, ама не - ще ги суши. Ако остане нещо от тях, може и да ги опитаме! Simple Smile

Аааа, роклички от вестници трябват.  Mr. Green Ние първия го изядохме, наистина е много вкусен.

# 189
Аз съм ги ползвала, доволна съм, много са свежи, купих си с лимон, че не ми е ок ментата да ми се изстудяват краката

# 190
  • Бургас
Аз сега не мога да ям сушени меса иначе щях да си изсуша. При нас в Бургас сушенето трябва да е на закрита тераса, защото гларусите са истинска напаст и нападат яко де що видят храна.

# 191
На нашата бургаска тераса са на най-задния ред и са покрити с хартия да не ги кълват гадовете  Joy

# 192
  • от Луната
И аз ги прострях, но на закритата тераса и си ги сплесквам с точилката  Mr. Green, като не меся баници поне за суджуците да си я търкалям  hahaha. А за колко време се изсушават, ако някой е сушил преди?

# 193
Тате каза, че зависило. Ама от какво зависи и аз не знам.
Сигурно за седмица- 10 дни трябва да са готови.
Той само ми звъни като има готови и аз си ги взимам.

# 194
  • Бургас
Тате каза, че зависило. Ама от какво зависи и аз не знам.
Сигурно за седмица- 10 дни трябва да са готови.
Сигурно е имал предвид влажността.

Общи условия

Активация на акаунт