Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 931
  • 820
  •   1
Отговори
# 165
За другата седмица харесах уреда за правене на плитки и четката за изправяне на коса Някой с мнение за тях? Praynig
И аз се присъединявам към питането. Май досега не са пускали newsm78

# 166
  • Перник
Изтървах ви тия дни, а пък много пишете и не съм ви чела, признавам си  Embarassed
Идвам да се похваля, че си купих черно-бяла рокля миналата седмица. Носих я вече, ама 36-38 ми е широка, та май ще я стеснявам. Иначе е много приятна.

Този уред за плитки дали наистина върши някаква работа?  newsm78

# 167
  • СОФИЯ
здравейте,някой взе ли от детските клинове днес?изпратих мъжът ми и той е видял  от предишните седмици клинчетата и е взел от тях.има ли разлика в материята ,дали има смисъл само заради разцветките да се разхождам ...

# 168
Четките за грим са супер за тези пари. Ползвам ги 3та година.
Мерси bouquet. Аз ще ги ползвам доста рядко, така че това ми е достатъчно Blush.

# 169
  • Пловдив
Момичета,тези одеяла пускани са предполагам и преди?Хубавки ли са?Мекички?Топлички?Искам да направя едно подаръче на един човек  Heart Eyes И розАвите гащи ще се взимат!За шоколадите няма да говоря... ммм  Mr. Green

# 170
Как съм ви изпуснала, цели 12 страници! Прехвърлих последните няколко, само за манджи пишете, за сЮтЮените от 6.02 ни ред. Черния и червения си харесах на снимките, ама да ги видя на живо и дано не са пак  със зимно-дебели подплънки. Wink Иначе жълтата арабика ми харесва, ще си купя. Peace
Елънче, за кои одеяла става въпрос?
Скрит текст:
Днес много се чудих и накрая поръчах две от емаг, да видим като пристигнат как ще ми се сторят. Иначе отдавна ги харесвам, пък и са на прИмоция в момента, та не се удържах.

# 171
Уреда за плитки го пускат за първи път.

За св.Валентин същите неща като миналата и по-миналата година, ама съвсем същите Tired

Шареният сутиен ми прилича на едни, които пускаха лятото. С многоооо, много дебели подплънки е да кажа...доста по-дебели от дантелените, които пускаха последно и коментирахме са ли с дебели подплънки или не са...

Одеялата са същата материя , като скиорските суитчъри, дамските, които пускаха по коледа, ако се сещате. Като червения по-точно, защото той беше мъхнат, другите бяха от различна материя... Аз имам бяло одеяло такова и в зелени краски...от преди няколко години от лидл. Доволна съм...
ПС...същото бяло като това от брошурата е моето...толкова беше мекичко, че не се сдържах тогава и го забърсах...

# 172
Скрит текст:
Днес много се чудих и накрая поръчах две от емаг, да видим като пристигнат как ще ми се сторят. Иначе отдавна ги харесвам, пък и са на прИмоция в момента, та не се удържах.
Какво поръча, Лабрекс?

# 173
  • до най-прекрасния мъж
Имаше преди време едни подобни машинки за плитки на Babyliss - на тях ми приличат. Те по-скоро пресукват два кичура коса /като мартеничка/, а не правят плитка от три или повече кичура.

# 174
А четката за изправяне?

# 175
  • Бургас
Да похваля суджуците за сушене и печене, които бяха на оферта миналия месец в XXL опаковка. Одеве ги изпекох и много ни харесаха. Чудесно овкусени и много вкусни.

# 176
За мен нещата са нови, за пръв път от години съм в България по време на този празник.
Одеялото и на мен ми хареса и червеният сутиен, заради него рано-рано ще съм там в понеделник. Mr. Green

# 177
А четката за изправяне?

И аз се присъединявам към питането за четката. Гледам ги от доста време и се чудя дали ще става за нещо или просто ще ми я нагрее...

# 178
Изключително ненавиждам преса за коса и затова гледам с надежда четката Mr. Green Дано да става!

# 179
  • София
Искам да взема 1-2 чифта чехли, които да останат евентуално за гости  - тези гумените за 8-9лв от миналата промоция биват ли - хлъзгат ли се на мокри плочки?

Общи условия

Активация на акаунт