Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 730
  • 820
  •   1
Отговори
# 600
Точно тях, да. Mr. Green

# 601
Другата седмица пак ще пускат детски пликове и чаршафи.
В този ред на мисли да кажа, че голямото им уж намаление не е никак голямо. Чаршафите ги смъкнали само 4-5 лева надолу....ами това не е голямо бе, лидълци.....а въшливо някакво намаление.

Аз си харесах мръФката , фъстъчено масло в редовните бурканчета ще има, ще взема и от него.

# 602
  • София
Скрит текст:
Момичета, кажете по някоя добра или лоша дума за тези блузки  Peace
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54901, че да знам дали си заслужава да събера студ до Лидл  Wink

Аз си взех сутринта С размер, но се оказа, че черната е уголемена, а сивата е умалена, та ходих и ги връщах и  ги смених
Добре са, но е добре на место да си направиш комплекта от двете блузи, да не се разкарваш като мен после. Те не са захванати една за друга така, че може да се съчетаят два различни размера.
Но разбирам, че са хубави, заслужават си. Нали са с дълги ръкави, не до лакътя?

Благодаря  bouquet Ще отида все пак и ще имам предвид съвета ти  Peace

При нас бяха закачени по две, но щерката не ги хареса и се отказах. За бялата и шарената отидох, ама лигави ми се видяха.

Явно в различните магазини са изкарали различни неща - в Люлин ни чаршафи, ни пантофи...

# 603
  • Асеновград
В този ред на мисли да кажа, че голямото им уж намаление не е никак голямо. Чаршафите ги смъкнали само 4-5 лева надолу....ами това не е голямо бе, лидълци.....а въшливо някакво намаление.

Аз си харесах мръФката , фъстъчено масло в редовните бурканчета ще има, ще взема и от него.
Права си, днес загледах пижами за момчета есента купих такива за детската градина сега на 9,99 лв. ами те май и тогава си бяха на същата цена.

# 604
Скрит текст:
Скрит текст:
Момичета, кажете по някоя добра или лоша дума за тези блузки  Peace
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54901, че да знам дали си заслужава да събера студ до Лидл  Wink

Аз си взех сутринта С размер, но се оказа, че черната е уголемена, а сивата е умалена, та ходих и ги връщах и  ги смених
Добре са, но е добре на место да си направиш комплекта от двете блузи, да не се разкарваш като мен после. Те не са захванати една за друга така, че може да се съчетаят два различни размера.
Но разбирам, че са хубави, заслужават си. Нали са с дълги ръкави, не до лакътя?

Благодаря  bouquet Ще отида все пак и ще имам предвид съвета ти  Peace

При нас бяха закачени по две, но щерката не ги хареса и се отказах. За бялата и шарената отидох, ама лигави ми се видяха.
Явно в различните магазини са изкарали различни неща - в Люлин ни чаршафи, ни пантофи...

Където каквито стоки са останали. Най-добре на място, че те и в сайта са много скромни с информация.

# 605
  • софия
Относно препарата за махане на стикери не съм очарована. Имах остатъци от лепило от тиксо по стъклото , по принцип ги махам със спирт за горене но си иска доста търкане. И с препарата е така мазах 5 пъти и търках чак тогава взе да пада , на места се наложи да си помагам пак с макетен нож. На практика не видях голяма разлика от търкането със спирт.
Не знам дали този препарат е същия, който съм купувала от Лидл, но моя го оставям върху етикета и след известно време той набъбва като желе. Така е написано на шишенцето. Та, с две думи, доволна съм от този препарат, но се ползва по малко по-различен начин.

# 606
В Лидл на Е.Йосиф машините са свършили Cry
Били само 4 , аз търчах между два ангажимента и йок. Казвайте къде има , ако след 16, 30 някъде е останало.
Оф, не го вярвах това , Мишелин ми предложи , ама аз ...нали.Не ми беше животоспасяваща , но сега се нахъсках.
И да не съм капо , въпреки 10-те минути , с които разполагах, завърхях широки пръсти и  сръчни рЪце и грабнах два шоколада , два пакета кафе и бишкотки с крем карамел. А , и едно кремче за краци. Ако ми останат пет минути , ще опустоша един шоколад ...не че обичам...от стрес Joy

# 607
  • София
Към 9 часа имаше 5-6 шевни машини на Черни връх и никакъв интерес към тях.

# 608
Оф бе, tays....що ме караш да се хиля тук...развъртяла ръце тя Joy

При нас сутринта имаше 10 шевни машини, не съм в софето обаче....предвид тежестта на машината, по куриер няма да е много на сметка, ми се чини....Ама ако речеш и ако са останали....ще вървя да ти вземам Peace

# 609
  • Бургас
Машината си струва. Имам същата от есента. Никога нищо не бях правила от ученическите години по трудово обучение. Сега я ползвам, макар и рядко. Подгъвам дънки, правих си едни пликове за завивки. Добре е да с е намира една такава машина. Лесна е за употреба.

# 610
~Étoile~, благодаря за отговора за сушените домати  bouquet

Чудим се за сокоизтисквачката от Лидъл или да се комбинираме с някой за тази от Метро, че има сега и там, но са 2 броя.

Авалон, на мен Лидълската сокоизтисквачка не ми изглежда много стабилна. Аз имам от Метро, купих 2 за мен и мама преди време, и въпреки опитите на мама да я счупи, още си работят и двете  Whistling Всяка сутрин пия вкусно сокче  nuts

Тете, това е доброто фъстъчено масло, нали?  newsm78 Не изгорялото  Flutter

# 611
Да, Пифче....това е оригиналът, така да се каже Peace Grinning

# 612
Ще оспамя, но бих искала да ви препоръчам това фъстечено масло:
Скрит текст:
http://befit.bg/eshop/public/upload/productimage/5/8/580121-56190-4.jpg Шаламанов е производителят, съдържа само смлени фъстъци, без примеси, много е хубаво. Peace

# 613
Да, Пифче....това е оригиналът, така да се каже Peace Grinning
а тъй! ТенкЮ!  bouquet

Ще оспамя, но бих искала да ви препоръчам това фъстечено масло:
Скрит текст:
http://befit.bg/eshop/public/upload/productimage/5/8/580121-56190-4.jpg Шаламанов е производителят, съдържа само смлени фъстъци, без примеси, много е хубаво. Peace

Ивекс, къде го има? Може и на лични  Peace

# 614
Ще пиша тук, ако някой прецени може да докладва, все пак не е по темата.
Скрит текст:
Пиф-че, не знам в кои магазини се предлага, аз го купувам от една сергия на пазара до нашият Лидл, там се продават все такива продукти. Просто исках да споделя с вас, ако случайно го намерите да го опитате, смятам че няма да съжалявате. Според мм се доближава до американското такова. Peace

Общи условия

Активация на акаунт